35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Duska! jestes!
no pisz co tam..
Jestem. Wyszlam ze szpitala przed chwila, siedzę w samochodzie mąż poszedł do apteki. Pròbuje sie nire rozkleic ale chyba mi sie nie uda. Reszre pòźniej.
paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Iwone, gosia7122, mamatrojki80, iwcia77, Arwena, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:witam sie i ja... pozno bo pozno ale robota idzie mi jak po grudzie, a jeszcze wszystko rozwala mi to mierzenie cukru....
Natka Ty dalej mierzysz?
Wacia jak samopoczucie?
Od czasu do czasu, głownie rano na czczo i niepokoi mnie bo ciagle mam a to 101, 104
po jedzeniu mam ok
-
Natka_79 wrote:Od czasu do czasu, głownie rano na czczo i niepokoi mnie bo ciagle mam a to 101, 104
po jedzeniu mam ok
mnie juz wkurza bo na czczo mam super, a jak po jedzeniu to meksyk...
juz zaczelam czytac sklad sunstancji pomocniczych na tabletkach....
ja to chyba egzemplarz co wszystko skacze i nie ma zadnej prawidlowosci...zalamkagretka -
gretka wrote:mnie juz wkurza bo na czczo mam super, a jak po jedzeniu to meksyk...
ja to chyba egzemplarz co wszystko skacze i nie ma zadnej prawidlowosci...zalamka
gretka, a jak zjesz posilek bez wegli (albo z takimi w okolicach IG15) to tez tak podskakuje?? 8/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:34
-
gretka wrote:mnie juz wkurza bo na czczo mam super, a jak po jedzeniu to meksyk...
ja to chyba egzemplarz co wszystko skacze i nie ma zadnej prawidlowosci...zalamka
Chleb kupujesz ciemny? Jak tak to zerknij czy nie farbowany karmelem i może ziemniaki ci podkręcają cukry. One są najgorsze...
gretka lubi tę wiadomość
-
hahahaa aleś to znalazła hahahacaffe wrote:Reniek hehehehe
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/krepujace-pytanie,6490.html
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0038.gif
a ty Reni co siedzisz cicho?
nie martw się- my cię lubimy
nawet jak cię nie znamy
Reni, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
a co ja znajde z IG15?paszczakin wrote:gretka, a jak zjesz posilek bez wegli (albo z takimi w okolicach IG15) to tez tak podskakuje?? 8/
dla przykladu na sniadanie jem 2 kromki zytnio pszennego posmarowane serkiem bialym chrzanowym - cukier na czczo 5,1-5,4 - dodam ze lykam metforminei wtedy mi spada elegancko- po 2 godzinach 6,2- 5,9
ale bez metforminy z5,2 po pol godziny spada na 4,2- hiperinsulinemia jak nic
ale to nie wszystko
po wyzej wymienionym sniadaniu po godzinie lyknelam zestaw;omega 3, wieiolek magnez,inofem femibion kwas foliowy i po godzinie 24,4 i badz madry i pisz wiersze..
wyczytalam inofem i femibion maja maltdreksyne, no to zrobilam probe nastepnego dnia 2 godz po sniadaniu majac 5,6 lyknelam femibiona i po godz. 5,9....
jkis pomysl?
gretka -
nick nieaktualny

Malutka