35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak nie jak tak?Mam 2
Jedna od ina na nfz a jedna od prywatnego..Ale do porodu wezme ta od prywatnego bo to ordynator oddzialu
A dzieki temu mam czestsze wizyty no i do tej pory juz 5usg
Teraz mówią, że robiło jej usg 6 różnych lekarzy, ona też chodziła na NFZ i prywatnie, szkoda kobiety, o dzieciątku nie wspomnę.
-
A Kaptur- git, ze z malizna ok.. Wyobrazam sobie, czo czulas z dokumentami
Kisiek, to jest jakas kpina, ze Cie w tym szpitalu beda trzymac przez weekend. Niby NFZ kasy nie ma, ale na bezsensowne utrzymywanie pacjeta przez 4 dni to maja? Biedaku Ty!kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O cwana bestia:-)kapturnica wrote:Jak nie jak tak?Mam 2
Jedna od ina na nfz a jedna od prywatnego..Ale do porodu wezme ta od prywatnego bo to ordynator oddzialu
A dzieki temu mam czestsze wizyty no i do tej pory juz 5usgkapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A Kaptur- git, ze z malizna ok.. Wyobrazam sobie, czo czulas z dokumentami
Kisiek, to jest jakas kpina, ze Cie w tym szpitalu beda trzymac przez weekend. Niby NFZ kasy nie ma, ale na bezsensowne utrzymywanie pacjeta przez 4 dni to maja? Biedaku Ty!
A czy nie jest tak, ze jak krotko trzymaja, to nie dostana kasy?Zofia8
-
no, no
ja będę miała
jeden na nfz, a drugi w luxmedzie
pytanie: czy karty ciąży są rejestrowane? czy mogę mieć dwie?kapturnica wrote:Renek dlatego ja uwazam ,że w ciąży dobrze meic 2lekarzy A jeden o drugim nie musi wiedziec nic .I wtedy masz możliwośc zawsze skonfrontowania sobie opiniiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:19
moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:aha, no nie mam doswiadczenia jesli chodzi o szczeniece Royal
mialam wlasnie na mysli Royal weterynaryjny
Royal trzepie kasę na karmach bytowych bardzo słabej jakości, ale polecanej przez większość wetów, bo przecież weterynaryjne są takie dobre. No i Royal organizuje szkolenia dla wetów.
Royal bytowy jest na samym końcu w rankingu - na równi z tymi marketowymi.
Tutaj są najlepsze bytowe - niezależnie od wieku psa - http://www.zpazurem.pl/artykuly/specjalny_ranking_karm_dla_psow
Cenowo najlepiej Taste of the wilde wychodzi. Najlepiej od razu hurtowo kupić.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a czy można tyle usg w ciązy? Czy to jakoś tam negatywne nie działa?
kapturnica wrote:Jak nie jak tak?Mam 2Jedna od ina na nfz a jedna od prywatnego..Ale do porodu wezme ta od prywatnego bo to ordynator oddzialu
A dzieki temu mam czestsze wizyty no i do tej pory juz 5usg -
nick nieaktualnyJuz wsio wiem
przywiezli mloda laske onkologiczna do ktorej przyjechal specjalnie jakis profesor z Bydgoszczy
A ja i reszta spadlysmy na poniedzialek najpozniej wtorek
a wyjsc nie moge bo znowu wypadne z kolejki
I mam od razu laparo i histeroskopieanna maria, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Daleko nie szukac przykladu u Hery na usg zadnych podejrzen(tak chyba bylo ,no chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic) ze Tomus moze miec ZD,przeciez mierza kosc udowa ,szpic noska ,falde karkowa.Pappa wyszedl dobry.I tez sie pomylili.Jak tu im ufac ,moze to jest dobre rozwiazanie 2 lekarzy.mamatrojki80 wrote:Teraz mówią, że robiło jej usg 6 różnych lekarzy, ona też chodziła na NFZ i prywatnie, szkoda kobiety, o dzieciątku nie wspomnę.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
z tym się zgodzę
ten royal marketowy nie cieszy się dobrą opinią
miałam znajomą, której matka pracowała w labie i badała właśnie royal
nie za dobrze to wyglądało
moremi wrote:Jak pies jest alergikiem, czy nerkowcem, to niestety musi lecieć cały czas na karmie specjalistycznej.
Royal trzepie kasę na karmach bytowych bardzo słabej jakości, ale polecanej przez większość wetów, bo przecież weterynaryjne są takie dobre. No i Royal organizuje szkolenia dla wetów.
Tutaj są najlepsze bytowe - niezależnie od wieku psa - http://www.zpazurem.pl/artykuly/specjalny_ranking_karm_dla_psow
Cenowo najlepiej Taste of the wilde wychodzi. Najlepiej od razu hurtowo kupić.moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a czy można tyle usg w ciązy? Czy to jakoś tam negatywne nie działa?
Aaaa, a mnie chyba przez pomyłkę zablokowali na Bece, bo napisałam, że laska sama w komentarzu pod zdjęciem link do filmu wrzuciła. Ta od pionizacji dziecka czteromiesięcznego. No jak oni mogli?Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak pies jest alergikiem, czy nerkowcem, to niestety musi lecieć cały czas na karmie specjalistycznej.
Cenowo najlepiej Taste of the wilde wychodzi. Najlepiej od razu hurtowo kupić.moremi, Iwone, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to musisz poczekac:-(nic nie poradzisz.kkisia wrote:Juz wsio wiem
przywiezli mloda laske onkologiczna do ktorej przyjechal specjalnie jakis profesor z Bydgoszczy
A ja i reszta spadlysmy na poniedzialek najpozniej wtorek
a wyjsc nie moge bo znowu wypadne z kolejki
I mam od razu laparo i histeroskopiekkisia lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Daleko nie szukac przykladu u Hery na usg zadnych podejrzen(tak chyba bylo ,no chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic) ze Tomus moze miec ZD,przeciez mierza kosc udowa ,szpic noska ,falde karkowa.Pappa wyszedl dobry.I tez sie pomylili.Jak tu im ufac ,moze to jest dobre rozwiazanie 2 lekarzy.
Pappa u Ewki z tego co kojarze dobrze nie wyszla- u nas by ja skierowali z takim wynikiem na amnio..anna maria, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Moje są od początku na orijenie i bardzo polecałam i polecam. Kasy dużo idzie fakt, ale nie żałuję.
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Jak nie jak tak?Mam 2
A dzieki temu mam czestsze wizyty no i do tej pory juz 5usgmamatrojki80, paszczakin, Iwone, Natka_79, Mega, kkisia, gosia7122, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Daleko nie szukac przykladu u Hery na usg zadnych podejrzen(tak chyba bylo ,no chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic) ze Tomus moze miec ZD,przeciez mierza kosc udowa ,szpic noska ,falde karkowa.Pappa wyszedl dobry.I tez sie pomylili.Jak tu im ufac ,moze to jest dobre rozwiazanie 2 lekarzy.
Z tego co doczytałam to Hera miała wielowodzie (ono często współistnieje wraz z wadami genetycznymi), a ten test pappa był moim zdaniem dyskusyjny tz. wynik. Ech ryzyko jest wkalkulowane w zachodzenie w ciąże.paszczakin, anna maria, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny