35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Od ok.dwoch tygodni popijam raz dziennie herbatke z kwiatow koniczyny czerwonej. Przed chwila wyczytalam: "Pomimo skąpej ilości badań naukowych przeprowadzanych na koniczynie czerwonej, dowiedziono, że koniczyna czerwona posiada działanie antykoncepcyjne u owiec karmionych tą rośliną". Wiem, ze zywie sie nie tylko nia, ale sie przestraszylam...
ComeToMeBaby, Aasiula, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
peppapig wrote:Ja..na Podhalu,usg genetyczne mam na 16-18 marca w Krakowie na fundusz. Toć to dopiero za miesiąc...
Nadaje z łóżka of korsRodzina moja morduje się z rosołem
cobym se zjadła
Czyli leniuchujesz na calego:-) A tak serio, to masz takie zalecenie lekarskie?
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Od ok.dwoch tygodni popijam raz dziennie herbatke z kwiatow koniczyny czerwonej. Przed chwila wyczytalam: "Pomimo skąpej ilości badań naukowych przeprowadzanych na koniczynie czerwonej, dowiedziono, że koniczyna czerwona posiada działanie antykoncepcyjne u owiec karmionych tą rośliną". Wiem, ze zywie sie nie tylko nia, ale sie przestraszylam...
wyrzuć tomamatrojki80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny doszłam do wniosku męcząc się cały dzień przez ten j.bany katar ... nic nie pomagało że najlepszym lekarstwem jest winko
ani otrivin ani tabsy na katar tylko winko ... na zdrowieAasiula, peppapig, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, macduska, megan8, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Od ok.dwoch tygodni popijam raz dziennie herbatke z kwiatow koniczyny czerwonej. Przed chwila wyczytalam: "Pomimo skąpej ilości badań naukowych przeprowadzanych na koniczynie czerwonej, dowiedziono, że koniczyna czerwona posiada działanie antykoncepcyjne u owiec karmionych tą rośliną". Wiem, ze zywie sie nie tylko nia, ale sie przestraszylam...
Z ziołami nie ma żartów...
Ja się przymierzam do zakupu ziół na zrosty Ojca Ptaka.moremi, mamatrojki80, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Od ok.dwoch tygodni popijam raz dziennie herbatke z kwiatow koniczyny czerwonej. Przed chwila wyczytalam: "Pomimo skąpej ilości badań naukowych przeprowadzanych na koniczynie czerwonej, dowiedziono, że koniczyna czerwona posiada działanie antykoncepcyjne u owiec karmionych tą rośliną". Wiem, ze zywie sie nie tylko nia, ale sie przestraszylam...
A z jakiego powodu pilas ten wynalazek ?mamatrojki80, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
a ja wczoraj (dzisiaj) w nocy szłam o 2giej spać. a to sobie zrobiłam jeszcze testa ovu. no i była prawie prawie odpowiedniej intensywności druga kreska. czyli: dzisiaj wyszedłby test pozytywny (dopiero za jakieś pół godz mogę iść sprawdzić).
no i tak sobie zwiedzam od rana i zwiedzam... stoimy pod jakimś kościołem... normalnie poczułam więź z moherami... krzyż mnie tak napierdzielał przez połowę trasy, że czułam się jak stara babcia... i jeszcze czułam ból na ovu... ogólnie wszystko mnie bolało...
i tak sobie pomyślałam: kurdę, ja tu owuluuję, a do chłopa daleko....
z wizją że ewentualna szansa na bzykanie dopiero za parę godzin... no- mam nadzieję że jednak się zgraliśmy w czasie. okaże się
planuję jeszcze dzisiaj poprawkę.
i jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:24
moremi, ania.g, macduska, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, malgos741, gosia7122, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Dziewczyny doszłam do wniosku męcząc się cały dzień przez ten j.bany katar ... nic nie pomagało że najlepszym lekarstwem jest winko
ani otrivin ani tabsy na katar tylko winko ... na zdrowiemoremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Mi w Watsonie przeszkadz jedynie wzrost
ale wysoki nie byłby taki uroczy.
Morka a u ciebie znana jest przyczyna nędznego endometruim?w poprzednich badaniach (z ciąży sprzed roku i późniejszych było w okolicach 9-13. Od czasu clo porażka. Nawet po łyżeczkowaniu miałam dychę.
macduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja wczoraj (dzisiaj) w nocy szłam o 2giej spać. a to sobie zrobiłam jeszcze testa ovu. no i była prawie prawie odpowiedniej intensywności druga kreska. czyli: dzisiaj wyszedłby test pozytywny (dopiero za jakieś pół godz mogę iść sprawdzić).
no i tak sobie zwiedzam od rana i zwiedzam... stoimy pod jakimś kościołem... normalnie poczułam więź z moherami... krzyż mnie tak napierdzielał przez połowę trasy, że czułam się jak stara babcia... i jeszcze czułam ból na ovu... ogólnie wszystko mnie bolało...
i tak sobie pomyślałam: kurdę, ja tu owuluuję, a do chłopa daleko....
z wizją że ewentualna szansa na bzykanie dopiero za parę godzin... no- mam nadzieję że jednak się zgraliśmy w czasie. okaże się
planuję jeszcze dzisiaj poprawkę.
i jutro.
I za to Cię lubię
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Czyli leniuchujesz na calego:-) A tak serio, to masz takie zalecenie lekarskie?
-
macduska wrote:Z ziołami nie ma żartów...
Ja się przymierzam do zakupu ziół na zrosty Ojca Ptaka.
I żyję
Ale chyba mam tego drugiego.
Ojca Klimamacduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Ojciec Sroka
Ojciec Ptak...
hehehe
no nie wiem, nie wiem...
jakoś tak w kwestiach intymnych to ten drugi ma bardziej odpowiednie nazwisko hehehe
z drugiej strony każda Sroka jest Ptakiem, ale nie każdy Ptak może być Sroką
ciekawe co na to Klimuszko.moremi, peppapig, mamatrojki80, macduska, Zofia8, BISCA, Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Od ok.dwoch tygodni popijam raz dziennie herbatke z kwiatow koniczyny czerwonej. Przed chwila wyczytalam: "Pomimo skąpej ilości badań naukowych przeprowadzanych na koniczynie czerwonej, dowiedziono, że koniczyna czerwona posiada działanie antykoncepcyjne u owiec karmionych tą rośliną". Wiem, ze zywie sie nie tylko nia, ale sie przestraszylam...
Zosia owcą nie jesteś chybaile tego naparu dziennie wypijasz? 250 ml? nie sądze, aby to w Twoim przypadku miało realnie jakieś znaczenie
Odstaw wszystkie ziołowe wynalazki, zioła mogą wchodzić w interakcje z lekami więc lepiej uważać.
BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny