35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:U mnie kot niestety nie chce orijena. Poprzedni właściciele nauczyli royala i po ptokach.
U mnie worek 13 kg dla psów starcza na 3 tygodniecaffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/563e45f93fd9.jpgchyba swoją tarczycę wrzucę
Reni, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Moje też zaczynaly od Royala, ale trzeba uczyć. Początkowo dodajesz do standardowej dawki kilka bobków, pozniej więcej, w końcu 1/4, 1/3, 1/2, 3/4 i przechodzisz na wybraną karmę. Najbezpieczniej zmieniać co jakiś czas karmy, bo jak zajdzie konieczność podawania np. karmy weterynaryjnej, to będzie bunt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:12
-
moim zdaniem najlepsze wyjście to umiar, stare porzekadło mówi ze co za duzo to nie zdrowo i coś w tym jest. Z tym ze dzieci zle znoszą badanie sie zgodzę bo widziałam to na własne oczy. Jeszcze jest kwestia częstego zaglądania. Mnie tuż przed poronieniem uszkodzili szyjkę wziernikiem, nie wiem jaki to miał wpływ. W każdym razie gdy stało sie to co sie stało to czułam ze dwaj lekarze to było za duzo.
Kapta wiem ze sie boisz, rozumiem to w 100% prawda jest taka ze zdrowej ciazy nic nie ruszy a jak coś jest nie tak to sie tego nie zatrzyma. Twoja ciaza jest prawidłowa i mam nadzieje ze lęki zaraz ucichną i porostu będziesz sie nią rozkoszować, pewnie jak poczujesz ruchy to bedzie ci lżej.
moremi, gosia7122, Bozia3, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka ja wychodze z zalożenia ,ze każdy robi co uwaza Mam tak a nie inaczej i nikomu nic do tego.Moja broszka
Ciesze sie ,ze niektóre w ciąży nie bały sie i lajtem ja przeszly I super ich sczescie A to czy usg szkodliwe czy nie Kazdy niech zostanie przy swoim zdaniu i tyle..W końcu co osoba to opinia.Ja twierdze ,ze nie i dopytywałam obu ginekologów ,którzy powiedzieli ,ze nie jest szkodliwe Co nawyzej jak ciaza starsza to glowica i jej ucisk może irytowac malucha.I tego sie trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:17
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Natka ja wychodze z zalożenia ,ze każdy robi co uwaza Mam tak a nie inaczej i nikomu nic do tego.Moja broszka
Ciesze sie ,ze niektóre w ciąży nie bały sie i lajtem ja przeszly I super ich sczescie A to czy usg szkodliwe czy nie Kazdy niech zostanie przy swoim zdaniu i tyle..W końcu co osoba to opinia.Ja twierdze ,ze nie i dopytywałam obu ginekologów ,którzy powiedzieli ,ze nie jest szkodliwe Co nawyzej jak ciaza starsza to glowica i jej ucisk może irytowac malucha.I tego sie trzymam
Kapta... a Ty pisałaś ostatnio, ze Twoja Malizna chyba ADHD ma bo tak się podczas badania ruszała, to może ona/on tak przed USG uciekałaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A tych tramwajow to nie jest kilka? To tylko jeden magnes? Bo myslalam, ze to wiecej, pani kochana.
Jak nie, to ekskuze mła.Iwone, Reni, kkisia, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Kapta... a Ty pisałaś ostatnio, ze Twoja Malizna chyba ADHD ma bo tak się podczas badania ruszała, to może ona/on tak przed USG uciekała