35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Cho no. Zaglądam.
Właśnie wróciłam z pobrania krwi na progesteron, a za godzinę wizyta.
Łeb ciężki jakbym mega kaca miała, a ja tylko pół piwa wypiłam. Bezalkoholowego.
Moremi- keglam za wizytę, zaglądałam na wykres- ładnie tam.
moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo...super.... masz takiego faceta- balsama?macduska wrote:na haju już dawno nie, ale huśtawkę nastrojów zaliczam- od euforii po potoki łez- i mój facet to znosi cierpliwie, naprawdę jest taki jak akurat w danej sytuacji potrzeba
to tak jak ja. on ma niezła instrukcję obsługi do mnie. nikt takiej nie miał
z całego serca nam gratuluję
nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ooo...super.... masz takiego faceta- balsama?
to tak jak ja. on ma niezła instrukcję obsługi do mnie. nikt takiej nie miał
z całego serca nam gratuluję 
tak sobie myślę, że takie rzeczy wychodzą dopiero w "praniu"
nie raz pisałam, że mnie wkurza jego bałaganiarstwo i takie tam ale w sytuacjiach trudnych sparwdza się bezkonkurencyjnie- nie na pokaz tylko w normalnym zwykłym życiu
ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W 7 dpo zawsze jest ładnie. Później zaczyna sie plamienie, albo od razu @macduska wrote:Moremi- keglam za wizytę, zaglądałam na wykres- ładnie tam.

Dopoki nie urodzę nie będę się nakręcała wykresem
Mega, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pozdrów faceta.macduska wrote:na haju już dawno nie, ale huśtawkę nastrojów zaliczam- od euforii po potoki łez- i mój facet to znosi cierpliwie, naprawdę jest taki jak akurat w danej sytuacji potrzeba
A mi kot zasnął na brzuchu i tak mi szkoda go budzić.
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nawet nie wiem co to jest.ComeToMeBaby wrote:ok laski, idę się zrobić na człowieka żeby nie straszyć na mieście

jadę trochę pozwiedzać i wracam
jakby ktoś coś o AutoRoute słyszał- bardzo mi zależy.
Sprawdzałaś na allegro?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Właśnie zakończyłam.Zofia8 wrote:Moremi, monitorujesz ten cykl?
Progesteron zajebisty, bo 22,94 (7 dpo) przy normach od 1,7 do 27. Endometrium nadal chujowe, czyli 7 mm. Ciąży to z tego nie będzie. Mam zostać na letrozolu kolejne dwa cykle już bez monitoringu.
kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ten progesteron lajkam.I czymiem kciukasy by jednak ciąża z tego byłamoremi wrote:Właśnie zakończyłam.
Progesteron zajebisty, bo 22,94 (7 dpo) przy normach od 1,7 do 27. Endometrium nadal chujowe, czyli 7 mm. Ciąży to z tego nie będzie. Mam zostać na letrozolu kolejne dwa cykle już bez monitoringu.
nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
laski wróciłam ze zwiedzania. oglądałam stare księgi zakonników z 1460 roku i późniejsze... regały starych ksiąg nadgryzionych zębem czasu... niedostępne dla zwykłych śmiertelników na codzień. poczułam oddech historii na plecach.
nick nieaktualny, moremi, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMocna rzecz.. Miałam okazję być w bibliotece bernardynów w Kalwarii Zebrzydowskiej- jest na co popatrzećComeToMeBaby wrote:laski wróciłam ze zwiedzania. oglądałam stare księgi zakonników z 1460 roku i późniejsze... regały starych ksiąg nadgryzionych zębem czasu... niedostępne dla zwykłych śmiertelników na codzień. poczułam oddech historii na plecach.

moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość