35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm.... cień cienia mi wyszedł
to dobrze, ze mnie chuop zgwałcił rano, a ja jeszcze poprawię wieczorem zanim pójdzie na nockę
i proceder ten będę powtarzać.moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no tak tu nikogo nie ma, że mnie zdemotywowałyście i nie mam wyjścia- muszę sobie popracować, żeby bez sensu przed kompem nie siedzieć...
a tak chciałam dzisiaj nic nie robić...Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
ale tu cisza łał !!!
u nas cudna pogoda,piekne słonce iscie wiosennie !!!
wczoraj dopiero zajrzałam tutaj póxno wieczorem bo mamy problem z netem jakies urzadzenie wysiadło
a do tego nie pojechalismy dzisiaj do Maciusia bo mielismy dzisiaj pogrzeb
w czwartek zmarł przyjaciel mojego męża - miał skonczyc w tym roku 36 lat zostawił żone i 4 letniego synka
my za to jutro wybieramy sie do Macka
Macdu
Kkisia
Moremi piekny progesteronoby cykl był owocny
Pamietam o Was
a dzisiaj wieczorkiem chyba sobie winko wypije brat robi pyszne teraz nam przywieźli z wisnikto ze mną pije
malgos741, Mega, moremi, macduska, gosia7122, megan8, kkisia, caffe, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem i ja. Szykuje sie mentalnie do lotu do Pl. Jeszcze nie lecialam z polrocznym dzieckiem, corka miala rok, kiedy po raz pierwszy leciala samolotem. Na szczescie Adas to spokojny i cierpliwy czlowiek ( ale tylko w dzien
) poza tym po reka jest duza corka, wiec bedzie dobrze.
Zamowcie mi jakas pogode, plis. Tak od poniedzialku.mamatrojki80, moremi, inessa, malgos741, Mega, macduska, gosia7122, Iwone, kkisia, BISCA, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek, wracasz do Polski na stałe? czy tylko będziesz się urlopować?
Część dziewczyny, miłego weekenduJa jestem dziś silnie zmotywowana do sprzątanie, więc sprzątam... jakiś syndrom wicia gniazda mam, a w ciąży nie jestem
moremi, inessa, Aasiula, macduska, gosia7122, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja już po robocie... słoneczko świeci i katar leci ehh
Mega, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
U mnie tez piekne słońce
posprzątane, obiad skonsumowany, mozna sie byczyć
Ineska napije sie z toba winka bardzo chętnie
Aasiula, inessa, macduska, gosia7122, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Aasiula współczuje
ja w tym cyklu miałam podobnie kurcze, mnie tak bolało,ze ruszac sie nie mogłam z bóluciekawe co to jest ?
,ale tak to mnie dawno nie bolałay i to w takim dniu cyklu.Nie wiem...
moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no- i niech mi któryś z mądrych facetów jeszcze kiedyś powie, ze to tak łatwo być kobietą <foch>
AsiulkaComeToMeBaby lubi tę wiadomość