35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Hamerykanska wersje Shameless..
polski tytul od czapy:
http://www.filmweb.pl/serial/Shameless+-+Niepokorni-2011-554657Super wygladasz!!!
Aasiula, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Peppa a gdzie mieszkasz?
Nadaje z łóżka of korsRodzina moja morduje się z rosołem
cobym se zjadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 17:17
macduska, kapturnica, gretka, gosia7122, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Macdu jezdem
jak Ty sie czujesz dziecino?
A KKisia?
Paszczak powiem Ci ze terror naszego gina naprawde działawygladasz bosko!
Ja niestety odkąd nie mam potrzeby do niego chodzić przytyłam 2 kilo
Iwcia zapomniałam Ci powiedziec ze Twój Ivo jest kropka w kropkę podobny do Maxa tylko moj brunet i proszę Cie żebyś dała w pape tej swojej niby koelzance od "brzydala" jak sobie o tym przypomnę to mnie trzęsie. Nie życzę sobie zeby ktoś tak mówił na NASZE DZIECI.
Czekam z niecierpliwością na wiosnę - jakoś czuje ze pojawia sie ciąże na ktore bardzo czekam
Całuje Was moje Drogie!
Andzej rispekti bonne chance!
peppapig, Mango, macduska, kapturnica, gretka, gosia7122, Aasiula, moremi, kkisia, Arwena, Mega, Heretyczka, BISCA, malgos741, Bozia3, Pusurek, iwcia77, anna maria, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze.
Paszczak, wyglądasz cudownie
Marcel pochłania już warzywa i owoce. Właśnie jestem na etapie poszukiwania lekkiej spacerówki na zakupy. Upatrzyłam sobie cybex topaz lub cybex onyx, jako jedyne służą dziecku do 22,5kg. Nowe dosyć drogie ale można upolować też używane w dobrym stanie i za rozsądną cenę
mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, kapturnica, macduska, moremi, kkisia, peppapig, Arwena, Mega, BISCA, malgos741, megan8, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4