X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pamiętasz jej adres? ;-)
    eh.. no nie... ale była zadziwiająco podobna do mojej ginki. ale to jednak nie była ona.. i gabinet taki w bieli... jak na NFZ :P heheeh to chyba nie jest dobry trop ;)

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Właśnie pokazywali matkę u której lekarz nie zauważył, ze dziecko nie ma nóżek, mimo wielokrotnych badań usg, coś strasznego, co to za konował :-(
    Jasne, nie zauważył. Drugi Chazan pewnie.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jasne, nie zauważył. Drugi Chazan pewnie.

Badało ją jeszcze dwóch innych, zmowa milczenia chyba.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy naszym ś.p. owczarku lekarz kazał przejść na suchą karmę (mój tata gotował psu jedzenie przez pół roku)
    pies tak szybko rósł, że to było niewystarczające
    miał młodzieńcze zapalenie kości.. w jednej łapie przeszło, zaczęło się w drugiej
    itd
    moremi wrote:
    Dlatego ja uwazam, że sucha dla zdrowego psa powinna być tylko dodatkiem, a nie głównym posiłkiem. Tym bardziej dla tak młodego psa, który rośnie. Suchą wprowadza się stopniowo, ale powinno się jednak bazować na mokrej. No i przy suchej trzeba pilnować, żeby pił wodę.

Iwone lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż człowiek zastanawia się czy jak będzie w ciąży nie iść na usg do innego lekarza nie mówiąc, że było się już u innego
    mamatrojki80 wrote:

mamatrojki80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypomniało mi się pytanie w ankiecie (Hery dla nowych)

i mam wiersza ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/358d06eff001.png

moremi, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przy naszym ś.p. owczarku lekarz kazał przejść na suchą karmę (mój tata gotował psu jedzenie przez pół roku)
    pies tak szybko rósł, że to było niewystarczające
    miał młodzieńcze zapalenie kości.. w jednej łapie przeszło, zaczęło się w drugiej
    itd
    Bo przy samodzielnym przygotowywaniu takiej karmy trzeba ją dodatkowo suplementować, a to juz wyższa szkoła jazdy. Mokra gotowa ma już suplementy. Mi przy amstafie szły niesamowite ilości (a ja wtedy biedna studentka), więc mieszałam z ryżem. Teraz wiem, że to też nie było super.

Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna właśnie zjadła swój pierwszy posiłek w naszym domu. Tak się zastanawiam czy nie dałam jej za mało 100g ryżu i i 70g kurczaka. Dać jej jeszcze?

Reni, mamatrojki80, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak to objętościowo wyszło
    daj jej za kilka godzin
    podziel jej posiłek na kilka porcji
    Iwone wrote:
    Luna właśnie zjadła swój pierwszy posiłek w naszym domu. Tak się zastanawiam czy nie dałam jej za mało 100g ryżu i i 70g kurczaka. Dać jej jeszcze?

Iwone, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to dziwne co napiszę, ale czasem jak moje dzieci kończyny prostowały to można było stópkę na brzuchu wymacać, ech szkoda gadać... a ja się nad sobą czasem rozczulam bo mam migdałki do usunięcia i się boję...

Reni, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to musi być dziwne i za razem fajne uczucie

nie mogę się doczekać :-)

moremi, mamatrojki80, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale to musi być dziwne i za razem fajne uczucie

nie mogę się doczekać :-)

Jakbyś miała obcego w brzuchu ;-) wszystkie się tu doczekają.

moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I z tego co mi wiadomo powinien dostawac też mokrą karmę. Sama sucha może powodować niewydolność nerek. Ale tak jak Reni napisała - żadne z tych reklamowanych jako najlepsze. Royal to tez gówno. Z suchych Acana ma dużą zawartość mięsa.
    I patrz też na to, że nawet jak kupujesz drozszą karmę, to idzie jej mniej, bo pies szybciej zaspokaja głód.
    Ja robię zamówienia dla swoich i rodziców zwierzaków w zooplusie. Przy większym zamówieniu nie płacisz za kuriera.

Tu masz ranking
    http://www.jakkupowac.pl/jaka-mokra-karme-dla-psa-kupic/
    myślę że kupię jej kilka i zobaczę które jej lepiej smakują. Na razie piesek jest szczęśliwy, bo w końcu coś zjadł :)
    Ona dostawała pedigree junior i purina dog chow i tak jak pisałam resztki i chleb :(

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I ja bym do Tozu jednak zgłosiła. Bardzo łatwo dojść po numerze telefonu do abonenta, więc brakiem adresu bym się nie przejmowała.
    chyba że jest to telefon na kartę i po sprzedaży psów wywalona.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Dzis rano dowiedzialam sie ze zmarla moja babcia- nie biologiczna ale bylam z nia bardzo zwiazana, miala 101 lat. Strasznie mi ciezko. I nie wiem czy dam rade pojechac na pogrzeb, nawet nie wiem kiedy bedzie. Strasznie to smutne. Ktos jest tak bardzo dlugo, a potem go nie ma, na zawsze...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Taa, klauzula sumienia czy jak jej tam.... Ręce opadają....

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn <3.

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    chyba że jest to telefon na kartę i po sprzedaży psów wywalona.
    Nawet przy karcie jest możliwość ustalenia numeru imei telefonu, a po tym dojście do numerów używanych aktualnie. Poza tym dobrze przygotować wydruk ogłoszenia - olx udostępnia organom ścigania numery ip komputera, z którego wystawiono ogłoszenie i dane, którymi ta osoba się posłużyła. Iwone, ja myślałam, że Twój mąż to policjant.
    Ty zrezygnujesz, pani x też, a oni będą dalej mnożyć te biedne psiaki.

Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie

Dzis rano dowiedzialam sie ze zmarla moja babcia- nie biologiczna ale bylam z nia bardzo zwiazana, miala 101 lat. Strasznie mi ciezko. I nie wiem czy dam rade pojechac na pogrzeb, nawet nie wiem kiedy bedzie. Strasznie to smutne. Ktos jest tak bardzo dlugo, a potem go nie ma, na zawsze...

Bursztyn, szczere wyrazy współczucia. Dobrze wiem, że często to nie więzy krwi decydują o relacjach między ludźmi, trzymaj się.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn przykro mi <3

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 7623 7624 7625 7626 7627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ