35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Witam,
u nas piekna wiosna- slonce, kwiaty kwitna..
Wczoraj byli goscie, wiec chata wysprzątana i dzis nie robie nic
Znaczy nie tak dokladnie nic, ale nic nie musze.. Fote zrobilam, zebyscie mnie nie biły
ładne mam spodnie?
Paszcza pierwszy raz w życiu zazdroszczę komuś, że ma duży brzuch.
Wyglądasz dostojnie.paszczakin, kapturnica, Aasiula, Mega, Zofia8, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Paszcza pierwszy raz w życiu zazdroszczę komuś, że ma duży brzuch.
Wyglądasz dostojnie.
dzieki Dusia.. cyknelam sobie tez zdjecie z przodu i jestem zadowolona- chudziej niz przed ciaza, bo w takiej perspektywie brzucha nic nie widac..
Poza tym na zdjeciu mam dziny od Marty, ktore przywedrowaly do mnie od Iwci- one maja jakies zdolnosci wyszczuplajace. Jak zaloze jakis szal czy chustke, to prawie nie widac, zem w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 15:24
macduska, Aasiula, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Witam,
Znaczy nie tak dokladnie nic, ale nic nie musze.. Fote zrobilam, zebyscie mnie nie biły
ładne mam spodnie?jaka Ty zgrabna jesteś
wcześniej nie pokazywalaś tych smukłych nóg.
paszczakin, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Ja sobie zapodałam Sherloka, pierwszy odcinek. Jak widzę Freemana to od razu mam lepszy humor.
macduska, Aasiula, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dzieki Dusia.. cyknelam sobie tez zdjecie z przodu i jestem zadowolona- chudziej niz przed ciaza, bo w takiej perspektywie brzucha nic nie widac..
Poza tym na zdjeciu mam dziny od Marty, ktore przywedrowaly do mnie od Iwci- one maja jakies zdolnosci wyszczuplajace. Jak zaloze jakis szal czy chustke, to prawie nie widac, zem w ciazy
Jak byłam w na początku õ miesoąca w drugiej ciąży, jakiś facet mnie zaczepił w sklepie widząc moje plecy w letniej sukience...
Jak on mnie przepraszał, że się ośmielił kobietę w ciąży podrywać, mało nie klękał przede mną.
Świetnie wyglądasz Paszczaku.paszczakin, moremi, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jaki?
Hamerykanska wersje Shameless..
polski tytul od czapy:
http://www.filmweb.pl/serial/Shameless+-+Niepokorni-2011-554657macduska, Aasiula, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczula brzunio miodzio.Tez chce juz taki miec!!
MOrcia jak ja Ci zazdroszcze kondycji ja jak Macdula samym patzreniem juz sie zmecze
A mnie goście opuścili. Wreszcie zostalismy we troje (czworo ) sami .Mój małz lata koło mnie jak kolo jajka..A juz zapunktował całkiem jak położyl sie , pocałował brzucha i zaczął do niego gadac ,że napewno mieszkańcem jest córcia Ale ,że jesli sie pomylil to malizna ma sie nie obrażac bobędzie kochał nad zycie.Ehhh jaka dziewczyny różnica w podejsciu miedzy pierwszym a drugim..Na mlodego to przerazony byl a teraz widze ,że tryska radocha tylko..
Ps.Jeden ma minus ,że sie smieje jak mam mdłości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 15:50
gosia7122, Aasiula, Zofia8, Mega, Simba, macduska, anna maria, peppapig, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Część dziewczyny ;)melduje się z łóżka
Dorbie trzymaj się!kkisia
Wszystkie Ściskam bo ogólnie nie nadrobiona na forum
Od paru dni trzyma mnie przeziębienie,wirus jakiś..w moczu wyszły leukocyty(500) dostałam ziołowe tabletki na przeczyszczenie nerek. Dużo pije,czuje się jak potłuczona.. Martwi mnie że dzisiaj wogóle nie bolą mnie cycki..do tej pory miałam jak balony napięte.. Usg 16 w Krakowie w klinice do tej pory zeświruje
Miłego dnia wszystkim,
Peppa a gdzie mieszkasz?
Zofia8
-
paszczakin wrote:Witam,
ładne mam spodnie?peppapig, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U mnie na obiad dzisiaj wczorajsze canelloni.
Aasiula, macduska, peppapig, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Paszcza swietnie wygladasz , nogi smukle , a brzuszek cudny
Kapta no mowie ci że to bedzie dziolchazycze ci tego z calego serducha
A gdzie Wy na tym zdjęciu nogi widzicie?
Już dojrzałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 16:25
moremi, paszczakin lubią tę wiadomość