35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Iwcia, co tam u Was. ?
dzieki kochana za zainteresowanie
mialam wieczorem napisanego dlugiego posta ..i przez tego alojzowego torrenta wyjebalo go w kosmos razem z calym systemem operacyjnym, potem Ivutek zaczal skomlec , ze brzuch , ze kupa , ze cycek itp i do teraz zlecialo
nie wiem od czego zaczac...moze sie odniose do tego co zapamietalam z poprzednich lekcji
Paszczak- fiu, fiu, niepogadasz jaka noga, jaka pilka ..az ten twoj bujny cycek sie wyrownal :)no Martowy spodzien widze zdal egzamini sie nie zmarnowal
morek- niestety ale link do zapowiedzi magnesowych mi sie nie otwiera , ale dalej bylo cos o tramwajach i portugalii , wiec jak sie zalapalam to bardzo pieknie Ci dzieksuje
kkisiatrzymaj sie dzis , dasz rade ! powodzenia
Ewka- wilkommen in Deutschland i zycze powodzeniabuziaki dla Tupka , niech mu ta germanska sluzba zdrowia i caly system na dobre wyjda
a wiem co mowie, bo mam kuzynke 36 lat z uposledzeniem/ niedorozwojem, ktora ten kraj pieknie wspiera- ona pracuje , bierze udzial w paraolimpiadach narciarskich, jezdzi na wyjazdy integracyjne..naprawde nie moze narzekac na izolacje i wyobcowanie. jest pozytywnie stymulowana i motywowana przez system socjalny
a to bardzo wazne
Bursztyn- przykro mi podwojnie i spokojnej podrozy do polski, bo milego i przyjemnego pobytu raczej nie bedzie
Kapta- ja mysle, ze bedzie dziewczynka
kkisia, macduska, kapturnica, BISCA, moremi, Aasiula, ania.g, Mega, malgos741, paszczakin, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
-
..a u nas kolek i boli brzucha ciag dalszy...jak ja przezyje ten okres i nie dostane korby to bedzie cud...
Tamagoczi wczoraj usmiechnal sie swiadomie jak glaskalam go po policzku i gungalam do niego...caly mejkap mi sie rozplynal z zachwytu i wzruszenia
a ja mam co noc bole glowy- migrenowe...albo hormony albo ryk i decybele z ust Ivo mnie wykanczaja...a jak wzielam paracetamol przedwczoraj to Ivo obudzil sie z wysypka na buzi..takie krosty jak tradzik- wokol ust i na policzkach
zaczelam pic wyciag z nasion kopru wloskiego ( zakupione w zielarskim ) - 1,5 litra nz dzien..zobaczymy czy pomoze cos. Nadal czekam na sab simplex ktory do mnie idzie z niemiec i dojsc nie moze a dzieciak sie meczy okrutnie a my razem z nim ...w najgorszym wypadku ten koper pomoze na moje gazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 02:01
kkisia, macduska, moremi, dorbie, Aasiula, Mega, paszczakin, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry
Kkisia kciukasy nadal zacisniete mocno
Iwcia sił i wytrwałosci , blizej niz dalej i bedzie z górki
Simba Elfi oki, ma sie dobrze ale odpoczywa od forum.
Burszta przykro mi .Trzymaj sie tam bo pogrzeby to najnieprzyjemniejsza czesc naszego zycia .
Ja mam maly problem myciem zebow od 2dni jakas katorga ledwo włoże szczoteczke jest szarpin druten..Ciul najwyzej pare dni z niedomytymi bede chodzic bo tylnich sie umyc nie da
Reszta dziewczyn Muuhaa NA DZIEN DOBEREKWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 06:58
macduska, moremi, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Bry
Obudzili nas o 5 na lewatywe
teraz m8ge jeszcze z godzine pokimac
pozniej kapiel i czekanie
I dobra rada, przygotuj sobie rzeczy ktòrych będziesz używać po zabiegu , niech będą pod ręką. Trochę ciężko potem sięgać gdzoekolwiek. Koniecznie woda- ja po łyczku piłam jak już było można.moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I witam się.
Mam kaca filmowego po wczorajszym dniu.
Usiłowałam dotrwać do Oscaròw ale padłam. Ktoś oglądał?
Nie oglądałam, ale Ida ma Oscaramacduska, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!