X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moje są od początku na orijenie i bardzo polecałam i polecam. Kasy dużo idzie fakt, ale nie żałuję.
    U nas tez Orijan, fakt ze dla koty, ale jakos taka sama. Zamawiam w zooplus, najtaniej, szybko, dostawa gratis, punkty, gadzety. Ale jak ostatnio zaplacilam prawie czterysta zlocisza za 12 kg to mnie zgielo. Fakt, ze kota ma to na rok. ;)

caffe, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Usg jest szkodliwe - działa niepokojąco na dziecko. Często podczas badan dzieci stają się bardziej nerwowe. I nie jest wskazana nieograniczona liczba tego badania. Lepiej popracuj nad własnym panikarstwem....
    Moze Bozia pozOStaw to jednak do mojej decyzji.. 8) A co do panikarstwa nie chce byc niegrzeczna wiec nie odniose sie do tego 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba nie załapałam
    mogłabyś to w języku merynoskim powiedzieć?
    Reni, er dine nye magneter til å bytte eller gi bort? ;)

Tak powiedzualby dobrze wychowany merynos. ;)

moremi, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam już tyle gineksów, że szok
    plan jest taki, że chcę rodzić u tego gina, który mnie prowadzi w szpitalu..no ale kurwicy dostanę wysiadując jajo na korytarzu (w sensie badania) więc w luxmedzie sobie wybiorę gina i tam będę badania szybciej robić
    taki chytry gestapowski plan, ale muszę go dopracować - w sensie dziecko zrobić
    Bozia3 wrote:
    ale po co Ci kilku lekarzy i dwie karty? Latania, badania - nie ufasz swojemu ginowi?

moremi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To nieprawda jest. Ja mam wysoki wiek bardzo - a ankieta dotyczyła bardzo wielu aspektów życia (wiek to tylko jeden z punktów) plus USG plus krew - to dopiero daje wynik. Ja przy wieku 43 miałam 1:750.
    Napisalam na starcie a nie ogolny wynik czyz nie??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas tez Orijan, fakt ze dla koty, ale jakos taka sama. Zamawiam w zooplus, najtaniej, szybko, dostawa gratis, punkty, gadzety. Ale jak ostatnio zaplacilam prawie czterysta zlocisza za 12 kg to mnie zgielo. Fakt, ze kota ma to na rok. ;)
    U mnie kot niestety nie chce orijena. Poprzedni właściciele nauczyli royala i po ptokach.
    U mnie worek 13 kg dla psów starcza na 3 tygodnie :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale, że co?
    jak som nowe to biorę jak rolnik dotację
    Pusurek wrote:
    Reni, er dine nye magneter til å bytte eller gi bort? ;)

Tak powiedzualby dobrze wychowany merynos. ;)

moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie kot niestety nie chce orijena. Poprzedni właściciele nauczyli royala i po ptokach.
    U mnie worek 13 kg dla psów starcza na 3 tygodnie :)
    Moja tez nie chciala. Chciala karme z Biedronki, najgorsze gowno. Ale ja nauczylam. I teraz zre. Ale za ta tania tez przepada, wiadomo, sama chemia i polepszacze smaku.

caffe, Iwone, moremi, kkisia, macduska, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale, że co?
    jak som nowe to biorę jak rolnik dotację
    Moze jakis czendz? Mam Ukraine na handelek. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    miałam już tyle gineksów, że szok
    plan jest taki, że chcę rodzić u tego gina, który mnie prowadzi w szpitalu..no ale kurwicy dostanę wysiadując jajo na korytarzu (w sensie badania) więc w luxmedzie sobie wybiorę gina i tam będę badania szybciej robić
    taki chytry gestapowski plan, ale muszę go dopracować - w sensie dziecko zrobić
    Ja mam 2 bo na nfz diuzo badan mozna bylo zrobic i zaoszczedzic troche kasy.Poza tym nikt Ci nie kaze chodzic tylko do jednego lekarza.Mozesz miec i 10ciu jak masz chec.A ja co do wyboru obu lekarzy doszlam do wniosku ,ze czl jest tylko czlowiekiem I zafanie ma malo tu do rzeczy skoro z zadnym wczesniej nie prowadzilam ciaży Wiec o jakim pelnym zaufaniu mozna tu mowic.Przeciez nie mam z nim w tym aspekcie doswiadczenia
    Jednemu wystarcza jeden lekarz i ok innemu 3 i jego broszka

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnesy które obiecałam będą mniej więcej za miesiąc. Za tydzień mój braciszek wylatuje do Australii i już go poinstruowałam ile i jakie ma kupić :)
    Dwa tygodnie będzie w Australii, później na kolejne dwa leci do Stanów i Kanady, ale nie wiem czy stamtąd też jakieś przywiezie, bo jest ograniczony wagą bagażu.

Reni, Pusurek, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja tez nie chciala. Chciala karme z Biedronki, najgorsze gowno. Ale ja nauczylam. I teraz zre. Ale za ta tania tez przepada, wiadomo, sama chemia i polepszacze smaku.
    Może i ja kupię jej orijena jak będę dla psów zamawiał. Może jej się coś odmieniło już :P
    Moja tanich nigdy nie jadła, ale pewnie skuszona ulepszaczami to by zjadła :) niech pomarzy ;)

Pusurek, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ruszam. Najpierw dentysta a potem gin.

moremi, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam już Ukrainę
    poza tym mam pojedyncze więc nie mogę ich wymieniać
    som emocje między nami
    Pusurek wrote:
    Moze jakis czendz? Mam Ukraine na handelek. ;)

moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zwolenniczką sprawdzania diagnozy u innego lekarza, ale do swojego gina miałam takie zaufanie, tzn. on chyba we mnie je wzbudził, że nawet przez myśl mi nie przeszło iść do kogoś innego. No i nie zawiodłam się. Z czego sie oczywiście bardzo cieszę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:59

gosia7122, Bozia3, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Magnesy które obiecałam będą mniej więcej za miesiąc. Za tydzień mój braciszek wylatuje do Australii i już go poinstruowałam ile i jakie ma kupić :)
    Dwa tygodnie będzie w Australii, później na kolejne dwa leci do Stanów i Kanady, ale nie wiem czy stamtąd też jakieś przywiezie, bo jest ograniczony wagą bagażu.
    Aaaa, Kanada!!!! ;)
    O Australii nie wspomne.

Z kabaretu jakiegos: Zona mieszka w Wiedniu, w Australii.

Iwone, moremi, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    To ruszam. Najpierw dentysta a potem gin.
    powodzonka

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech każdy robi to co uważa za słuszne dla siebie... wazny jest efekt końcowy tz. zdrowe dziecko. AMEN

moremi, iwcia77, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaaa, Kanada!!!! ;)
    O Australii nie wspomne.

Z kabaretu jakiegos: Zona mieszka w Wiedniu, w Australii.
    Australia jest dla wszystkich którym wtedy obiecywałam- Ty, Reni, Iwcia, Bisca no i oczywiście ja :P Nie wiem czy ktoś jeszcze zbiera ;)
    Jeśli jeszcze jakieś kupi, to wie że ma być ich po 5 szt. Wiem że dla siebie kupuje kule, a one troszkę ważą, wiec zobaczymy co przywiezie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:03

Reni, Pusurek, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam już Ukrainę
    poza tym mam pojedyncze więc nie mogę ich wymieniać
    som emocje między nami
    A tych tramwajow to nie jest kilka? To tylko jeden magnes? Bo myslalam, ze to wiecej, pani kochana.
    Jak nie, to ekskuze mła.

Reni, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 7627 7628 7629 7630 7631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ