35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i dziękuję za wsparcie dziewczyny.
Bisca- fajne zdjęcia- należal Ci się urlop.
Bursztyn- współczuję straty-101 lat- piękny wiek.
Zosia- trzymam kegle za owocną owulacje w cyklu bezowulacyjnym.
Pozdrawiam całą resztę wspaniałych dziewczyn. Miłego dnia.gretka, Aasiula, kkisia, Mega, gosia7122, BISCA, malgos741, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wacia bedzie dobrze
,tak czuje ze w przyszłym roku będziesz trzymała na rękach rozwrzeszczana malizne
Miłego, moj małżonek sie ewakuował do pracy wiec musze zapodać kawę i brac sie za robotęmacduska, Aasiula, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry zezarlo mi posta wiec krotko pogoda nijak ma padac znowu snieg wiec czekam, bo to daje mi szanse na pozbycie sie bolu glowu....eh
a dla tych co chca profesjonalnie cwiczyc Kegla:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,98083,17392304,Plum_Bum__Intymna_silownia.html
http://plumbum.com.pl/macduska, Aasiula, moremi, megan8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Dzien Dobry:-)
Kissia oby te dwa dni szybko minely:-)
PS. Po tym, jak w zeszly piatek poprzedni gin stwierdzil, ze na 100 % nie bedzie owulacji, wczoraj powiedzialam do tego drugiego: "Panie doktorze, czlowiek zawsze ma nadzieje. Tak, jak teraz, caly czas mysle, ze moze jakims cudem jednak byla owulacja", no i sobie wykrakalam. Chcialabym pojsc dalej i miec tak "bezowulacyjny" cykl jak Kapta.
anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, caffe, BISCA, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Fajne wszystkie 3 jestesmy na poniedzialek
Tylko potem z jedną byłam w pokoju a druga obok.
Przeddzien operacji zrobiłyśmy sobie mini imprezkę- głównym składnikiem- jedynym w zasadzie był płyn na przeczyszczenie jelit- po litrze na głowę- miałyśmy ubaw po pachy-aż położne przychodziły zobaczyć co się dzieje...
Grunt to wyluzować sie przed.anna maria, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Mega, kapturnica, gosia7122, caffe, malgos741, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wacia bedzie dobrze
,tak czuje ze w przyszłym roku będziesz trzymała na rękach rozwrzeszczana malizne
Miłego, moj małżonek sie ewakuował do pracy wiec musze zapodać kawę i brac sie za robotę
Mega - to razem będziemy trzymać.
Kciukam za Twoje laparo. Z tym anastezjologiem to jakiaś dziwna sprawa- u mnie wszystkie badania, łącznie z grupą krwi, zdjęciem płuc, ekg i sama nie wiem co jeszcze robili w szpitalu - anastezjolog też w szpitalu tuż przed operacją- samym wieczorem.
Super facet- nie dość, że miły, to przystojny, szarmancki i zabawny- po tej wizycie nic a nic nie bałam się znieczulenia.
Na wieczór zaordynował nam po lamce szmpana z truskawkami na lepszy sen- czytaj małą białą tabletkę po której jest mega odlot.moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro już się rozpisałam- będę was zanudzać wrażeniami .
Była dziewczyna na plastyce krocza. Po trzech porodach w ciągu 7 lat- rozlazło się wsio.
Dobra wiadomość- da się to naprawić- trochę jeździła na laser do jednego doktorka- niestety słono płatny-a na koniec jako wisienka na torcie - w klinice zrobił jej chirurgiczną plastykę pochwy- z jakimiś magicznymi nićmi. Ma być nówka jak z fabryki.
Czyli da się.moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, BISCA, Pusurek, malgos741, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy ja już pisałam kiedyś, że mam wspaniałego męza?
Jak nie , to teraz napiszę.
MAM WSPANIAŁEGO MĘŻA- JEST TAKTOWNY, DELIKATNY, WSPIERAJĄCY, POMOCNY....
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Zofia8, Mega, kapturnica, gosia7122, caffe, BISCA, Pusurek, malgos741, Iwone, Margolcia88, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:no dobra- pogadałam sobie- nikogo nie ma - idę
Właśnie wróciłam z pobrania krwi na progesteron, a za godzinę wizyta.
Łeb ciężki jakbym mega kaca miała, a ja tylko pół piwa wypiłam. Bezalkoholowego.ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Mega, gosia7122, Pusurek, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:A czy ja już pisałam kiedyś, że mam wspaniałego męza?
Jak nie , to teraz napiszę.
MAM WSPANIAŁEGO MĘŻA- JEST TAKTOWNY, DELIKATNY, WSPIERAJĄCY, POMOCNY....
bo powinno ci dawno minąć...
hehehehemacduska, Aasiula, gretka, moremi, Zofia8, Mega, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja też jestem, ale nie na długo- niedługo zbieram się obchodzić Międzynarodowy Dzień Przewodnika
W mieście jest parę miejsc, w których oprowadzają gratisowo, są spacery z przewodnikami też po mieście, po dziwnych dzielnicach
polecam Wam sobie sprawdzić czy i u was nie ma jakichś imprez przez weekend.
u nas dość szybko miejsc zbrakło na największe atrakcje.macduska, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:powiedz.... czy ty jeszcze jesteś na tym szpitalnym haju?
bo powinno ci dawno minąć...
hehehehe
na haju już dawno nie, ale huśtawkę nastrojów zaliczam- od euforii po potoki łez- i mój facet to znosi cierpliwie, naprawdę jest taki jak akurat w danej sytuacji potrzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 11:05
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość