35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Hej Kkisia, jak wrażenia po tabsie na sen?
I dobra rada, przygotuj sobie rzeczy ktòrych będziesz używać po zabiegu , niech będą pod ręką. Trochę ciężko potem sięgać gdzoekolwiek. Koniecznie woda- ja po łyczku piłam jak już było można.
Padlam po tabsie jak kawka , rano nie moglam sie dobudzic
zwarta i gotowa czekam na decyzje o ktorej idemacduska, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kisiakciuki trzymam.
Macdu jak się dziś czujesz?
Iwcia, u nas nic na kolki nie działało.
Moja Roxy dziś w nocy nadawała jakimś psim kodem. To było niesamowite. Szczek czy głos miała zupełnie inny i nie było to typowe szczekanie. Było równe, rytmiczne i ciąg dźwięku różny ale powtarzający się. Potem kolejny pies zaczął szczekać w ten sam sposób, powtarzając dokładnie ten sam rytm i rodzaj dźwięku. A potem następny i następny. Jakby sobie podawały ważną tą samą informację.Mega, macduska, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry....
Teściowa poszła do pracy na pare dni, wiec mam do południa ciszę i spokój, jedno pranie już sie kończy, wiec zaraz wstawię drugie, chałupka ogarnieta.... Kawa wciągnięta
Kkisia trzymaj siekciuki zaciśnięte
A u mnie dol emocjonalny, tempka leży i kwiczy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:53
kkisia, gosia7122, iwcia77, Aasiula, młódka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, już lepiej. Dałam radę wstać już, umyć się, ubrać, teraz piję zieloną kawę.
Niesamowita ta historia o psim języku. Ja też mam psa to fatycznie da się zauważyć, że jej szczekanie bywa ròżne.kkisia, ania.g, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:
Mega, aby do laparo i będziesz wiedziała co i jak.
A Ty miałaś Hsg?
Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mega
, aby do laparo i będziesz wiedziała co i jak.
A Ty miałaś Hsg?macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Kurwa , kurwa , kurwa
u mnie zmiana planow
profesor zadecydowal ze dzis tylko histeroskopia
po miesiaczce hsg i ewentualnie za miesiac laparo
niech to huj strzeli
Mam juz dosc
Kisia nie załamuj się. Może ma rację? W sumie po samej histero szybciej wròcisz do formy, po co Ci dziury w brzuchu?
A może nie trzeba już będzie laparo?
Trzymaj się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:11
kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTwierdzi ze jajowody sa przytkanu u ujscia czy jak8s tak i to narazie wystarczy
Ide o 10
trzymcie sie laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:12
peppapig, macduska, gretka, Mega, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny