X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta... <3

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn przykro mi

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nawet przy karcie jest możliwość ustalenia numeru imei telefonu, a po tym dojście do numerów używanych aktualnie. Poza tym dobrze przygotować wydruk ogłoszenia - olx udostępnia organom ścigania numery ip komputera, z którego wystawiono ogłoszenie i dane, którymi ta osoba się posłużyła. Iwone, ja myślałam, że Twój mąż to policjant.
    Ty zrezygnujesz, pani x też, a oni będą dalej mnożyć te biedne psiaki.
    Porozmawiam na ten temat z mężem. Mój mąż jest inż. elektrykiem, pracuje jako nadsztygar na kopalni ;)z policją nie ma nic wspólnego :D

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi. Im osoba bliższa, tym ciężej pogodzić się z jego odejściem :(

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,waciak-zatrzymany-gangster-ukrywal-sie-dwa-lata,158526.html

Wacia możesz nam to wyjaśnić? O.o

035.gif

moremi, ComeToMeBaby, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny
    Wiele refleksji przychodzi mi do glowy

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Porozmawiam na ten temat z mężem. Mój mąż jest inż. elektrykiem, pracuje jako nadsztygar na kopalni ;)z policją nie ma nic wspólnego :D
    To pomyliłam :-)

Iwone lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,waciak-zatrzymany-gangster-ukrywal-sie-dwa-lata,158526.html

Wacia możesz nam to wyjaśnić? O.o

035.gif

2smiech.gif

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona, co do psiaka to mleka zwyklego sie nie daje, jedynie modyfikowane dla szczeniakow.
    Psy nie trawia tez kaszy, jesli juz musisz to kasza manna- najbardziej strawna, ale nie dawalabym.
    Co do proporcji gotowanego jedzenia- wiecej miesa niz ryzu, ale najlepiej dawac chyba gotowa dobrej firmy
    Nie zgadzam sie z Moremi ze Royal Canin to gowno, bo moj pies dzieki niej zyje, ma problmey z nerkami i odkad daje mu -od roku-wlasnie Royal Renal- specjalna dla nerkowcow- jest kolosalna roznica na korzysc.
    Prawda jest taka, ze dobre karmy sa po prostu drogie, a duzy pies duzo je. Ale jesli chcesz zeby byl zdrowy to zapomnij o smieciach marketowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:46

Reni, anna maria, moremi, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta tule.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta <3 Współczuje..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynie. Wyrazy wspolczucia.

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek dlatego ja uwazam ,że w ciąży dobrze meic 2lekarzy A jeden o drugim nie musi wiedziec nic .I wtedy masz możliwośc zawsze skonfrontowania sobie opinii

Zofia8, Mega, kkisia, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn trzymaj sie <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do karmy to sie zgadzam z Bursztynem Royal jest dobry,wiem ze royal robi karme dla roznych ras .Kiedys kupowalam specjalna dla labradorow,teraz daje royal dla psow po sterylizacji.Moja Nela byla bardzo chora srala krwia ,rzygala krwia(jest alergikiem ,ma alergiczne zapalenie okreznicy)i wtedy wet.poradzil zebym przez Jakis czas dawala royal weterynaryjny,mozna bylo go tylko kupic u wete.drogi jak chuj ale pomogl:-)Ale mozesz posluchac co ma do powiedzenia wet.ktory bedzie sie zajmowal Luna

Mega, Bursztyn, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Iwona, co do psiaka to mleka zwyklego sie nie daje, jedynie modyfikowane dla szczeniakow.
    Psy nie trawia tez kaszy, jesli juz musisz to kasza manna- najbardziej strawna, ale nie dawalabym.
    Co do proporcji gotowanego jedzenia- wiecej miesa niz ryzu, ale najlepiej dawac chyba gotowa dobrej firmy
    Nie zgadzam sie z Moremi ze Royal Canin to gowno, bo moj pies dzieki niej zyje, ma problmey z nerkami i odkad daje mu -od roku-wlasnie Royal Renal- specjalna dla nerkowcow- jest kolosalna roznica na korzysc.
    Prawda jest taka, ze dobre karmy sa po prostu drogie, a duzy pies duzo je. Ale jesli chcesz zeby byl zdrowy to zapomnij o smieciach marketowych.
    Co do Royala to nie chodzi mi o karmy weterynaryjne, a taką jest Renal, ale o bytowe dla szczeniąt czy dorosłych psów.
    Royal jako karma weterynaryjna nie ma chyba konkurencji.
    Natomiast dobra karma bytowa nie ma podziału na rasy czy posiadanie bądz nie jajek czy macicy. Natomiast ma odpowiednio zbilansowane mięso i tłuszcze zwierzęce, a nie zboża czy kukurydzę (a to niestety w dużej częsci skład Royala bytowego).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:03

Bursztyn, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci zakladaja dwie karty ciazy i dwie ksiazeczki ciazowe?da sie tak?
    kapturnica wrote:
    Renek dlatego ja uwazam ,że w ciąży dobrze meic 2lekarzy A jeden o drugim nie musi wiedziec nic .I wtedy masz możliwośc zawsze skonfrontowania sobie opinii

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co do Royala to nie chodzi mi o karmy weterynaryjne, a taką jest Renal, ale o bytowe dla szczeniąt czy dorosłych psów.
    Royal jako karma weterynaryjna nie ma chyba konkurencji.
    aha, no nie mam doswiadczenia jesli chodzi o szczeniece Royal
    mialam wlasnie na mysli Royal weterynaryjny

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To Ci zakladaja dwie karty ciazy i dwie ksiazeczki ciazowe?da sie tak?
    Jak nie jak tak?Mam 2 XD Jedna od ina na nfz a jedna od prywatnego..Ale do porodu wezme ta od prywatnego bo to ordynator oddzialu
    A dzieki temu mam czestsze wizyty no i do tej pory juz 5usg XD

anna maria, moremi, Reni, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie poludniowo..

Bursztyn, wyrazy wspolczucia. tez uwazam, ze nie wiezy krwi koniecznie sie licza. Z drugiej strony- 101 lat- piekny wiek..

Iwone- pies slodziak. Poczatki sa zawsze trudne, ale dziewczyny swietnie radza co do opieki, a uczucia same przyjda. Ja pamietam jak wzielam moja bide ze schronu- pierwsze co to do weta- odpchlenie, odrobaczenie, szczepienia chyba troche pozniej robilam- bosz, jak to smierdzialo przy pierwszych wizytach w kuwecie.. A ja z tym moim nadwrazliwym wechem plakalam chlopu w sluchawke, ze co ja narobilam, ze ja wzielam.. na szczescie przeszlo jej prawie po dniu jedzenia normalnych rzeczy i od drugiego dnia naszego wspolnego zycia milosc zakwitla tak kwitnie nadal- 11 lat juz..

A co do snow- to ja ostatnio jakos nie mam tych morderczych- promocja jakas. Snilo mi sie natomiast, ze siedzialam w biurze i dowiedzialam sie, ze jade na wojne (do jakiegos Iraku, czy Afganistanu), wszyscy mi przychodzili gratulowac, a ja nie moglam im powiedziec, ze wcale nie chce! Nawet nasz prezydent gajowy wpadl do mnie z gratulacjami ;) Ale go kolega nieswiadomy jego funkcji przeploszyl. Z kielbasa polska przyszedl mi gratulacje zlozyc ;)

czy mi sie nie moga snic jakies normalne rzeczy- kwieciste laki i spokojne wakacje?

kapturnica, moremi, kkisia, Reni, Mega, Aasiula, Iwone, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 7624 7625 7626 7627 7628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ