35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A jaq chciała bym tu pojechać :
http://www.uzdrowisko-polczyn.pl/oferta-medyczna/zabiegi
moremi, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Kto mlodym babom da skierowanie do sanatorium na zabiegi??Chyba po 70tce bym sie doczekala hehehNiuta wrote:Ale to jest chyba pełnopłatne, tak bez skierownia.
Na NFZ powinno być taniej.
W każdym razie Tobie to juz niepotrzebne
A ta co zaszła bylawlasnie tamw połczynie
macduska, Aasiula, Niuta, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kto mlodym babom da skierowanie do sanatorium na zabiegi??Chyba po 70tce bym sie doczekala heheh
ale to połczyńskie jest włśnie z dziada pradziada wyspecjalizowane w leczeniu niepłodności- to raczej nie dla 70 latek
Niuta, Zofia8, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kto mlodym babom da skierowanie do sanatorium na zabiegi??Chyba po 70tce bym sie doczekala heheh
Moja gin powiedziała że jak tak bardzo chcę to może i skierownie wypisać.
Pytanie tylko jak długo trzeba czekać na miejsce...
macduska, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
macduska wrote:Sprawdziłam- ceny zabiegów nie zwalają z nóg - od kilkunastu do kilkudziesięciu zeta. wybiorę się tam na pewno.
Super pomysl:-) Masz juz cos przyjemnego o czym mozesz teraz myslec:-)
macduska, moremi, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Moja gin powiedziała że jak tak bardzo chcę to może i skierownie wypisać.
Pytanie tylko jak długo trzeba czekać na miejsce...
to wypisz sobie, jak zajdziesz wcześniej to najwyżej nie pojedziesz a jak nie to i tak czas w koncu kiedyś minie
Niuta, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I chyba tak zrobie po histero.macduska wrote:to wypisz sobie, jak zajdziesz wcześniej to najwyżej nie pojedziesz a jak nie to i tak czas w koncu kiedyś minie
Nie ma na co czekać, nich sobie kolejka leci
macduska, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Super pomysl:-) Masz juz cos przyjemnego o czym mozesz teraz myslec:-)
wymyśliłam poza tym chytry plan:
w piątek na 2 miesiące mam mieć założoną wkładkę,
po wyjęciu mam mieć znowu HSG i spróbuję tak zrobić, żeby w razie kiepskiego wyniku od razu zrobili mi histero
a najlepiej od razu histero bez HSG- to HSG jest okropne
moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale to połczyńskie jest włśnie z dziada pradziada wyspecjalizowane w leczeniu niepłodności- to raczej nie dla 70 latek

Ciekawe jak wyglada tam konkurs na lekarza? Badanie nasienia i dobry wynik to na pewno:-)
macduska, moremi, BISCA, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:I chyba tak zrobie po histero.
Nie ma na co czekać, nich sobie kolejka leci
jak masz mieć histero to leć na to poszpitalne, jest bezpłatne i na L4, krócej się czeka
tylko trzeba skierowanie mieć z datą wypisu ze szpitala
tak doczytałam - dowiedz się najlepiej w swoim NFZ
kapturnica, Niuta, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ciekawe jak wyglada tam konkurs na lekarza? Badanie nasienia i dobry wynik to na pewno:-)
Było nawet takie powiedzenie:
" Chcesz mić córkę albo syna wyślij żonę do Połczyna"
kapturnica, BISCA, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, gosia7122, iwcia77, Niuta, Simba lubią tę wiadomość
-
boshe.... poszpitalne czekasz pół roku?macduska wrote:jest też coś takiego jak leczenie poszpitalne w sanatorium wtedy czeka się do 6 miesięcy na miejsce
w razie jakbym miała mieć jeszcze jedną histero to sobie wezmę takie skierowanie,
to się zdąży samo uleczyć do tego czasu.
ja prdl, osłabiłam się.
na normalnym skierowaniu to rzeczywiście i parę latek się czeka pewnie.
i jeszcze ponoć nie możesz zrezygnować ani przełożyć terminu. przepada.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:jak masz mieć histero to leć na to poszpitalne, jest bezpłatne i na L4, krócej się czeka
tylko trzeba skierowanie mieć z datą wypisu ze szpitala
tak doczytałam - dowiedz się najlepiej w swoim NFZ
Ok. Dzięki za podpowiedz ;-*Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
To ja też chcęmacduska wrote:Było nawet takie powiedzenie:
" Chcesz mić córkę albo syna wyślij żonę do Połczyna"
BISCA, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Właśnie dostałam smsa od rodziców. Mama spełniła swoje marzenia o pływaniu na rafie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:52
BISCA, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Pusurek, malgos741, gosia7122, iwcia77, ania.g, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!