35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia śpisz jak królewna z wystającym brzuszkiem
iwcia77, Mango, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mango wrote:Zaraziłam się od Was miłością do magnesów
Koleżanka wyjeżdżała do Chin, więc poprosiłam o magnes
Mam nadzieję, że nie zapomni
żeby i dla koleżanek było?
szejm on ju.
iwcia77, Pusurek, kkisia, Mega, BISCA, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
laski, no tak mi sie dzisiaj chce spać że kawy nie pomogły ani nawet zachęta m do bzykania... nie byłam chętna, wyprawiłam go na nockę do pracy, a sama zaraz chyba zrobię sobie łóżko i pójdę spać. normalnie "nie do wiary"...
także chyba powoli mówię Wam dobranoc.Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nawet nie bylam swiadoma ze zasnelam..wygladam jakbym umarla
Pusurek, mamatrojki80, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojdziewczyny a zaszalałam trochę ,stwierdziłam ze ostatnia okazja by kupić na wyprzedazy ciązowe ciuchy
no i poszła do h&m i kupiła-duzego wyboru nie było
kupiła leggonsy dzinsowe o bluzkę -brudny róż z koronką na gorzeanna maria, Mega, iwcia77, Arwena, gosia7122, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:laski, no tak mi sie dzisiaj chce spać że kawy nie pomogły ani nawet zachęta m do bzykania... nie byłam chętna, wyprawiłam go na nockę do pracy, a sama zaraz chyba zrobię sobie łóżko i pójdę spać. normalnie "nie do wiary"...
także chyba powoli mówię Wam dobranoc.
Starość nie radość KochanaComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestem(na urodzinach bylam)byla tam kobitka ze szwajcarii mysle sobie moze Gretka i rzucam haslo ovu,owulka ona ani drgnie -nie to nie gretka:-(;-)Moj usypia Helena to znaczy ona uspila jego, bo Hela gada a moj chrapie:-)
gretka, kkisia, Aasiula, macduska, mamatrojki80, Magda*, Bozia3, Mega, Iwone, iwcia77, BISCA, gosia7122, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie z wieczora ,co tam sie dzisiaj dzialo? co ?
Widze ze omineła mnie stronka 7777 buuuuuu
Byłam w Warszawce w klinice kardiologicznej ,sprawdzic to swoje chore serducho ,bede miala holter na 2 tygodnie ,ale to jest jedyna szaansa na zlapanie tych moich zaburzen komorowych i ewentualne zrobienie ablacji.
Jakies ciONze dzisiaj sie pojawiły lub wczoraj ?
Jak Wacia ?
KKisia jak jest ?kkisia, anna maria, mamatrojki80, macduska, Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77, gosia7122, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hej ovuciotki,
Wacia...brak mi slowtule cie bidulko i mam nadzieje, ze jednak wyjdziesz z tego i uda Ci sie jednak zajsc w ciaze
sorki za brak wiedzy- ale z czego lub od czego wlasciwie powstaja te zrosty?
zrosty powstają zazwyczaj przez stany zapalne, blizny lub nadmierne wyłyzeczkowanie jamy macicy - tak było w moim przypadku.. -
kkisia wrote:Asiula ja dalej kwitne w szpitalu
juz jestem zaplanowana na poniedzialek
i grzecznie czekam
Wspolczuje ,nienawidze szpitali ,zreszta jak kazdy chyba
Trzymam kciukolce
-
nick nieaktualny