35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Martwi mnie że dzisiaj wogóle nie bolą mnie cycki..do tej pory miałam jak balony napięte.. Usg 16 w Krakowie w klinice do tej pory zeświruje
Miłego dnia wszystkim,mamatrojki80, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w niedzielny poranek.
Dorbie, Trzymaj sie !
Kkisia, no jutro koniec "imprezy". Kciuki
Peepa, nie zazdroszcze tego niepokoju, ale grunt, ze jak na razie jest ok. Oby do 16
Ewka, milo , ze u Ciebie wszystko ok. Oby tak dalej.
Zofia, jak my dobrze znamy ten stres zwiazany z temperatura. Zwariowac mozna. Kciuki
My po sniadanku. Zabieram sie za jakies pranie, a pozniej troche lektury. Zaczelam "Perfum" jakiegos niemieckiego autora. Jak na razie, interesujace. A propos ksiazek, kiedys byla mowa o 50 twarzy Greya. Przeczytalam Tom 1 i 2. Jak dla mnie to byla lekarz i"skuteczna" rozrywka.
M robi dzisiaj obiad, ja sie moge obijac
kkisia, Mega, macduska, peppapig, Aasiula, gosia7122, malgos741, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam , u mnie dalej snieg, wcale sie nie wydaje ze do wiosny blizej...
znalazlam cos dla Asiuli, a wlasciwie meza- czy te schody ma juz zaliczone?
http://www.niesen.ch/de/erlebnisse/treppenlauf/?oid=1849&lang=dekkisia, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyEllo.Zalegam u boku dziecia, sama tez musze sobie strzelic mala drzemke, bo mlody swirowal nieludzko w nocy.
A potem trzymamy kciuki za polskie sprinterki w Falun!
Wczoraj sobie pojezdzilam wozkiem, ktory chce kupic (tfk joggster twist), super sie bryka prowadzi, ma duzo miejsca w srodku i jest sensownych rozmiarow po zlozeniu. Radocha taka jakbym sobie nowa fure kupowala
Milego dnia!kkisia, Mega, macduska, gosia7122, malgos741, MartaDidi, BISCA, moremi, paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Cześć dziewczynki, kawka zrobiona
tylko słoneczka brak.... ale i tak dziś laba, nic nie robię.
Miłej niedzieli, my po śniadaniu ale dalej w wyrkukkisia, macduska, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby sie juz nic nie zmienilo i jutro w koncu zrobili
Teraz czekam na anestezjologa
pozniej kapiel i golenie
na dobry sen dostane jakas tabletke
i zaczynam sie znowu stresowacmacduska, peppapig, Aasiula, gosia7122, malgos741, mamatrojki80, moremi, paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Oby sie juz nic nie zmienilo i jutro w koncu zrobili
Teraz czekam na anestezjologa
pozniej kapiel i golenie
na dobry sen dostane jakas tabletke
i zaczynam sie znowu stresowac
Golisz się sama czy golą? Ja już pojechałam goła i miałam spokòj. A super napòj dostałaś na wieczòr?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 10:46
malgos741, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Golisz się sama czy golą? Ja już pojechałam goła i miałam spokòj. A super napòj dostałaś na wieczòr?
Bylam ogolona ale sobie fryzurke poprawie , zeby one nie musialy
Napoj dostane pozniejmacduska, moremi, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak zwykle, jak mam czas zeby tu zagladac, nic sie nie dzieje. Nie moge przestac myslec o Dorce.....
Simba zaglada ?
A ja zamiast za lekturka, wzielam sie za prasowanie. Ale prasowanie przy ogladaniu TV jest ok. 2 godziny prasowania - porodowki ( tutaj to sie nazywa Baby-Boom). Jezu, jak mi sie chce ciazy
Moja siostra ( rok starsza) jest w 18 tygodniu. Ciagle ja mecze o zdjecia brzuszka. Zaczyna sie robic sliczny
kibicuje jej z calych sil.
Dobra, ide na obiad. M zrobil zapiekanke z cukini, wolowiny i ryzu. Uwielbiam to danie. A co u Was na obiad dzisiaj ?
Na rachamamatrojki80, macduska, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Pusurek, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Ja tak na szybko, by powiedziec ze lece dzis do PL, niestety dwa pogrzeby, zmarla tez moja ciocia w ten sam dzien co babcia, dowiedzialam sie o tym dzien pozniej. Bede tydzien w PL, potem w nowej chacie bez neta przez kilka dni, nie wiem dokladnie ile.
Tak, ze znikne na jakis czas. Zycze wszystkim powodzenia.macduska, BISCA, Reni, Heretyczka, gosia7122, Arwena, Mega, Pusurek, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczyny
Ja tak na szybko, by powiedziec ze lece dzis do PL, niestety dwa pogrzeby, zmarla tez moja ciocia w ten sam dzien co babcia, dowiedzialam sie o tym dzien pozniej. Bede tydzien w PL, potem w nowej chacie bez neta przez kilka dni, nie wiem dokladnie ile.
Tak, ze znikne na jakis czas. Zycze wszystkim powodzenia.
Spokojnej podróży, dużo siły Ci życzę w tych trudnych dla Ciebie dniach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś nie gotuje, mąż właśnie pojechał po dania na wynos z naszej ulubionej knajpy
muszę tylko do stołu nakryć
dziś Oskary... chcę obejrzeć, ale czy dotrwam? oglądanie w sypialni odpada, w pozycji horyzontalnej od razu usypiam
no może nie zawsze...
Dusia, jak się czujesz? kiedy Ci ten dren wyjmą?
Marta, Twój mały już po łazienkowych rytuałach?
Miłej niedzieli kobietki.
macduska, kkisia, BISCA, Aasiula, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość