35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Duska! jestes!
no pisz co tam..
Jestem. Wyszlam ze szpitala przed chwila, siedzę w samochodzie mąż poszedł do apteki. Pròbuje sie nire rozkleic ale chyba mi sie nie uda. Reszre pòźniej.paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Iwone, gosia7122, mamatrojki80, iwcia77, Arwena, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:witam sie i ja... pozno bo pozno ale robota idzie mi jak po grudzie, a jeszcze wszystko rozwala mi to mierzenie cukru....
Natka Ty dalej mierzysz?
Wacia jak samopoczucie?
Od czasu do czasu, głownie rano na czczo i niepokoi mnie bo ciagle mam a to 101, 104po jedzeniu mam ok
-
Natka_79 wrote:Od czasu do czasu, głownie rano na czczo i niepokoi mnie bo ciagle mam a to 101, 104
po jedzeniu mam ok
mnie juz wkurza bo na czczo mam super, a jak po jedzeniu to meksyk...
juz zaczelam czytac sklad sunstancji pomocniczych na tabletkach....
ja to chyba egzemplarz co wszystko skacze i nie ma zadnej prawidlowosci...zalamkagretka -
gretka wrote:mnie juz wkurza bo na czczo mam super, a jak po jedzeniu to meksyk...
ja to chyba egzemplarz co wszystko skacze i nie ma zadnej prawidlowosci...zalamka
gretka, a jak zjesz posilek bez wegli (albo z takimi w okolicach IG15) to tez tak podskakuje?? 8/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:34
-
gretka wrote:mnie juz wkurza bo na czczo mam super, a jak po jedzeniu to meksyk...
ja to chyba egzemplarz co wszystko skacze i nie ma zadnej prawidlowosci...zalamka
Chleb kupujesz ciemny? Jak tak to zerknij czy nie farbowany karmelem i może ziemniaki ci podkręcają cukry. One są najgorsze...gretka lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Reniek hehehehe
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/krepujace-pytanie,6490.html
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0038.gif
a ty Reni co siedzisz cicho?nie martw się- my cię lubimy
nawet jak cię nie znamy
Reni, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:gretka, a jak zjesz posilek bez wegli (albo z takimi w okolicach IG15) to tez tak podskakuje?? 8/
dla przykladu na sniadanie jem 2 kromki zytnio pszennego posmarowane serkiem bialym chrzanowym - cukier na czczo 5,1-5,4 - dodam ze lykam metforminei wtedy mi spada elegancko- po 2 godzinach 6,2- 5,9
ale bez metforminy z5,2 po pol godziny spada na 4,2- hiperinsulinemia jak nic
ale to nie wszystko
po wyzej wymienionym sniadaniu po godzinie lyknelam zestaw;omega 3, wieiolek magnez,inofem femibion kwas foliowy i po godzinie 24,4 i badz madry i pisz wiersze..
wyczytalam inofem i femibion maja maltdreksyne, no to zrobilam probe nastepnego dnia 2 godz po sniadaniu majac 5,6 lyknelam femibiona i po godz. 5,9....
jkis pomysl?
gretka -
nick nieaktualny