35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej:-)
Uwaga,uwaga!
Cykl bezowulacyjny na 100 % okazal sie byc cyklem owulacyjnym:-) Pozostalosci pecherzyka po "pyknieciu" byly widoczne na usg.
Dostalam levothyroxine. Jutro wykupie i zaczne stosowac oraz recepte na zastrzyki (Menopur i Ovitelle), jesli dostane miesiaczke, ktorej nie mam w planach.
Gin mi sie podobal:rzeczowy i z planem.Mega, Aasiula, Iwone, iwcia77, BISCA, Arwena, gosia7122, moremi, malgos741, SolarPolar, kicia 123, kkisia, gretka, macduska, Reni, caffe, ComeToMeBaby, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:Starac nikt mi nie zabroni ale w macicy z takimi zrostami zarodek się nie utrzyma. Gin sam nie wie co będzie.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/zrosty-przyczyna-nieplodnosci,2698.htmlMega, iwcia77, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Doczytalam
Bursztynku
Wacia, do boju zolnierzu ! przegralas walke ale nie wojne. Trzeba sie podniesc i isc dalej. Aj biliv in ju
Iwone, gratuluje pieska, jest przesliczny
Co ja tam jeszcze chcialam .... Jak mi wroci pamiec to dam znac
Iwone, Mega, iwcia77, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie, jeszcze nikt mnie nie polecił. Jesteś chętna na gratisy za polecenie?
Wcześniej nie mogłam, bo na imprezie dzisiaj byłam. Żegnaliśmy/dziękowaliśmy wspaniałemu człowiekowi za szefowanie. Nigdy wcześniej nie miałam tak dobrego szefa. Poważnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 00:27
Aasiula, malgos741, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA myślałam, że to mnie się uda zameldować się jako pierwszej
Dzień dobry - nadal mnie próbuje jakaś bakteria położyć na łopatki, ale oprócz bólu gardła i stanu podgorączkowego to dzielnie z nią walczę. Ten weekend na miotle i szmacie po mieszkaniu lata monż, wiec trochę się zregeneruje. teraz wyprawiam Natalkę na wycieczkę do palmiarni - będzie miała młoda już dziś namiastkę lata - palmy, kaktusy i inne egzotyki ehhh.
- Bursztyn przykro mi z powodu Babci, to zawsze ogromna strata;
- Wacia - może jeszcze nic straconego;
- Iwone piękna psina, moja Natka też marzy o takim przyjacielu czworonożnym, ale my w bloku mieszkamy, pracujemy, więc jakoś nie mogę się przemóc do tego, bo wydaje mi się że to może być wielka męczarnia dla zwierzaka, narazie nasze zoo to rybki i królik;
- Zocha no to trzymam kciuki
Miłego dzionka dziewczynyAasiula, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
ciąg dalszy kataru... a wczoraj to poległam szybko...
Bursztyn
Zocha widzę że dobre wieści, trzymam kciuki
Wacia trzeba pozytywnie myśleć, wiem że uda się
Iwon zapomniałam, psina super ale macie pociechę, radość w domu
Moremi co to za gratisy? bo ja nie w temacie..Aasiula, kkisia, anna maria, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny