35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszcza, ale masz fajne spodnie...paszczakin wrote:Hamerykanska wersje Shameless..
polski tytul od czapy:
http://www.filmweb.pl/serial/Shameless+-+Niepokorni-2011-554657
Super wygladasz!!!
Aasiula, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa..na Podhalu,usg genetyczne mam na 16-18 marca w Krakowie na fundusz. Toć to dopiero za miesiąc...Zofia8 wrote:Peppa a gdzie mieszkasz?
Nadaje z łóżka of kors
Rodzina moja morduje się z rosołem
cobym se zjadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 17:17
macduska, kapturnica, gretka, gosia7122, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Macdu jezdem
jak Ty sie czujesz dziecino?
A KKisia?
Paszczak powiem Ci ze terror naszego gina naprawde działa
wygladasz bosko!
Ja niestety odkąd nie mam potrzeby do niego chodzić przytyłam 2 kilo
Iwcia zapomniałam Ci powiedziec ze Twój Ivo jest kropka w kropkę podobny do Maxa tylko moj brunet i proszę Cie żebyś dała w pape tej swojej niby koelzance od "brzydala" jak sobie o tym przypomnę to mnie trzęsie. Nie życzę sobie zeby ktoś tak mówił na NASZE DZIECI.
Czekam z niecierpliwością na wiosnę - jakoś czuje ze pojawia sie ciąże na ktore bardzo czekam
Całuje Was moje Drogie!
Andzej rispekt
i bonne chance!
peppapig, Mango, macduska, kapturnica, gretka, gosia7122, Aasiula, moremi, kkisia, Arwena, Mega, Heretyczka, BISCA, malgos741, Bozia3, Pusurek, iwcia77, anna maria, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze.
Paszczak, wyglądasz cudownie
Marcel pochłania już warzywa i owoce. Właśnie jestem na etapie poszukiwania lekkiej spacerówki na zakupy. Upatrzyłam sobie cybex topaz lub cybex onyx, jako jedyne służą dziecku do 22,5kg. Nowe dosyć drogie ale można upolować też używane w dobrym stanie i za rozsądną cenę
mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, kapturnica, macduska, moremi, kkisia, peppapig, Arwena, Mega, BISCA, malgos741, megan8, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4

i jej marzenie