35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:AsiaPoli wysikała drugą kreskę po ivf, Hera właśnie pojechała do Niemców i czekamy na wiesci, Dorka usunęła konto i nikt nie wie dlaczego.
Andzej, powodzenia
Dorka ?!?!?!?!?!?mamatrojki80, kkisia, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mu juz po kolacja. Zrobilam krewetki z curry i ryz. Bardzo latwy przepis i pyszne. A teraz relax, jednym okiem forum a drugim ogladam skroty z wczorajszego wieczoru Cezarow + lampka czerwonego wytrawnego. Marta ?
kkisia, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jezu, nawet nie smiem o tym myslec. Nikt nie ma z nia kontatku prywatnie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:03
mamatrojki80, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
piolun tez ma porrone dzialanie tylko jest gorzki jak...dorbie wrote:Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić? -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja jestem,ale się z Tobą nie napiję. Jeszcze się w dren zaplączę...
ale wypiję za to herbatkę malinową ..
anna maria, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja też jestem. ale nie mam co pić
a co do Dorki to dyskutowałyśmy na ten temat niedawno. i wszystkie mamy złe przypuszczenia. miała 13go zaznaczone plamienie, a dzień czy dwa potem usunęła konto. doszłyśmy do wniosku że skoro nie odezwała się słowem i nagle się zawinęła to pewnie nie życzy sobie kontaktu.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja też jestem. ale nie mam co pić
a co do Dorki to dyskutowałyśmy na ten temat niedawno. i wszystkie mamy złe przypuszczenia. miała 13go zaznaczone plamienie, a dzień czy dwa potem usunęła konto. doszłyśmy do wniosku że skoro nie odezwała się słowem i nagle się zawinęła to pewnie nie życzy sobie kontaktu.anna maria, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos Ty dzialasz w branzy fryzjerskiej (o ile sie nie myle)chcialam Ci sie zapytac jak to jest z tym sciaganiem koloru ,czy trzeba zabieg powtarzac?i czy to drogie jest?cora siostry od lat na czarno farbuje a naturalny to brazowy ma.malgos741 wrote:ja też nie piję bo faszeruję się paskudztwem
ale wypiję za to herbatkę malinową ..
-
Tak ciezko to dostac?ComeToMeBaby wrote:aaa. kurdę...
dałam dzisiaj parę ogłoszeń na portalach branżowych w sprawie tego AutoRoute i nawinął się koleś co to niby miał starszą wersję i nagle mi zniknął. ja chyba osiwieję.
zrobię sobie coś do jedzenia bo z nerwów mnie ssać zaczęło. -
nick nieaktualnyhej, jestem w DE, wszystko dobrze i juz mam neta dla siebie
gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, anna maria, macduska, Mega, Pusurek, moremi, Iwone, Bozia3, paszczakin, dorbie, caffe, MartaDidi, mama78, BISCA, mamatrojki80, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Malgos Ty dzialasz w branzy fryzjerskiej (o ile sie nie myle)chcialam Ci sie zapytac jak to jest z tym sciaganiem koloru ,czy trzeba zabieg powtarzac?i czy to drogie jest?cora siostry od lat na czarno farbuje a naturalny to brazowy ma.
Jeśli chodzi o pranie koloru to zależy dużo od fryzjera i jaki ma być kolor na samym końcu, jak były farbowane włosy czy po całości czy na sam odrost...
Jeśli chce mieć brąz to można użyć słabej wody np.3% góra 6% to te wody nie zniszczą włosów, zabieg wykonuje się tylko raz a póżniej farbuje się farbą brązową, kolor będzie się zmywał do dwóch -trzech farbowań...
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017