35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i poszłam w końcu na siłownię! Właśnie na rowerku jadę. Oj, tetno to mam mega, w tym wieku to kondycja szybko spada. 3 tyg nic nierobienia oraz hormony i pikawka do nieba
gretka, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena, Mega, Iwone, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:na ile? moj obiad to 1/3 do 1/2 talerzyka deserowego w tym 2 lyzki ryzui z pol papryki albo pomidor...mieso to piers lub ryba
s dodam ze kuraki nie takie zmutowane jak w pl- kurczak na rosol caly to do kilograma a piers to do ok 15 do 20 dkg- nie takie mutanty jak w pliwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
dorbie wrote:No i poszłam w końcu na siłownię! Właśnie na rowerku jadę. Oj, tetno to mam mega, w tym wieku to kondycja szybko spada. 3 tyg nic nierobienia oraz hormony i pikawka do nieba
bez przesady
dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No i poszłam w końcu na siłownię! Właśnie na rowerku jadę. Oj, tetno to mam mega, w tym wieku to kondycja szybko spada. 3 tyg nic nierobienia oraz hormony i pikawka do nieba
Jak ja Ci zazdroszcze takiej "siły woli"
Nie moge się zmusić do ćwiczeń a cielsko rośnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:42
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Ale przynajmniej ostatnio staram sie zdrowo jeść.
No i rzuciłam picie
Chyba jestem na głodzie....iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Natka_79 wrote:Jeszcze mi sie przypomniało ze w ciazy ani kasza ani ryż mi nie dawał dobrego cukry. Jadam sałatę z pomidorami papryka, ogórkiem i kurczakiem głownie
tam w sumie też mięso plus warzywa lub samo mięso...na mnie zadziałał rewelacyjnie...
-
Natka_79 wrote:Kometa! Ales trafiła
a ja znowu druga
to chodź- będziesz moją parą
se zajdziemy. a co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:52
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
No dobra.
Jestem na magicznej stronie
Mogę iść myć okno.
PS. Proszę nie kasować postów coby czar nie prysnąłMartaDidi, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:gretka a Ty mieszkasz w PL czy w Szwajcarii bo juz mi się miesza...nie budujesz domu w Wieliczce?
Bozia3, MartaDidi, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka