35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd05ebb5c3d3.jpg
Na dowod, ze o Was pamietalam, zdjecie z dedykacja dla wszystkich forumowiczekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:33
Iwone, MartaDidi, caffe, mamatrojki80, moremi, Reni, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Niuta, paszczakin, macduska, gretka, Parka, Bozia3, kkisia, Mega, Pusurek, Mango, megan8, Mala79, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Zofia8, inessa, mama78 lubią tę wiadomość
-
popatrz na ceny w Krakvecie
ja tam zamawiam
dla porównania
w zooplusie 169,80 w krakvecie mam karmę za 156!
w rocznym rozliczeniu spora oszczędność
i jako stały klient rabaty dostaję 5% zawsze to cośIwone wrote:która kupuje i mnie poleci w sklepie
https://www.zooplus.pl/recommendfriendsWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:39
moremi, Iwone, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Morek ale to chyba te pełnotysięczne maja moc sprawcza najwieksza .Także przy 8tys sie bedzie działo heheh
Natka_79, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:popatrz w Krakvecie
też ceny
ja tam zamawiam
dla porównania
w zooplusie 169,80 w krakvecie mam ją za 156!
w rocznym rozliczeniu spora oszczędność
i jako stały klient rabaty dostaję 5% zawsze to coś
Może poszukaj u siebie takiego punktu Iwone.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Bylam u ginki. Pęcherzyk mniejszy, wchłania się, powinno samo sie oczyscic do 11 tyg, ale jakby nie przez tydzień, to mam skier do szpitala.moremi, mamatrojki80, Iwone, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, anna maria, macduska, gretka, kkisia, Magda*, iwcia77, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-
aaa to fakt
to ja w sklepie kupuję 150 grna wagę
a karmę mam następnego dnia
caffe wrote:ja z moją pamięcią, że się karma skończyła, zamawiam w wawie i w tym samym dniu mi przywożą.
Może poszukaj u siebie takiego punktu Iwone.moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
Bylam u ginki. Pęcherzyk mniejszy, wchłania się, powinno samo sie oczyscic do 11 tyg, ale jakby nie przez tydzień, to mam skier do szpitala.Reni, mamatrojki80, kapturnica, caffe, gosia7122, macduska, dorbie, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:aaa to fakt
to ja w sklepie kupuję 150 grna wagę
a karmę mam następnego dnia
Jedynie żwirek kupuję w miejscowym sklepie (z dowozem do domu).
Pusur, ja co miesiąc wydaje na futrzaki 400. Albo i więcej. Ostatnio nowy drapak dostałykapturnica, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!