35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Cho no. Zaglądam.
Właśnie wróciłam z pobrania krwi na progesteron, a za godzinę wizyta.
Łeb ciężki jakbym mega kaca miała, a ja tylko pół piwa wypiłam. Bezalkoholowego.
Moremi- keglam za wizytę, zaglądałam na wykres- ładnie tam.moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:na haju już dawno nie, ale huśtawkę nastrojów zaliczam- od euforii po potoki łez- i mój facet to znosi cierpliwie, naprawdę jest taki jak akurat w danej sytuacji potrzeba
to tak jak ja. on ma niezła instrukcję obsługi do mnie. nikt takiej nie miałz całego serca nam gratuluję
macduska, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ooo...super.... masz takiego faceta- balsama?
to tak jak ja. on ma niezła instrukcję obsługi do mnie. nikt takiej nie miałz całego serca nam gratuluję
tak sobie myślę, że takie rzeczy wychodzą dopiero w "praniu"
nie raz pisałam, że mnie wkurza jego bałaganiarstwo i takie tam ale w sytuacjiach trudnych sparwdza się bezkonkurencyjnie- nie na pokaz tylko w normalnym zwykłym życiuComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moremi- keglam za wizytę, zaglądałam na wykres- ładnie tam.
Dopoki nie urodzę nie będę się nakręcała wykresemMega, macduska, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:na haju już dawno nie, ale huśtawkę nastrojów zaliczam- od euforii po potoki łez- i mój facet to znosi cierpliwie, naprawdę jest taki jak akurat w danej sytuacji potrzeba
A mi kot zasnął na brzuchu i tak mi szkoda go budzić.Aasiula, Mega, macduska, Pusurek, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:ok laski, idę się zrobić na człowieka żeby nie straszyć na mieście
jadę trochę pozwiedzać i wracam
jakby ktoś coś o AutoRoute słyszał- bardzo mi zależy.
Sprawdzałaś na allegro?iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Moremi, monitorujesz ten cykl?
Progesteron zajebisty, bo 22,94 (7 dpo) przy normach od 1,7 do 27. Endometrium nadal chujowe, czyli 7 mm. Ciąży to z tego nie będzie. Mam zostać na letrozolu kolejne dwa cykle już bez monitoringu.kapturnica, Pusurek, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Właśnie zakończyłam.
Progesteron zajebisty, bo 22,94 (7 dpo) przy normach od 1,7 do 27. Endometrium nadal chujowe, czyli 7 mm. Ciąży to z tego nie będzie. Mam zostać na letrozolu kolejne dwa cykle już bez monitoringu.macduska, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
laski wróciłam ze zwiedzania. oglądałam stare księgi zakonników z 1460 roku i późniejsze... regały starych ksiąg nadgryzionych zębem czasu... niedostępne dla zwykłych śmiertelników na codzień. poczułam oddech historii na plecach.
macduska, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, Zofia8, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:laski wróciłam ze zwiedzania. oglądałam stare księgi zakonników z 1460 roku i późniejsze... regały starych ksiąg nadgryzionych zębem czasu... niedostępne dla zwykłych śmiertelników na codzień. poczułam oddech historii na plecach.
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość