35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:super Dorbie
tylko się nie zajedź tym sprzątaniemmoremi, kkisia, Aasiula, macduska, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Fajny, a po co te frędzelki z boku
Jest tam drugi, bez tych fredzelków, ale kolor brzydki.Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Przepraszam, ale wiesz jestem od niedawana, wiec mam spore braki. Masz za wysoki poziom estrogenow, stad ten letrozol?
Letrozol jest wykorzystywany jako lek do stymulacji owulacji i nie upośledza endometrium.Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:No wlaśnie nie mam pojecia
Jest tam drugi, bez tych fredzelków, ale kolor brzydki.A te dzyndzelki to takie wlasnie metki.
Morek, bierz, nie pytaj. Cena troche tylko powala...moremi, BISCA, Mega, macduska, dorbie, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No laski blagam, jak to po co frendzelki? Do zabawy, stymulowania sie, ciagniecia, wkladania w nie paluchow i ssania. Nie wiecie, ze najwiekszym przyjacielem malucha w pewnym wielu sa metki? Im wieksze, tym lepsze. Te i IKEA sa najfajniejsze.
A te dzyndzelki to takie wlasnie metki.
Morek, bierz, nie pytaj. Cena troche tylko powala...malgos741, Aasiula, Pusurek, Mega, macduska, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak tylko dzieciuch bedzie w toku, to kupię
Mega, moremi, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:Czy ktos ma wiesci od Asipoli ? Hery ? Dorki ?
Aasiula, malgos741, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić? -
nick nieaktualnydorbie wrote:Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić?moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić?
Dorbie, ja wiem, ze dziewczyny tutaj nie promują zabiegu łyżeczkowania jamy macicy, ale... ja osobiście miałam ten zabieg 4 krotnie po każdym porodzie zabiegowym i po obumarciu ciąży, nic mi nie jest, powikłań zero. Ja bym nalegała na zabieg, nie chciałabym tak czekaćale to moje zdanie.
moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dorbie, ja wiem, ze dziewczyny tutaj nie promują zabiegu łyżeczkowania jamy macicy, ale... ja osobiście miałam ten zabieg 4 krotnie po każdym porodzie zabiegowym i po obumarciu ciąży, nic mi nie jest, powikłań zero. Ja bym nalegała na zabieg, nie chciałabym tak czekać
ale to moje zdanie.
To tylko ja go nie polecam, mam po nim przejebane.kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić?
Ja przy pierwszym poronieniu zatrzymanym mialam podany jakis lek. Co prawda nie oczyscilam sie do konca i potrzebne bylo lyzeczkowanie, ale podobno czasami juz go nie potrzeba.
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić?01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Usunęła bez słowa, obawiam się, że stało się coś złego...01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017