35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula mnie też zaczynają pobolewać... taki ich urok
ComeToMeBaby, inessa, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iness kuracja będzie weekendowa ... dziękuję
Kochana miłej wizyty u Maciusiainessa, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
aaaa bo my baby to mamy przerąbane. naprawdę.
czasem wolałabym być facetem.
nie przejmować się kiedy płodne, nie wczuwać sie czy cycki bolą całe czy tylko sutki, nie czekać na ukłucie jajników i zastanawiać sie czy to rzeczywiście jajnik i czy tam co pękło czy nie pękło, nie robić w domu zapasów tamponów, nie kitrać się w łazience szczając na testy, nie budzić się po to żeby na śpiocha wsadzać sobie termometr w piczkinsa i nie zasypiać z nim w środku.. i nie łykać tych wszystkich tabsów na poprawę wszystkiego.... i na dodatek nie zwariować od burzy hormonów...
a oni?
oni się tylko golą.
albo nie.
kurwa.Aasiula, inessa, moremi, macduska, Natka_79, Niuta, kkisia, gretka, BISCA, malgos741, Mega, kicia 123, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja mialam ostatnio niezreczna sytuacje z mlodym .Ranek godzina 7 rano ,no to ja termometr w piczkinsa i czekam ,na to wchodzi mlody do sypialni i pyta co ma zalozyc do szkoly .Ja mu odpowiadam i co termometr zaczyna piszczec ze juz tempka zmierzona .Mlody sie patrzy i pyta.Mama co ty robisz ,ja na to mierze temperature on ,ale na dole? ;0
Kurwa jak sie zmieszalam ,i mowie nie synus zasnelam i mi termometr wypadl ,a byla pod pachahyhyhyhy
ComeToMeBaby, inessa, mamatrojki80, moremi, macduska, gosia7122, kkisia, gretka, malgos741, paszczakin, Mega, agp, Arwena, caffe, Bozia3, dorbie, Reni, Mango, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Jakie gratisy? Nic nie wiem.
A tak to działa:
Zaloguj się do Twojego konta klienta (poniżej lub w dziale Mój zooplus) i przejdź do rubryki "Poleć nas znajomemu".
Kliknij w pole "Poleć nas znajomemu" i wyślij List Rekomendacyjny zaadresowany do Twojego Przyjaciela. Po zweryfikowaniu przez nas tych danych, Twój Przyjaciel otrzyma od nas E-maila z 10% kuponem rabatowym na pierwsze zakupy.
Gdy tylko polecona przez Ciebie osoba złoży swoje pierwsze zamówienie, realizując przy tym kupon i dokona płatności za zamówienie, otrzymasz wybraną przez Ciebie premię:
kupon rabatowy 20 zł na kolejne zakupy w zooplus lub
250 punktów do zrealizowania w naszym sklepie z premiamimoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Pusurek, wracasz do Polski na stałe? czy tylko będziesz się urlopować?
Część dziewczyny, miłego weekenduJa jestem dziś silnie zmotywowana do sprzątanie, więc sprzątam... jakiś syndrom wicia gniazda mam, a w ciąży nie jestem
mamatrojki80, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Jeśli dzięki Tobie zostanie on naszym klientem, zostanie to przez nas wynagrodzone! Zyskacie oboje!
A tak to działa:
Zaloguj się do Twojego konta klienta (poniżej lub w dziale Mój zooplus) i przejdź do rubryki "Poleć nas znajomemu".
Kliknij w pole "Poleć nas znajomemu" i wyślij List Rekomendacyjny zaadresowany do Twojego Przyjaciela. Po zweryfikowaniu przez nas tych danych, Twój Przyjaciel otrzyma od nas E-maila z 10% kuponem rabatowym na pierwsze zakupy.
Gdy tylko polecona przez Ciebie osoba złoży swoje pierwsze zamówienie, realizując przy tym kupon i dokona płatności za zamówienie, otrzymasz wybraną przez Ciebie premię:
kupon rabatowy 20 zł na kolejne zakupy w zooplus lub
250 punktów do zrealizowania w naszym sklepie z premiamiIwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to lu. Polecam. Jakie tam dane trza? Maila i nazwiska jakies? To ja to moge zrobic zaraz. Dane Twoje mam, maila tylko nie.
Na razie nie zamawiam,bo nie wiem co mam kupić. Pies zjada pokarm psu, a pies zabiera się za jedzenie kotaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:maila dostaniesz na priv
Na razie nie zamawiam,bo nie wiem co mam kupić. Pies zjada pokarm psu, a pies zabiera się za jedzenie kotaIwone lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Normalnie już bym kupiła ten kocyk
http://agallo.pl/akcesoria_dla_dzieci/spiworki_i_kocyki/kocyk_minky_13.htmlmamatrojki80, kapturnica, Aasiula, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwone wrote:maila dostaniesz na priv
Na razie nie zamawiam,bo nie wiem co mam kupić. Pies zjada pokarm psu, a pies zabiera się za jedzenie kota
Ale pojdziesz z torbami po 2 tygodniach, spodziewam sie, ze sunia potrafi wtrzachnac przyzwoicie. A to jeszcze dzieciak przeciez...A Orijan drogiiiii, Jezuniu...
Wez moze po trochu roznych karm, tam maja takie zestawy czesto. Zobaczysz co jej podejdzie.moremi, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Normalnie już bym kupiła ten kocyk
http://agallo.pl/akcesoria_dla_dzieci/spiworki_i_kocyki/kocyk_minky_13.htmlComeToMeBaby, kkisia, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Musisz jakoś nad tym zapanować, bo mają różne składy. Nie jest to na zdrowie ani dla kota, ani dla psa.
Ja kupuję karme dla psa Bosh junior w sklepie online http://zooart.com.pl/ Kupuję z jagnięciną, bo po samym kurczaku sierc się psu sypała. Wydaje mi się lepsza od Purina Dog Chow,bo taka wpierw kupowałam. Bosh ma wiecej białka, mniej wypełniaczy i mniej się sypie czyli mniej się zuzywa, ma lepsze opinie.
Mi starcza na 1,5 mca 1 worek 15kg tj ok 130 zł
Dla kotów kupuję Purina CatChow dla kastratów i wychodzi mi 15kg 128zł na 5 mcy dla dwóch kotów, znacznie mniej
Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to się nie przywitałam
Cześć!
U mnie bez zmian, tzn czekam.
A wczoraj byłam na orbitreku i rowerku, niestety tylko tyle, bo nie miałam czasu, dyżur nocka. I wypiłam herbatę z lukrecją. Całę przedpołudnie sprzatałam - odkurzanie, mycie podłog 140m2 i takie tam prace sprzatające, pralka, suszarka, ciuchy itd oj, dawno się tak nie narobiłam, chyba ze 4 godziny to trwało, ąz mnie plery bolą i co? Nic!
Tak się mocno zagnieździło
A na usg wchlonłą się ten duży krwiak co było widać pod pecherzykiem i pęcherzyk się wchłania, jest o połowę mniejszy od poniedziałku i rsztkówki w środku
Wyściskałam sie z doktor, obiecała mi wsparcie w dalszych staraniach, pocieszyła opowiadając jak to kobitkom się udaje szybko zajśc po poronieniu i humor mam znośny. cholera, jestem mocna baba!Zero łez, aż się nie poznaję.kkisia, ComeToMeBaby, gretka, macduska, Zofia8, malgos741, Aasiula, moremi, paszczakin, Mega, kapturnica, peppapig, inessa, gosia7122, Iwone, Magda*, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Właśnie zakończyłam.
Progesteron zajebisty, bo 22,94 (7 dpo) przy normach od 1,7 do 27. Endometrium nadal chujowe, czyli 7 mm. Ciąży to z tego nie będzie. Mam zostać na letrozolu kolejne dwa cykle już bez monitoringu.
Przepraszam, ale wiesz jestem od niedawana, wiec mam spore braki. Masz za wysoki poziom estrogenow, stad ten letrozol?
Zofia8