35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:pamiętasz jej adres?
heheeh to chyba nie jest dobry trop
Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Właśnie pokazywali matkę u której lekarz nie zauważył, ze dziecko nie ma nóżek, mimo wielokrotnych badań usg, coś strasznego, co to za konował
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
przy naszym ś.p. owczarku lekarz kazał przejść na suchą karmę (mój tata gotował psu jedzenie przez pół roku)
pies tak szybko rósł, że to było niewystarczające
miał młodzieńcze zapalenie kości.. w jednej łapie przeszło, zaczęło się w drugiej
itd
moremi wrote:Dlatego ja uwazam, że sucha dla zdrowego psa powinna być tylko dodatkiem, a nie głównym posiłkiem. Tym bardziej dla tak młodego psa, który rośnie. Suchą wprowadza się stopniowo, ale powinno się jednak bazować na mokrej. No i przy suchej trzeba pilnować, żeby pił wodę.Iwone lubi tę wiadomość
-
aż człowiek zastanawia się czy jak będzie w ciąży nie iść na usg do innego lekarza nie mówiąc, że było się już u innegomamatrojki80 wrote:Badało ją jeszcze dwóch innych, zmowa milczenia chyba.
mamatrojki80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
przypomniało mi się pytanie w ankiecie (Hery dla nowych)
i mam wiersza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/358d06eff001.pngmoremi, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przy naszym ś.p. owczarku lekarz kazał przejść na suchą karmę (mój tata gotował psu jedzenie przez pół roku)
pies tak szybko rósł, że to było niewystarczające
miał młodzieńcze zapalenie kości.. w jednej łapie przeszło, zaczęło się w drugiej
itdIwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie wiem jak to objętościowo wyszło
daj jej za kilka godzin
podziel jej posiłek na kilka porcji
Iwone wrote:Luna właśnie zjadła swój pierwszy posiłek w naszym domu. Tak się zastanawiam czy nie dałam jej za mało 100g ryżu i i 70g kurczaka. Dać jej jeszcze?Iwone, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże to dziwne co napiszę, ale czasem jak moje dzieci kończyny prostowały to można było stópkę na brzuchu wymacać, ech szkoda gadać... a ja się nad sobą czasem rozczulam bo mam migdałki do usunięcia i się boję...
Reni, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:I z tego co mi wiadomo powinien dostawac też mokrą karmę. Sama sucha może powodować niewydolność nerek. Ale tak jak Reni napisała - żadne z tych reklamowanych jako najlepsze. Royal to tez gówno. Z suchych Acana ma dużą zawartość mięsa.
I patrz też na to, że nawet jak kupujesz drozszą karmę, to idzie jej mniej, bo pies szybciej zaspokaja głód.
Ja robię zamówienia dla swoich i rodziców zwierzaków w zooplusie. Przy większym zamówieniu nie płacisz za kuriera.
Tu masz ranking
http://www.jakkupowac.pl/jaka-mokra-karme-dla-psa-kupic/
Ona dostawała pedigree junior i purina dog chow i tak jak pisałam resztki i chlebmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dzis rano dowiedzialam sie ze zmarla moja babcia- nie biologiczna ale bylam z nia bardzo zwiazana, miala 101 lat. Strasznie mi ciezko. I nie wiem czy dam rade pojechac na pogrzeb, nawet nie wiem kiedy bedzie. Strasznie to smutne. Ktos jest tak bardzo dlugo, a potem go nie ma, na zawsze...
-
mamatrojki80 wrote:Badało ją jeszcze dwóch innych, zmowa milczenia chyba.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:chyba że jest to telefon na kartę i po sprzedaży psów wywalona.
Ty zrezygnujesz, pani x też, a oni będą dalej mnożyć te biedne psiaki.Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie
Dzis rano dowiedzialam sie ze zmarla moja babcia- nie biologiczna ale bylam z nia bardzo zwiazana, miala 101 lat. Strasznie mi ciezko. I nie wiem czy dam rade pojechac na pogrzeb, nawet nie wiem kiedy bedzie. Strasznie to smutne. Ktos jest tak bardzo dlugo, a potem go nie ma, na zawsze...
Bursztyn, szczere wyrazy współczucia. Dobrze wiem, że często to nie więzy krwi decydują o relacjach między ludźmi, trzymaj się.iwcia77 lubi tę wiadomość