35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sherlock fajny? No proszę Was! Ten rudy pasztet grający oczami z pedalskim lokiem?
Robert junior to był dopiero Sherlock
Jeśli chodzi o moje czucie się, to:
- boli mnie brzuch
- dren się plącze między nogami
- mam zawroty głowy
- leżę drugi dzień i oglądam ciurkiem filmy
- mąż nade mną skacze a jak on skacze to ja płaczę
- młody się popłakał jak wròciłam
- pierworodny stara się jak może
A ja powoli zaczynam po raz kolejny zbierać się z podłogi...
Jakoś to będzie, nie wiem jeszcze jak ale na pewno dobrze.moremi, kkisia, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, Heretyczka, Mega, BISCA, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mi raczej chodzi o sam serial i ogòlnie grę aktorską.
- boli mnie brzuch
- mam zawroty głowy
Jakoś to będzie, nie wiem jeszcze jak ale na pewno dobrze.macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Sherlock fajny? No proszę Was! Ten rudy pasztet grający oczami z pedalskim lokiem?
Robert junior to był dopiero Sherlock
Pięć kilometrów przez dziką puszczę pękłoteraz lenistwo
Dusia, ja wiem że będzie dobrze
Kapta, to masz fajnie z tymi chłopakami
Simba, nowe fotki som?Aasiula, macduska, Simba, Mega, malgos741, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
PPeppcia to przed toba jeszcze kawał czasu czekania..Ale jest wszystko ok to dasz rade.Ja prenatalne mam 12tego marca u prywatnego gina a jak pojde 28mego do tego na nfz to z nim ustale kiedy u niego.Testow pappa nie robie Tylko usg szczegolowe
peppapig, moremi, Aasiula, gosia7122, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Paszczula brzunio miodzio.Tez chce juz taki miec!!
MOrcia jak ja Ci zazdroszcze kondycji ja jak Macdula samym patzreniem juz sie zmecze
A mnie goście opuścili. Wreszcie zostalismy we troje (czworo ) sami .Mój małz lata koło mnie jak kolo jajka..A juz zapunktował całkiem jak położyl sie , pocałował brzucha i zaczął do niego gadac ,że napewno mieszkańcem jest córcia Ale ,że jesli sie pomylil to malizna ma sie nie obrażac bobędzie kochał nad zycie.Ehhh jaka dziewczyny różnica w podejsciu miedzy pierwszym a drugim..Na mlodego to przerazony byl a teraz widze ,że tryska radocha tylko..
Ps.Jeden ma minus ,że sie smieje jak mam mdłościkicia 123, BISCA, moremi, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mi raczej chodzi o sam serial i ogòlnie grę aktorską.
- boli mnie brzuch
- mam zawroty głowy
Jakoś to będzie, nie wiem jeszcze jak ale na pewno dobrze.macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
a dzisiaj byłam na kolejnym zwiedzaniu, po dzielnicy mojego dzieciństwa
hehee z prawdziwym przewodnikiem. śmiesznie jak cię przewodnik oprowadza po twoich kątach. ale rzeczywiście, kilku rzeczy ciekawych się dowiedziałam. zimno było jak nie wiem...
potem wybraliśmy sie z moją mamą i moim m do miasta na stekiobżarłam się tak, że ledwie wyszłam z lokalu hehehe potem wybraliśmy się do znajomych na kawę i... jestem
macduska, ania.g, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja tam doktora Watsona wolę. Nawet jego wzrost mi nie przeszkadza
Pięć kilometrów przez dziką puszczę pękłoteraz lenistwo
Dusia, ja wiem że będzie dobrze
Kapta, to masz fajnie z tymi chłopakami
Simba, nowe fotki som?
Mi w Watsonie przeszkadz jedynie wzrost
ale wysoki nie byłby taki uroczy.
Morka a u ciebie znana jest przyczyna nędznego endometruim?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kurde, ja bym bardzo chetnie obejrzala ale to o polnocy. Nie dam rady. Zmorzy mnie wczesniej na pewno
Ja mam zamiar oglądać- i tak cierpię na bezsenność ostatnio.
Pewnie po szpitalnym lenistwie.BISCA, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość