35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Moje są od początku na orijenie i bardzo polecałam i polecam. Kasy dużo idzie fakt, ale nie żałuję.
caffe, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Usg jest szkodliwe - działa niepokojąco na dziecko. Często podczas badan dzieci stają się bardziej nerwowe. I nie jest wskazana nieograniczona liczba tego badania. Lepiej popracuj nad własnym panikarstwem....
A co do panikarstwa nie chce byc niegrzeczna wiec nie odniose sie do tego
-
nick nieaktualny
-
miałam już tyle gineksów, że szok
plan jest taki, że chcę rodzić u tego gina, który mnie prowadzi w szpitalu..no ale kurwicy dostanę wysiadując jajo na korytarzu (w sensie badania) więc w luxmedzie sobie wybiorę gina i tam będę badania szybciej robić
taki chytry gestapowski plan, ale muszę go dopracować - w sensie dziecko zrobićBozia3 wrote:ale po co Ci kilku lekarzy i dwie karty? Latania, badania - nie ufasz swojemu ginowi?moremi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:To nieprawda jest. Ja mam wysoki wiek bardzo - a ankieta dotyczyła bardzo wielu aspektów życia (wiek to tylko jeden z punktów) plus USG plus krew - to dopiero daje wynik. Ja przy wieku 43 miałam 1:750.
-
Pusurek wrote:U nas tez Orijan, fakt ze dla koty, ale jakos taka sama. Zamawiam w zooplus, najtaniej, szybko, dostawa gratis, punkty, gadzety. Ale jak ostatnio zaplacilam prawie czterysta zlocisza za 12 kg to mnie zgielo. Fakt, ze kota ma to na rok.
U mnie worek 13 kg dla psów starcza na 3 tygodnie -
ale, że co?
jak som nowe to biorę jak rolnik dotację
Pusurek wrote:Reni, er dine nye magneter til å bytte eller gi bort?
Tak powiedzualby dobrze wychowany merynos.moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:U mnie kot niestety nie chce orijena. Poprzedni właściciele nauczyli royala i po ptokach.
U mnie worek 13 kg dla psów starcza na 3 tygodniecaffe, Iwone, moremi, kkisia, macduska, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:miałam już tyle gineksów, że szok
plan jest taki, że chcę rodzić u tego gina, który mnie prowadzi w szpitalu..no ale kurwicy dostanę wysiadując jajo na korytarzu (w sensie badania) więc w luxmedzie sobie wybiorę gina i tam będę badania szybciej robić
taki chytry gestapowski plan, ale muszę go dopracować - w sensie dziecko zrobić
Jednemu wystarcza jeden lekarz i ok innemu 3 i jego broszka -
Magnesy które obiecałam będą mniej więcej za miesiąc. Za tydzień mój braciszek wylatuje do Australii i już go poinstruowałam ile i jakie ma kupić
Dwa tygodnie będzie w Australii, później na kolejne dwa leci do Stanów i Kanady, ale nie wiem czy stamtąd też jakieś przywiezie, bo jest ograniczony wagą bagażu.Reni, Pusurek, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moja tez nie chciala. Chciala karme z Biedronki, najgorsze gowno. Ale ja nauczylam. I teraz zre. Ale za ta tania tez przepada, wiadomo, sama chemia i polepszacze smaku.
Moja tanich nigdy nie jadła, ale pewnie skuszona ulepszaczami to by zjadłaniech pomarzy
Pusurek, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam już Ukrainę
poza tym mam pojedyncze więc nie mogę ich wymieniać
som emocje między namiPusurek wrote:Moze jakis czendz? Mam Ukraine na handelek.moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem zwolenniczką sprawdzania diagnozy u innego lekarza, ale do swojego gina miałam takie zaufanie, tzn. on chyba we mnie je wzbudził, że nawet przez myśl mi nie przeszło iść do kogoś innego. No i nie zawiodłam się. Z czego sie oczywiście bardzo cieszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:59
gosia7122, Bozia3, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Magnesy które obiecałam będą mniej więcej za miesiąc. Za tydzień mój braciszek wylatuje do Australii i już go poinstruowałam ile i jakie ma kupić
Dwa tygodnie będzie w Australii, później na kolejne dwa leci do Stanów i Kanady, ale nie wiem czy stamtąd też jakieś przywiezie, bo jest ograniczony wagą bagażu.
O Australii nie wspomne.
Z kabaretu jakiegos: Zona mieszka w Wiedniu, w Australii.Iwone, moremi, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Aaaa, Kanada!!!!
O Australii nie wspomne.
Z kabaretu jakiegos: Zona mieszka w Wiedniu, w Australii.Nie wiem czy ktoś jeszcze zbiera
Jeśli jeszcze jakieś kupi, to wie że ma być ich po 5 szt. Wiem że dla siebie kupuje kule, a one troszkę ważą, wiec zobaczymy co przywiezie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:03
Reni, Pusurek, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mam już Ukrainę
poza tym mam pojedyncze więc nie mogę ich wymieniać
som emocje między nami
Jak nie, to ekskuze mła.Reni, Mega lubią tę wiadomość