35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Ale bym se zjadla szarlotki... z cynamonem...
pakuj sie i przyjezdaj- moja bez maki i bez cukru jest, pelna dieta
do tego mam zamrozone szare renety (u nas normalnie nie ma takich jablek) przesmazone pieknie..
a flaszek mam nazbierane tez! co luby na jakies genialne wino trafi, to drugie ląduje na półkę, dla mnie na latow drodze wyjatku sie podziele
kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:pakuj sie i przyjezdaj- moja bez maki i bez cukru jest, pelna dieta
do tego mam zamrozone szare renety (u nas normalnie nie ma takich jablek) przesmazone pieknie..
a flaszek mam nazbierane tez! co luby na jakies genialne wino trafi, to drugie ląduje na półkę, dla mnie na latow drodze wyjatku sie podziele
paszczakin, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
mamatrojki80 wrote:Dla mnie słodkie może nie istnieć... ale chipsom się nie oprę, nie wiem co gorsze.
kkisia, caffe, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ja za szarlotke moge wojne rozpetac... Nic tak na mnie nie dziala... Jak moja mama upiecze i da kawalek dla mnie i Mlodego-Starego to sie schowam i po kryjomu zeżre.. Sama nie pieke bo cala blache wpierdziele...
Jezuu, to jakaś epidemia, Pusur też dziecku jedzenie wyjadakkisia, gretka, Pusurek, iwcia77, MartaDidi, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Wacia
za info
o bzykaniu wiem ze mam zapomniec na jakis czas
nic trudno w tym miesiacu bede czekac na @ jak glupia a pozniej chlopa zajade
Jestem na rozpisce na poniedzialek jako 3
wiec jak cos sie przeciagnie to wypadam na wtorek
ale juz trudno czekam cierpliwie na moja kolejmamatrojki80, iwcia77, Arwena, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Jezuu, to jakaś epidemia, Pusur też dziecku jedzenie wyjada
iwcia77, mamatrojki80, MartaDidi, gretka, kkisia, malgos741, gosia7122, macduska, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mój lubi jak mu wierszyki mówię lub śpiewam, książek mu jeszcze nie czytam bo on je wszystkie chce jeść...
Mój też stymulował małego do raczkowania przy pomocy wałeczka, ale o dupę było obić bo mały ma swój patent na poruszanie się. A teraz to wszystko chce na stojąco robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:15
caffe, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas czytelnia co wieczor. Jak klade Adasia do lozka to jest od razu obrazony wrzask. Ale wtedy wyjezdza ksiazka przed nos i zapada cisza jak makiem zasial i pelna koncentracja. Ksiazke ma nad glowa, twiec jej nie zjada, tylko oglada obrazki, a ja jade z wierszykami.
mamatrojki80, caffe, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość
A traz moja szczotka do wlosow kapie sie w kiblu, a po chwili czysci nia sciany w lazience i tak raz- za razem- moczy- czysci...
mamatrojki80, caffe, iwcia77, kkisia, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
hej ovuciotki,
napisalam dlugasnego posta i mi zzarlo, bo alojz zgrywa jakies filmy z torrenta i wywalilo mi windowsa- wkurwilam sie i zamknelam mu tego torrenta w cholere!
Burszta- bardzo Ci wspolczuje z powodu straty ukochanej babuni
Kikksia- mialas nosa, zeby chlopakom zrobic zapas prowiantuzycze milego weekendu w luksusowym SPA na koszt nfz-tu
Wacia...brak mi slowtule cie bidulko i mam nadzieje, ze jednak wyjdziesz z tego i uda Ci sie jednak zajsc w ciaze
sorki za brak wiedzy- ale z czego lub od czego wlasciwie powstaja te zrosty?mamatrojki80, kkisia, Pusurek, Aasiula, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas czytelnia co wieczor. Jak klade Adasia do lozka to jest od razu obrazony wrzask. Ale wtedy wyjezdza ksiazka przed nos i zapada cisza jak makiem zasial i pelna koncentracja. Ksiazke ma nad glowa, twiec jej nie zjada, tylko oglada obrazki, a ja jade z wierszykami.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A traz moja szczotka do wlosow kapie sie w kiblu, a po chwili czysci nia sciany w lazience i tak raz- za razem- moczy- czysci...
polski hydraulikiwcia77, mamatrojki80, MartaDidi, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
musze wam to pokazac! znalazlam w tel alojza..nawet nie wiedzialam o istnieniu takiej foty
...tak wygladalam po epiduralu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:47
caffe, malgos741, kkisia, gretka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Mango, gosia7122, Niuta, Pusurek, Aasiula, macduska, Bozia3, Mega, BISCA, Arwena, moremi, kicia 123, anna maria, mama78, Sabina, megan8, dorbie lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:musze wam to pokazac! znalazlam w tel alojza..nawet nie wiedzialam o istnieniu takiej foty
...tak wygladalam po epiduralu
a to w spa było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:47
iwcia77, Mega, Arwena, moremi lubią tę wiadomość