35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Chleb kupujesz ciemny? Jak tak to zerknij czy nie farbowany karmelem i może ziemniaki ci podkręcają cukry. One są najgorsze...
Natka ja to nawet nie pamietam jak smakuja ziemniaki, jem ciemne pieczywo i z reguly parowane, ew pieczone w folii
juz tylko chyba moge wogole nie jesc....gretka -
nick nieaktualny
-
jaką wkładkę? anty?
macduska wrote:Widziałam swojæ macicę i jajniki. Z zewnątrz pięknie ale w środku masakra. Mam założony balonik i za tydzień ma być wymieniony na wkładkę. Śluzòwki prawie nie ma. Widziałam też prawidłowæ macicę to ròżnica jest kolosalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:49
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Tak, na dwa miesiące, żeby t zrostt się nie robiły. Ale i tak jeszce dużo zostało bo wsztstkiego się nie dało wyciąć.
wiesz- raz trochę wytną, zagoi się, drugi raz wytną... ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale co dalej planuje?
wkładka na 2 miechy i co potem? jak nie wie, to może niech doczyta albo zapyta naszego eskperta na forum!
czy będzie to dalej konsultował?
macduska wrote:Starac nikt mi nie zabroni ale w macicy z takimi zrostami zarodek się nie utrzyma. Gin sam nie wie co będzie.macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
jenyś...
Wacia... nie zazdroszczę, dłużyłoby mi się do tego czasu. człowiek w niepokoju czeka. Mam nadzieję, że wymyśli coś sensownego co da Ci szansę na zdrową macicę.
W końcu- nie możesz nam przeca blokować kolejki do cionżów
Trzymam kciuki bidulko.gretka, macduska, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale co dalej planuje?
wkładka na 2 miechy i co potem? jak nie wie, to może niech doczyta albo zapyta naszego eskperta na forum!
czy będzie to dalej konsultował?
no ale co tu przewidziec jak Wacia pisala ze od wizyty do zabiegu naroslo nowych, a zdaje sie to nie byl jakis dlugi okres czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:04
macduska, kapturnica, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyReni wrote:ale co dalej planuje?
czy będzie to dalej konsultował?paszczakin lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:No nie wie co sie stanie, czy zrosty sië pojawią znowu cz nie. Za 2miesiąlLce wyjmiemy wkładke, zrobi się hsg i zdecydujemy co dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:15
ComeToMeBaby, gretka, macduska, kkisia, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No nie wie co sie stanie, czy zrosty sië pojawią znowu cz nie. Za 2miesiąlLce wyjmiemy wkładke, zrobi się hsg i zdecydujemy co dalej.
ComeToMeBaby, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
to ja tak: jak nie tędy to tędy. każdy sposób jest dobry byle osiągnąć swój cel. Wacia - nie poddawaj się! Tak jak mówi Kapta- to trochę potrwa ale wierzę, że się uda.
łocz dys:
http://www.omigu.com/this-is-sparta/macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość