X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku, wprost niewiarygodnie wyglądasz jak na 8 miesiąc ... :)
    Tak szczupłych nóg pod koniec ciąży to się często nie ogląda

BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Za Twoje entuzjastyczne i pozytywne podejście.
    no nic innego nie zostało ;)
    już się dość dzisiaj umartwiłam pod tym kościołem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:45

mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co mi dzisiaj rano mąż powiedział???

Powiedział:

" Nawet nie masz pojęcia jak trudno ogarnąć to wszystko w domu samemu" :-D

mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, megan8, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, Parka, Mega, paszczakin, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no nic innego nie zostało ;)
    już się dość dzisiaj umartwiłam pod tym kościołem ;)

humor to mi się poprawił jak znalazłam gościa co mi chce odsprzedać program. normalnie kamień z serca. świat bez problemów na głowie jest o wiele piękniejszy. jeszcze tylko żeby go rzeczywiście wysłał... będę w pełni szczęśliwa jak dostanę paczkę z właściwą zawartością, załaduję na kompa i wszystko pójdzie bez przeszkód. hehehe wtedy odetchnę.

Alleluja i do przodu ;-)

ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A z jakiego powodu pilas ten wynalazek ?

http://natural-fertility-info.com/red-clover-fertility-herb.html

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    też na zrosty?
    Tak. Ja mam zrosty na jajowodach.
    Niby podczas laparo je udrożniono ale efektów niet.
    Postanowiłam zacząć pić zioła. Nie wydaje mi się żeby zaszkodziły a może pomogą.
    W końcu kiedyś zioła to był chleb powszedni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:46

macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Tak. Ja mam wzrosty na jajowodach.
    Niby podczas laparo je udrożniono ale efektów niet.
    Postanowiłam zacząć pić zioła. Nie wydaje mi się żeby zaszkodziły a może pomogą.
    W końcu kiedyś zioła to był chleb powszedni.

Jaki skład?
    Masz gotowca czy sama mieszałaś?
    Gdzie kupiłaś?
    Mów wszystko co wiesz...

Sprawdzałaś drożność po laparo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:42

Aasiula, moremi, malgos741, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nie mam zzlecenia:-) leże bom przeziebiona,łamie mnie od paru dni i temperatura 37,5 ciągle..to trza wyleżeć.Po paracetamolu spada by wrócić za 3 godziny... Już mi się cierpliwość kończy.

Szybkiego powrotu do zdrowia:-)

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    http://natural-fertility-info.com/red-clover-fertility-herb.html

Fajna strona.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy Kkisia już na haju czy jeszcze nie?

ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a wiecie co mi dzisiaj rano mąż powiedział???

Powiedział:

" Nawet nie masz pojęcia jak trudno ogarnąć to wszystko w domu samemu" :-D
    no tak. nie masz pojęcia.

heeheh faceci. odkrycie stulecia. ;)

macduska, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no tak. nie masz pojęcia.

heeheh faceci. odkrycie stulecia. ;)

obśmiałam go w głos ;-)

ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    BiSCa :) mam fazę na rosół i makaron i kurke gotowaną ;)
    Szybko się robi i nie pieczone to zdrowe. No i marchewki!

Ja bym mogla rosol jesc codziennie. Niestety nie mam czasu na gotowanie w tygodniu. Tylko w weekend i najlepiej jak jestem sama bo Moj nie lubi, jego syn tez nie. W przyszly tydzien moj pracuje w soboty i niedziele wiec bede jadla rosol dwa dni ;-)

mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja bym mogla rosol jesc codziennie. Niestety nie mam czasu na gotowanie w tygodniu. Tylko w weekend i najlepiej jak jestem sama bo Moj nie lubi, jego syn tez nie. W przyszly tydzien moj pracuje w soboty i niedziele wiec bede jadla rosol dwa dni ;-)

Ja najbardziej lubię włołowy z dodatkiem kurczaka i indyka. MNIAM.

BISCA, Aasiula, iwcia77, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z rosołem jest tak, ze aby był dobry musi się długo gotować na minimalnym ogniu, nie powinien bulgotać, ja swój gotuje zawsze ok. 5 h, wtedy jest najlepszy w smaku i klarowny :-) rosołek to naturalny antybiotyk i w chorobie jest w sam raz.

ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, megan8, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jaki skład?
    Masz gotowca czy sama mieszałaś?
    Gdzie kupiłaś?
    Mów wszystko co wiesz...

Sprawdzałaś drożność po laparo?

Ja pijam te :
    http://allegro.pl/ciaza-ziola-na-endometrioze-i-zrosty-300gr-i5084751653.html
    Laparo miałam w zeszłym roku w czerwcu i od tamej pory niestety nie prawdzałam.
    Ale prawdopodobnie w przyszłym cylku będę mieć histero więc przy okazji pogadam o ponownym HSG.
    W każdym razie ja jestem zdania że zioła nie zaszkodzą.

macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe słusznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:46

BISCA, macduska, Zofia8, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    też na zrosty?
    Macdulka a ja ci mialam mowic..Ja na zrosty robilam oklady borowinowe..Nie sa strasznie drogie Nie wiem na ile u mnie cokolwiek zdzialaly Napewno na psychike tak 8) W kazdej aptece mozna kupic takie plastry i robic oklady za 5szt placilam jak sie nie myle 11 czy 14zl.A na raz zuzywalam jeden lub 2 Zrobilam w sumie 3serie pierwsza po jednej sztuce, drugapo 2sztuki i 3cia po 2sztuki.Okladalam sie z przodu i z tylu Cieplo tak fajnien releakcuje..Po zagrzaniu rozcinalam borowiny z foli a mlody lub malz zakrecal mnie folia spozywcza.Potem kocyk i lezalam podgrzewajac dodatkowo jeszcze suszarka..Relaks napewno.A czy dziala??mysle ,ze napewno nie szkodzi Moze jak rany sie zagoja to sprobuj.Ja oklady zaczelam robic jakies 2tyg po laparo

Niuta, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Macdulka a ja ci mialam mowic..Ja na zrosty robilam oklady borowinowe..Nie sa strasznie drogie Nie wiem na ile u mnie cokolwiek zdzialaly Napewno na psychike tak 8) W kazdej aptece mozna kupic takie plastry i robic oklady za 5szt placilam jak sie nie myle 11 czy 14zl.A na raz zuzywalam jeden lub 2 Zrobilam w sumie 3serie pierwsza po jednej sztuce, drugapo 2sztuki i 3cia po 2sztuki.Okladalam sie z przodu i z tylu Cieplo tak fajnien releakcuje..Po zagrzaniu rozcinalam borowiny z foli a mlody lub malz zakrecal mnie folia spozywcza.Potem kocyk i lezalam podgrzewajac dodatkowo jeszcze suszarka..Relaks napewno.A czy dziala??mysle ,ze napewno nie szkodzi Moze jak rany sie zagoja to sprobuj.Ja oklady zaczelam robic jakies 2tyg po laparo

Też o tym myślałam ;-)
    Na razie kupiłam taki płyn borowinowy do kąpieli.
    I w ogóle to mam chrapkę na sanatorium gdzie są takie profesjonalne zabiegi z borowiną ;-)

ComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ziola tez pilam ale sroki na zrosty.Pilam przez miesiac jak dobrze pamietam
    Ja to pilam niby na te zrosty na lewym jajowodzie i na to by po laparo sie w otrzewnej nie robily

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7655 7656 7657 7658 7659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ