35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczyny! Ja dzisiaj podnioslam rece, przelozylam pacjentow i siedze z Malym w domu... Chociaz jeden dzien luzu... Jutro znowu do pracy... Trzymam za Wszystkie kciuki ale nie jestem w stanie nadrobic tematow... Wszystko gra?
anna maria, Iwone, mamatrojki80, Mega, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bozia3 wrote:po cholere Ci dwie?
Bozia3, Zofia8, caffe, Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:no, no
ja będę miała
jeden na nfz, a drugi w luxmedzie
pytanie: czy karty ciąży są rejestrowane? czy mogę mieć dwie?kolejny raz, jeśli mi pisany tez tak zrobię, w końcu badania kosztują. Mój ordynator wiedział ze chodzę na NFZ i sam polecił zeby właśnie za badania nie płacić.
Bursztynwspółczuje
kapturnica, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tyle że to cholernie droga karma. Ja swoim kotom podaję na zmianę Orijen i Acanę, a do rodziców dla psa Acanę, albo TOTW. Tylko nie mówię im ile to kosztuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:35
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Juz wsio wiem
przywiezli mloda laske onkologiczna do ktorej przyjechal specjalnie jakis profesor z Bydgoszczy
A ja i reszta spadlysmy na poniedzialek najpozniej wtorek
a wyjsc nie moge bo znowu wypadne z kolejki
I mam od razu laparo i histeroskopie
A ja umówiłam sie na 4 marca na 18:00 na ta konsultacje anastezjologa, pani w recepcji powiedziała mi ze konsultacja jest wymagana i nie refundowana przez NFZ. Trudno, przeżyje, jak nie pójdę to bede żałować. Teraz sie modlę zeby wyniki były w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:44
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
no dzie! na fejsa rzucę i karzę wszystkim się cieszyć i lajkowaćmoremi wrote:Jedną pózniej do albumu wklei. I bedzie swoim dzidziolinkom pokazywać
Mega, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no, no
ja będę miała
jeden na nfz, a drugi w luxmedzie
pytanie: czy karty ciąży są rejestrowane? czy mogę mieć dwie?Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a czy można tyle usg w ciązy? Czy to jakoś tam negatywne nie działa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:40
-
kapturnica wrote:mozna ile jest konieczne..Usg nie ejst szkodliwe A ze ja strachliwiec to jak mam co poltora tyg jedno to zem spokojniejsza
Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Daleko nie szukac przykladu u Hery na usg zadnych podejrzen(tak chyba bylo ,no chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic) ze Tomus moze miec ZD,przeciez mierza kosc udowa ,szpic noska ,falde karkowa.Pappa wyszedl dobry.I tez sie pomylili.Jak tu im ufac ,moze to jest dobre rozwiazanie 2 lekarzy.
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:może nie szalej tak Kapta....bo fundujesz sobie złudne poczucie bezpieczeństwa, a dziecku 5 usg? To nie jest zdrowe. Raz na 4 tygodnie to optymalnie najkrótsza przerwa w badaniach USG i potwierdzi Ci to każdy lekarz....
-
kapturnica wrote:Nie do konca sie z Toba zgodze bo juz na starcie Pappa wychodzi bardzo niskie Ja sama przy wieku 35lat na starcie mam 1do 350 A jessli Po podliczeniu wychodzi 1do 300 lub nziej to [podstawa do emnio
mamatrojki80, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość