35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa.....dobra tam... zasiedziałam się przy kompie a trzeba by było iść i sprawdzić czy dzisiaj w końcu dwie regularne krechy na ovu-teście będą.
edit: som
no to chyba zajeżdżę tego mojego chuopaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 20:20
moremi, dorbie, Aasiula, malgos741, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Boooooooosze
ComeToMeBaby, Heretyczka, Aasiula, malgos741, gosia7122, iwcia77, BISCA, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Co Was tak ta geriatria z sanatoriów kręci...
kapturnica, macduska, moremi, malgos741, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
jakie ciacho?
nie kręci, nie kręci, tylko sie zastanawiamy w jakim wieku ci faceci na fajfy przychodzą. w sumie to nie wiem po coale cóż tu robić w tak pięknie rozpoczęty wieczór...
ja wiemznikam zaraz.
miłego wieczoru życzę.moremi, malgos741, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:przeszło?
Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czeka się dwa lata i można przełożyć ale trzeba pismo z uzasadnieniem napisać. Ja składam na kręgosłup.
ComeToMeBaby wrote:boshe.... poszpitalne czekasz pół roku?
to się zdąży samo uleczyć do tego czasu.
ja prdl, osłabiłam się.
na normalnym skierowaniu to rzeczywiście i parę latek się czeka pewnie.
i jeszcze ponoć nie możesz zrezygnować ani przełożyć terminu. przepada.moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Mnie nie kreci. Plemniki mi juz niepotrzebne. Ale ze faceci moga byc plodni praktycznie przez cale zycie, to jest mocno niesprawiedliwe.
dobre... niesprawiedliwe. Już widzę te matki w wieku Anthony Quinn'a...bez przesady błagam.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i przeszło
oglądałam film "bogowie" polecam to jest walka... motywuje...do działaniamamatrojki80, iwcia77, dorbie, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Stopy mi urosły. Dorobiłam się pęcherzy od starych, sprawdzonych butów.
Dawno nic takiego nie miałam, więc nawet nie wiem co robić. Kiedyś zazwyczaj same pękały i dopiero wtedy dowiadywałam się o ich istnieniu. Ktoś wie jak się ich pozbyć? Czym smarować?malgos741 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!