X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    dlatego ryz dziki nie bialy
    Tez mi szkodził.. Rozpusta były 2 łyżki kukurydzy do tej sałaty :) a największy cukier miałam po mikro bułeczce fitness z Lidla.

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    fenks tu ju.
    to choć- będziesz moją parą :)
    se zajdziemy. a co.
    :D :D o ja cię...zaszczyt normalnie :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I zdrowa macica, ze się ośmielę wtrącić...
    Zycze Kochan Twojej zdrowej macicy rychłego zaludnienia!

macduska, kkisia, peppapig, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już w domu. Jak dobrze. :-D

dorbie, gosia7122, gretka, MartaDidi, Niuta, ComeToMeBaby, kkisia, peppapig, Aasiula, iwcia77, Pusurek, Lucky, malgos741, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Jak ja Ci zazdroszcze takiej "siły woli"
    Nie moge się zmusić do ćwiczeń a cielsko rośnie...
    Ja regularnie ćwiczę od 3 lat 2-4x w tyg, zumba, cross trening, ketle, wcześniej jakies różne fitness. Fakt, na początku trzeba mieć silną wolę, nie zawsze idę z kimś. Teraz z powodu krwiaka nie mogłam w ogóle, a od testu ciazowego zrezygnowalam z zumby i machania ciezarkami.
    kurcze, ale mam dychawke, może szybciej przyjdzie krwawienie ;-) masochistka

MartaDidi, Niuta, iwcia77, Arwena, Lucky, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Duska

macduska, Lucky lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja regularnie ćwiczę od 3 lat 2-4x w tyg, zumba, cross trening, ketle, wcześniej jakies różne fitness. Fakt, na początku trzeba mieć silną wolę, nie zawsze idę z kimś. Teraz z powodu krwiaka nie mogłam w ogóle, a od testu ciazowego zrezygnowalam z zumby i machania ciezarkami.
    kurcze, ale mam dychawke, może szybciej przyjdzie krwawienie ;-) masochistka
    Moja Krew!

dorbie lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jestem już w domu. Jak dobrze. :-D
    A jak sie czujesz fizycznie? Boli bardzo po tym laparo?

macduska, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, kiedy Twój Julek zaczął stawać na nogi?

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    co by tu napisać..
    Nadejszla wiekopomna chwila....

ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Marta, kiedy Twój Julek zaczął stawać na nogi?
    Bardzo szybko... Okolo 7 miesiaca... myslalm ze pojdzie szybko, ale poszedl 3 tyg przed pierwszymi urodzinami...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie tempo :) Ja chyba za wolno czytam ;)

MartaDidi, caffe, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Bardzo szybko... Okolo 7 miesiaca... myslalm ze pojdzie szybko, ale poszedl 3 tyg przed pierwszymi urodzinami...
    Mój sam nie wstaje, ale jak go mam na rękach to nie daje się posadzić tylko uparcie stoi na nogach i podskakuje.
    Raczkować nie chce, tzn, klęczy i się buja, ale jak chce się gdzies przedostać to stwierdza, że szybciej jest się przeturlać...

MartaDidi, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój sam nie wstaje, ale jak go mam na rękach to nie daje się posadzić tylko uparcie stoi na nogach i podskakuje.
    Raczkować nie chce, tzn, klęczy i się buja, ale jak chce się gdzies przedostać to stwierdza, że szybciej jest się przeturlać...
    I bardzo dobrze, moj raczkowal chwile- 11 miesiac... potem poszedl.... Ale Juliusz nie jest typem intelektualisty- tylko sport go interesuje... Moge sie na smierc zaczytac... Ewentualnie Brzechwa i Entliczek-Pentliczek...Moj tez tak sie bujal jak nie powiem co... I pełzał duzo...Ja troche raczkowanie trenowalam z Malym.. podnosilam mu dupke i szedl do przodu w powietrzu... Zadnych chodzikow nie kupowalam... MOj przyjaciel- ortopeda mi odradzal....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 17:08

caffe, Iwone, kkisia, iwcia77, Pusurek, Arwena, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    I bardzo dobrze, moj raczkowal chwile- 11 miesiac... potem poszedl.... Ale Juliusz nie jest typem intelektualisty- tylko sport go interesuje... Moge sie na smierc zaczytac... Ewentualnie Brzechwa i Entliczek-Pentliczek...Moj tez tak sie bujal jak nie powiem co... I pełzał duzo...Ja troche raczkowanie trenowalam z Malym.. podnosilam mu dupke i szedl do przodu w powietrzu... Zadnych chodzikow nie kupowalam... MOj przyjaciel- ortopeda mi odradzal....
    Mój lubi jak mu wierszyki mówię lub śpiewam, książek mu jeszcze nie czytam bo on je wszystkie chce jeść...
    Mój też stymulował małego do raczkowania przy pomocy wałeczka, ale o dupę było obić bo mały ma swój patent na poruszanie się. A teraz to wszystko chce na stojąco robić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 17:10

MartaDidi, iwcia77, Mega, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój lubi jak mu wierszyki mówię lub śpiewam, książek mu jeszcze nie czytam bo on je wszystkie chce jeść...
    Mój też stymulował małego do raczkowania przy pomocy wałeczka, ale o dupę było obić bo mały ma swój patent na poruszanie się. A teraz to wszystko chce na stojąco robić.
    No i super! Niech robi co chce... On sam doskonale wie, coo moze a czego jeszcze nie... Natura jest niesamowita a potencjal rozwojowy takiego Malucha, ktory z warzywa staje sie w ciagu roku malym czlowieczkiem dla mnie momentami az, niewiarygodny

caffe, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe masz zaproszenie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A jak sie czujesz fizycznie? Boli bardzo po tym laparo?
    Rany nie, bardzo bolą mnie mięśnie szyji i ramion.

MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No i super! Niech robi co chce... On sam doskonale wie, coo moze a czego jeszcze nie... Natura jest niesamowita a potencjal rozwojowy takiego Malucha, ktory z warzywa staje sie w ciagu roku malym czlowieczkiem dla mnie momentami az, niewiarygodny

Nie zgodzę się z Tobą. Dziecko powinno raczkować i to najlepiej w prawidłowy sposób. Rozwijają się wtedy połączenia pomiędzy półkulami mózgu i koordynacja ruchowa.
    Mój Pierworodny nie raczkował wcale i u niego widać, że koordynacja leży.

MartaDidi, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia jak miałaś plany bzykania sie zaraz po histero-laparo to zapomnij o nich.
    Trzymaj się tam w szpitalu. To jest do przezycia, koniecznie poproś o tabletki odstresowujące przed operacją- fajny odlot się po nich zalicza. :-)

paszczakin, MartaDidi, kkisia, iwcia77, Arwena, Aasiula, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 7636 7637 7638 7639 7640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ