35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Musisz jakoś nad tym zapanować, bo mają różne składy. Nie jest to na zdrowie ani dla kota, ani dla psa.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! widze ze juz wszystkie śpią, no i dobrze
my mamy tygodniowe ferie,tak sie cieszę na trochę luzu,i jedziemy w srodę w odwiedziny do Hagi co mnie tez bardzo cieszy.
My byli w ikei dzis i kupili lampy do czytania i fotel do biurka dla mego dziecia.
Zosia,super wiesci,brzmisz bardzo pozytywnie,nic tylko pozostaje zaciazenia zyczycMega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A nie masz znajomych ginekologòw, żeby z nimi to ustalić? Może lekarzem inaczej będą rozmawiać?
Ale mam nadzieje,że mi się rozkręci,bo mam od wieczora takie większe plamienie.macduska, moremi, gretka, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kobitki
MaCduska tulam mocnoBędzie dobrze ,musi . Zobaczysz. Na razie źle sie czujesz to i nastawienie słabe ale bedzie lepiej
Dorbie współczuje Przechodzisz ciężki czas. Oby szybko poleciało i mogłaś uniknąć zabiegu
Buziaki dla Was wszystkich dziewczyny muaahhmacduska, kkisia, moremi, dorbie, malgos741, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Witam laski
Snidanie jeszcze dostane a pozniej dieta i szampan wieczorem
Jak tam Kkisia?
Ja pierwszy posilek w szpitalu dostałam na trzeci dzień pobytu.
W dniu przujęcia na czczo, przujęli po obiedzie, kolacji juz nie dostałam, na drugi dzień zabieg, dopiero na kolację pozwolili zjeść kromkę chleba z serkiem.
Mowisz, ze masz zaordynowanego szampana? To pięknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 08:17
moremi, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc niedzielnie! ja jeszcze z lóżka piszę,w domu syf ,zaraz trzeba bedzie ogarniać .
Dorbie,poczekaj ty w pracy ale jednocześnie na wizycie u gina,jo? no to slicznie
A ty pracujesz albo mieszkasz w Gdańsku? bo ja z Gdańska i cos mi sie wydaje ze kilka z was tez stąd jest
miłej niedzieli dziewczynkidorbie, peppapig, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, kawka zrobiona
tylko słoneczka brak.... ale i tak dziś laba, nic nie robię.
macduska, moremi, peppapig, Aasiula, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc Dziewczyny:-)
Milej niedzieli:-)
Dorbie, za samooczyszczenie!
Kissia-ale w tych polskich szpitalach sie imprezuje:-) Tylko nie rozmumiem, dlaczego nie zaordynuja truskawek (oczko)
Wacia-super szybkiego powrotu do zdrowia!
Ja juz po pierwszej dawce Levothyroxine.
PS. Mierzenie temp jest cholernie stresujace. Niestety dzisiaj spadek:-(dorbie, moremi, peppapig, Aasiula, Magda*, kkisia, macduska, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny ;)melduje się z łóżka
Dorbie trzymaj się!kkisia
Wszystkie Ściskam bo ogólnie nie nadrobiona na forum
Od paru dni trzyma mnie przeziębienie,wirus jakiś..w moczu wyszły leukocyty(500) dostałam ziołowe tabletki na przeczyszczenie nerek. Dużo pije,czuje się jak potłuczona.. Martwi mnie że dzisiaj wogóle nie bolą mnie cycki..do tej pory miałam jak balony napięte.. Usg 16 w Krakowie w klinice do tej pory zeświruje
Miłego dnia wszystkim,kkisia, Mega, macduska, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Część dziewczyny ;)melduje się z łóżka
Dorbie trzymaj się!kkisia
Wszystkie Ściskam bo ogólnie nie nadrobiona na forum
Od paru dni trzyma mnie przeziębienie,wirus jakiś..w moczu wyszły leukocyty(500) dostałam ziołowe tabletki na przeczyszczenie nerek. Dużo pije,czuje się jak potłuczona.. Martwi mnie że dzisiaj wogóle nie bolą mnie cycki..do tej pory miałam jak balony napięte.. Usg 16 w Krakowie w klinice do tej pory zeświruje
Miłego dnia wszystkim,
Mniejsze napiecie piersi możesz miec jak biustonosz ich nie uciska, czyli po nocy, więc spokopeppapig, kkisia, macduska, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość