35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Za Twoje entuzjastyczne i pozytywne podejście.
już się dość dzisiaj umartwiłam pod tym kościołem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:45
mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiecie co mi dzisiaj rano mąż powiedział???
Powiedział:
" Nawet nie masz pojęcia jak trudno ogarnąć to wszystko w domu samemu"mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, megan8, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, Parka, Mega, paszczakin, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no nic innego nie zostało
już się dość dzisiaj umartwiłam pod tym kościołem
humor to mi się poprawił jak znalazłam gościa co mi chce odsprzedać program. normalnie kamień z serca. świat bez problemów na głowie jest o wiele piękniejszy. jeszcze tylko żeby go rzeczywiście wysłał... będę w pełni szczęśliwa jak dostanę paczkę z właściwą zawartością, załaduję na kompa i wszystko pójdzie bez przeszkód. hehehe wtedy odetchnę.
Alleluja i do przoduComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:też na zrosty?
Niby podczas laparo je udrożniono ale efektów niet.
Postanowiłam zacząć pić zioła. Nie wydaje mi się żeby zaszkodziły a może pomogą.
W końcu kiedyś zioła to był chleb powszedni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:46
macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Tak. Ja mam wzrosty na jajowodach.
Niby podczas laparo je udrożniono ale efektów niet.
Postanowiłam zacząć pić zioła. Nie wydaje mi się żeby zaszkodziły a może pomogą.
W końcu kiedyś zioła to był chleb powszedni.
Jaki skład?
Masz gotowca czy sama mieszałaś?
Gdzie kupiłaś?
Mów wszystko co wiesz...
Sprawdzałaś drożność po laparo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:42
Aasiula, moremi, malgos741, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a wiecie co mi dzisiaj rano mąż powiedział???
Powiedział:
" Nawet nie masz pojęcia jak trudno ogarnąć to wszystko w domu samemu"
heeheh faceci. odkrycie stulecia.macduska, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:BiSCa
mam fazę na rosół i makaron i kurke gotowaną
Szybko się robi i nie pieczone to zdrowe. No i marchewki!
Ja bym mogla rosol jesc codziennie. Niestety nie mam czasu na gotowanie w tygodniu. Tylko w weekend i najlepiej jak jestem sama bo Moj nie lubi, jego syn tez nie. W przyszly tydzien moj pracuje w soboty i niedziele wiec bede jadla rosol dwa dnimamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ja bym mogla rosol jesc codziennie. Niestety nie mam czasu na gotowanie w tygodniu. Tylko w weekend i najlepiej jak jestem sama bo Moj nie lubi, jego syn tez nie. W przyszly tydzien moj pracuje w soboty i niedziele wiec bede jadla rosol dwa dni
Ja najbardziej lubię włołowy z dodatkiem kurczaka i indyka. MNIAM.BISCA, Aasiula, iwcia77, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ rosołem jest tak, ze aby był dobry musi się długo gotować na minimalnym ogniu, nie powinien bulgotać, ja swój gotuje zawsze ok. 5 h, wtedy jest najlepszy w smaku i klarowny
rosołek to naturalny antybiotyk i w chorobie jest w sam raz.
ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, megan8, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jaki skład?
Masz gotowca czy sama mieszałaś?
Gdzie kupiłaś?
Mów wszystko co wiesz...
Sprawdzałaś drożność po laparo?
Ja pijam te :
http://allegro.pl/ciaza-ziola-na-endometrioze-i-zrosty-300gr-i5084751653.html
Laparo miałam w zeszłym roku w czerwcu i od tamej pory niestety nie prawdzałam.
Ale prawdopodobnie w przyszłym cylku będę mieć histero więc przy okazji pogadam o ponownym HSG.
W każdym razie ja jestem zdania że zioła nie zaszkodzą.macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
macduska wrote:też na zrosty?
W kazdej aptece mozna kupic takie plastry i robic oklady za 5szt placilam jak sie nie myle 11 czy 14zl.A na raz zuzywalam jeden lub 2 Zrobilam w sumie 3serie pierwsza po jednej sztuce, drugapo 2sztuki i 3cia po 2sztuki.Okladalam sie z przodu i z tylu Cieplo tak fajnien releakcuje..Po zagrzaniu rozcinalam borowiny z foli a mlody lub malz zakrecal mnie folia spozywcza.Potem kocyk i lezalam podgrzewajac dodatkowo jeszcze suszarka..Relaks napewno.A czy dziala??mysle ,ze napewno nie szkodzi Moze jak rany sie zagoja to sprobuj.Ja oklady zaczelam robic jakies 2tyg po laparo
Niuta, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Macdulka a ja ci mialam mowic..Ja na zrosty robilam oklady borowinowe..Nie sa strasznie drogie Nie wiem na ile u mnie cokolwiek zdzialaly Napewno na psychike tak
W kazdej aptece mozna kupic takie plastry i robic oklady za 5szt placilam jak sie nie myle 11 czy 14zl.A na raz zuzywalam jeden lub 2 Zrobilam w sumie 3serie pierwsza po jednej sztuce, drugapo 2sztuki i 3cia po 2sztuki.Okladalam sie z przodu i z tylu Cieplo tak fajnien releakcuje..Po zagrzaniu rozcinalam borowiny z foli a mlody lub malz zakrecal mnie folia spozywcza.Potem kocyk i lezalam podgrzewajac dodatkowo jeszcze suszarka..Relaks napewno.A czy dziala??mysle ,ze napewno nie szkodzi Moze jak rany sie zagoja to sprobuj.Ja oklady zaczelam robic jakies 2tyg po laparo
Też o tym myślałam
Na razie kupiłam taki płyn borowinowy do kąpieli.
I w ogóle to mam chrapkę na sanatorium gdzie są takie profesjonalne zabiegi z borowinąComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards