X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, zapraszam do raportu po wizycie u ginekologa :-)

malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale bym se zjadla szarlotki... z cynamonem...

pakuj sie i przyjezdaj- moja bez maki i bez cukru jest, pelna dieta ;)
    do tego mam zamrozone szare renety (u nas normalnie nie ma takich jablek) przesmazone pieknie..

a flaszek mam nazbierane tez! co luby na jakies genialne wino trafi, to drugie ląduje na półkę, dla mnie na lato ;) w drodze wyjatku sie podziele ;)

kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale bym se zjadla szarlotki... z cynamonem...

Dla mnie słodkie może nie istnieć... ale chipsom się nie oprę, nie wiem co gorsze.

MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pakuj sie i przyjezdaj- moja bez maki i bez cukru jest, pelna dieta ;)
    do tego mam zamrozone szare renety (u nas normalnie nie ma takich jablek) przesmazone pieknie..

a flaszek mam nazbierane tez! co luby na jakies genialne wino trafi, to drugie ląduje na półkę, dla mnie na lato ;) w drodze wyjatku sie podziele ;)
    Jezzuu...

paszczakin, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dla mnie słodkie może nie istnieć... ale chipsom się nie oprę, nie wiem co gorsze.
    Ja za szarlotke moge wojne rozpetac... Nic tak na mnie nie dziala... Jak moja mama upiecze i da kawalek dla mnie i Mlodego-Starego to sie schowam i po kryjomu zeżre.. Sama nie pieke bo cala blache wpierdziele...

kkisia, caffe, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja za szarlotke moge wojne rozpetac... Nic tak na mnie nie dziala... Jak moja mama upiecze i da kawalek dla mnie i Mlodego-Starego to sie schowam i po kryjomu zeżre.. Sama nie pieke bo cala blache wpierdziele...

Jezuu, to jakaś epidemia, Pusur też dziecku jedzenie wyjada :-)

kkisia, gretka, Pusurek, iwcia77, MartaDidi, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Wacia :) za info
    o bzykaniu wiem ze mam zapomniec na jakis czas
    nic trudno w tym miesiacu bede czekac na @ jak glupia a pozniej chlopa zajade :)
    Jestem na rozpisce na poniedzialek jako 3
    wiec jak cos sie przeciagnie to wypadam na wtorek
    ale juz trudno czekam cierpliwie na moja kolej :)

mamatrojki80, iwcia77, Arwena, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jezuu, to jakaś epidemia, Pusur też dziecku jedzenie wyjada :-)
    Czipsy tylko. Czipsy to nie jedzenie, wiec sie nie liczy.

iwcia77, mamatrojki80, MartaDidi, gretka, kkisia, malgos741, gosia7122, macduska, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój lubi jak mu wierszyki mówię lub śpiewam, książek mu jeszcze nie czytam bo on je wszystkie chce jeść...
    Mój też stymulował małego do raczkowania przy pomocy wałeczka, ale o dupę było obić bo mały ma swój patent na poruszanie się. A teraz to wszystko chce na stojąco robić.
    U nas czytelnia co wieczor. Jak klade Adasia do lozka to jest od razu obrazony wrzask. Ale wtedy wyjezdza ksiazka przed nos i zapada cisza jak makiem zasial i pelna koncentracja. Ksiazke ma nad glowa, twiec jej nie zjada, tylko oglada obrazki, a ja jade z wierszykami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:15

caffe, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas czytelnia co wieczor. Jak klade Adasia do lozka to jest od razu obrazony wrzask. Ale wtedy wyjezdza ksiazka przed nos i zapada cisza jak makiem zasial i pelna koncentracja. Ksiazke ma nad glowa, twiec jej nie zjada, tylko oglada obrazki, a ja jade z wierszykami.
    U mnie Brzechwa... Ale bardzo dynamicznie... Po jednym zdaniu na strone... Pukanie w kartki, glaskanie i pokazywanie oczek, uszek i noskow... Jak mam za wolne tempo to jest pizgniecie ksiazka przez pokoj...czytam na czas

mamatrojki80, caffe, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A traz moja szczotka do wlosow kapie sie w kiblu, a po chwili czysci nia sciany w lazience i tak raz- za razem- moczy- czysci...

mamatrojki80, caffe, iwcia77, kkisia, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A traz moja szczotka do wlosow kapie sie w kiblu, a po chwili czysci nia sciany w lazience i tak raz- za razem- moczy- czysci...

Kochany :-) mój synek też lubi sprzątać...

MartaDidi, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ovuciotki,

napisalam dlugasnego posta i mi zzarlo, bo alojz zgrywa jakies filmy z torrenta i wywalilo mi windowsa- wkurwilam sie i zamknelam mu tego torrenta w cholere!

Burszta- bardzo Ci wspolczuje z powodu straty ukochanej babuni <3

Kikksia- mialas nosa, zeby chlopakom zrobic zapas prowiantu :) zycze milego weekendu w luksusowym SPA na koszt nfz-tu <3

Wacia...brak mi slow <3 tule cie bidulko i mam nadzieje, ze jednak wyjdziesz z tego i uda Ci sie jednak zajsc w ciaze

sorki za brak wiedzy- ale z czego lub od czego wlasciwie powstaja te zrosty?

mamatrojki80, kkisia, Pusurek, Aasiula, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To u nas tak się nie da. Wszystko co widzi musi mieć w rękach i w buzi...

Pusurek lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    hahahaha, dobry jest :)

polski hydraulik :)

iwcia77, mamatrojki80, MartaDidi, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze wam to pokazac! znalazlam w tel alojza..nawet nie wiedzialam o istnieniu takiej foty :-O...tak wygladalam po epiduralu :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:47

caffe, malgos741, kkisia, gretka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Mango, gosia7122, Niuta, Pusurek, Aasiula, macduska, Bozia3, Mega, BISCA, Arwena, moremi, kicia 123, anna maria, mama78, Sabina, megan8, dorbie lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    musze wam to pokazac! znalazlam w tel alojza..nawet nie wiedzialam o istnieniu takiej foty :-O...tak wygladalam po epiduralu :-O
    słodko śpisz :P a to w spa było? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:47

iwcia77, Mega, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    słodko śpisz :P a to w spa było? ;)
    nawet nie bylam swiadoma ze zasnelam..wygladam jakbym umarla :-O

Pusurek, Arwena, caffe lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam, wyglądasz jakby ci było zimno :P

iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraziłam się od Was miłością do magnesów ;) Koleżanka wyjeżdżała do Chin, więc poprosiłam o magnes ;) Mam nadzieję, że nie zapomni :)

malgos741, Pusurek, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 7638 7639 7640 7641 7642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ