X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    super Dorbie <3
    tylko się nie zajedź tym sprzątaniem :)
    Nie opłaca się w tym domu sprzatac! Wykończyłam sie, pies przyszedl z dworu i połozył glowe mlodemu na kolanach, ten go drapał za uszkiem i na podłodze same czarne kłaki na nowo, to nic , że krótkowłosy, ale czarne 2-3cm. Generalnie ja nie odkurzam, robi to mój mąz na dole i syn na górze, ja jestem od szorowania kabin, wucetów, kuchennych akcesoriów, ale to tez jest okropne. Nie lubię sprzatać, zło konieczne

moremi, kkisia, Aasiula, macduska, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Fajny, a po co te frędzelki z boku
    No wlaśnie nie mam pojecia :-)
    Jest tam drugi, bez tych fredzelków, ale kolor brzydki.

Aasiula lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Przepraszam, ale wiesz jestem od niedawana, wiec mam spore braki. Masz za wysoki poziom estrogenow, stad ten letrozol?
    Nie, estrogeny mam w normie.
    Letrozol jest wykorzystywany jako lek do stymulacji owulacji i nie upośledza endometrium.

Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No wlaśnie nie mam pojecia :-)
    Jest tam drugi, bez tych fredzelków, ale kolor brzydki.
    No laski blagam, jak to po co frendzelki? Do zabawy, stymulowania sie, ciagniecia, wkladania w nie paluchow i ssania. Nie wiecie, ze najwiekszym przyjacielem malucha w pewnym wielu sa metki? Im wieksze, tym lepsze. Te i IKEA sa najfajniejsze. ;) A te dzyndzelki to takie wlasnie metki.
    Morek, bierz, nie pytaj. Cena troche tylko powala...

moremi, BISCA, Mega, macduska, dorbie, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No laski blagam, jak to po co frendzelki? Do zabawy, stymulowania sie, ciagniecia, wkladania w nie paluchow i ssania. Nie wiecie, ze najwiekszym przyjacielem malucha w pewnym wielu sa metki? Im wieksze, tym lepsze. Te i IKEA sa najfajniejsze. ;) A te dzyndzelki to takie wlasnie metki.
    Morek, bierz, nie pytaj. Cena troche tylko powala...
    Jak tylko dzieciuch bedzie w toku, to kupię :-)

malgos741, Aasiula, Pusurek, Mega, macduska, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak tylko dzieciuch bedzie w toku, to kupię :-)
    no to kibicuję ;)

Mega, moremi, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka prasówka:
    http://wiadomosci.onet.pl/zaglodzila-dziecko-bo-mleko-bylo-jej-potrzebne-do-zaspokajania-fantazji-erotycznych/z21wy

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos ma wiesci od Asipoli ? Hery ? Dorki ?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Czy ktos ma wiesci od Asipoli ? Hery ? Dorki ?
    AsiaPoli wysikała drugą kreskę po ivf, Hera właśnie pojechała do Niemców i czekamy na wiesci, Dorka usunęła konto i nikt nie wie dlaczego.

Aasiula, malgos741, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka usunela konto??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
    Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Tak się zastanawiam czy nie zaparzyć sobie tymianek z rozmarynem, może szybciej będzie. Mają działanie poronne, ale żeby nie wpaśc w jakieś mega bóle.
    Bo sama sobie nie podam cytotecu, na to już pojde do szpitala. Tylko jakie mam szanse, ze podadza mi cytotec a nie od razu wyłyżeczkują. Mogę się nie zgodzić, ale sobie zaszkodzić?
    A nie masz znajomych ginekologòw, żeby z nimi to ustalić? Może lekarzem inaczej będą rozmawiać?

moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dorka usunela konto??

Usunęła bez słowa, obawiam się, że stało się coś złego...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Dorbie, ja wiem, ze dziewczyny tutaj nie promują zabiegu łyżeczkowania jamy macicy, ale... ja osobiście miałam ten zabieg 4 krotnie po każdym porodzie zabiegowym i po obumarciu ciąży, nic mi nie jest, powikłań zero. Ja bym nalegała na zabieg, nie chciałabym tak czekać :-( ale to moje zdanie.

moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dorbie, ja wiem, ze dziewczyny tutaj nie promują zabiegu łyżeczkowania jamy macicy, ale... ja osobiście miałam ten zabieg 4 krotnie po każdym porodzie zabiegowym i po obumarciu ciąży, nic mi nie jest, powikłań zero. Ja bym nalegała na zabieg, nie chciałabym tak czekać :-( ale to moje zdanie.

To tylko ja go nie polecam, mam po nim przejebane.

kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Ja przy pierwszym poronieniu zatrzymanym mialam podany jakis lek. Co prawda nie oczyscilam sie do konca i potrzebne bylo lyzeczkowanie, ale podobno czasami juz go nie potrzeba.

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo im wyższa ciąża tym mniejsza szansa, ze natura zadziała.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie moglam sama sie oczyscic,skakalm ze schdow ,kosilam trawe,wykonywalam ciezka prace i ani kropli krwi.Musieli mi usunac:-(
    mamatrojki80 wrote:
    Bo im wyższa ciąża tym mniejsza szansa, ze natura zadziała.

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    a ja bym spróbowała tego tymianku z rozmarynem...

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Usunęła bez słowa, obawiam się, że stało się coś złego...
    też mi się tak wydaje...

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
‹‹ 7645 7646 7647 7648 7649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ