X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega niestety kurwa tak bywa. Co zrobisz?

Na pocieszenie i na urodziny:
    http://www.iv.pl/images/11085608687129805334.jpg

Dokładnie tak!

Witam, co mnie podkusiło żeby do 4.00 przy telewizorze mulić, już za stara jestem na takie zarywanie nocy :-)

Mega wszystkiego dobrego, nie smutaj :-)
    Kkisia, wszystko będzie ok.

Serdeczności dla wszystkich forumowych sióstr :-)

A w tych telewizjach śniadaniowych to już takie pierdy opowiadają, problemy dosłownie z dupy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:18

moremi, macduska, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nastroj ch**wy.. Wczoraj zaliczylam zjazda hormonalnego i nagle zobilo mi sie wszystko zle, az zaczlam przeciekac.. Nawet muzyka, ktora luby puscil mnie wkurwiala.
    Noce ostatnio tez jakies dziwne- niby spie, ale jakis to meczace. Dzis rano pol godziny rozwazalam czy wstac z lozka i isc do fabryki.

No i przed chwila zadzwonil gin, ze cukier znowu po godzinie wyszedl do dupy. Nie wiem ile, ale zasada taka sama- ok na czczo, ok po 2 godzinach, a po jednej do dupy. Wkurza mnie to, bo kto jak kto, ale ja o ten pieprzony cukier dbam od lat, tylko to glupie rzyganie mi wszytko rozwalilo..
    No nic, diabetolog ma do mnie zadzwonic, ja i tak jestem od 3 tygodni na diecie cukrzycowej, wiec pewnie nic zmieniac nie musze.. Przynajmniej sobie glukometr kupie, sprawdze, czy te wszystkie cuda teoretycznie niskoglikemiczne, ktore wynajduje sa naprawde niskoglikemiczne..

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, ode mnie tez wszytkiego, co sobie wymarzysz! Zeby sie poukladalo, jak chcesz- z praca, z badaniami/zabiegami no i z ciaza przede wszystkim!

calusy!

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Wy tu od rana w poniedziałek narzekacie, u mnie w pracy od rana klienci narzekają. Nie wyrażam na to zgody! Nie, nie, nie!

macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega

stówka, szczęścia i ciąży z zaskoczenia

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e081dbc8109a.jpg

macduska, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kurcze, Wy tu od rana w poniedziałek narzekacie, u mnie w pracy od rana klienci narzekają. Nie wyrażam na to zgody! Nie, nie, nie!
    O wypraszam sobie. Ja nie narzekam. :-)

moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja rzadko narzekam, to od czasu do czasu moge chyba, nie? ;)

macduska, moremi, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie narzekam! cieszę się, że mamy poniedziałek
    to będzie sądny tydzień :-) moja wizyta u lekarza i Dastusiowa
    oprócz tego, że z nerwów żołądek mi się trzęsie i mogę zapodać pawia na zawołanie wszytko jest pienkne, aż dupa mienknie ;-)

wiosna się czai za rogiem, potem wakacje

mamatrojki80, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, gosia7122, iwcia77, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie! tak?!
    paszczakin wrote:
    Ej, ja rzadko narzekam, to od czasu do czasu moge chyba, nie? ;)

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawajcie na tvna

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100lat Mega!!! Niech spełnia sie wszystkie Twoje marzenia <3

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dawajcie na tvna
    hahah własnie miałam wam pisać :)
    mój m mówi: o, patrz, coś chyba dla ciebie.

p.s. dobra, idę nadrabiać

Reni, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tvn jak zwykle inteligentna dyskusja ;-) dobrze, ze nie trafiłam na mój "ulubiony" duet Wellman-Prokop...

Reni, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza ty już blisko mety, nerwy mogą puszczać.

mamatrojki80, paszczakin, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pocieszenie dla wszystkich. :-D
    http://www.iv.pl/images/30083938104290870910.jpg

paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to miało qrwa być? sie pytam?!
    czy coś to wniosło?
    a idź pan w chuj z takimi dyskusjami
    sie baby dowiedziały
    żaal
    mamatrojki80 wrote:
    W tvn jak zwykle inteligentna dyskusja ;-) dobrze, ze nie trafiłam na mój "ulubiony" duet Wellman-Prokop...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:28

mamatrojki80, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie! tak?!

a wlasnie bede! i co mi zrobisz? nic nie zrobisz!
    w ogole cos wisi w powietrzu dzis.. pracuje przy 5 pasmowej ulicy, jak szlam rano do pracy na skrajnym pasie 2 sie walnely. Na 4 pozostalych pasach w miare pusto, a matoly w samochodach za nimi stoja i trabia.. i ku**wa serenada trabienia, zamiast wrzucic migacz i zjechac na sasiedni pas..
    Nie powiem, mialam ochote podejsc do nich i kazdemu z kopa w zad strzelic.. ich szczescie, ze bylam po drugiej stronie ulicy..

moremi, macduska, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co to miało qrwa być sie pytam?!
    czy coś to wniosło?
    a idź pan w chuj z takimi dyskusjami
    sie baby dowiedziały
    żaal

normalnie cytujesz moje myśli.

Reni lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Nawet nie mam czasu zaglądać na forum, bo z pieskiem gorzej jak z dzieckiem. Wymaga całodobowej opieki :D
    Luna po kilku dniach zachowuje się zupełnie inaczej. Zaczyna nam coraz bardziej ufać i zaczynamy szkolenie. Pierwsze to była nauka czystości w domu. W pierwszy dzień pomimo że wychodziło się z pieskiem co półtorej godziny na dwór, dwa razy zrobiła nam niespodziankę. Na szczęście szybko się uczy i na następny dzień już w domu nie zrobiła wcale.
    Teraz uczymy pieska chodzić na smyczy, a pod koniec spaceru puszczamy ją na chwilę wolno i biega po ogrodzie. Na razie chodzi na krótkiej smyczy, ale już jutro przywiążę jej linkę i będę chciała uczyć ją chodzić przy nodze.
    Mam problem z pokarmem suchym, bo nie chce go, chyba że zaleję go małą ilością mleka. Na razie w większości gotuję dla pieska i spróbuję znaleźć jakieś chrupki które zaakceptuje.
    Po naszych obserwacjach pieska, wnioskujemy że nie był zbyt dobrze traktowany. Ten pies wszystkiego się boi.Na widok smyczy chciała uciekać, ale po kilku wyjściach nauczyła się, że tak trzeba. Najbardziej jednak boi się mężczyzn i mój mąż ma problem żeby pieska do siebie przekonać. Codziennie jest coraz lepiej, ale czy piesek zapomni poprzedniego właściciela? Oby jak najszybciej.
    Dziś na spacerze wystraszyła się psa za naszego ogrodzenia. Z piskiem uciekła pod drzwi. Dopiero po dość długim głaskaniu się uspokoiła.

Reni, moremi, macduska, ania.g, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, gosia7122, iwcia77, BISCA, megan8, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccf21d723ca9.jpg
    nomalnie padłam :P
    a mój m też się uśmiał
    heheeh dobre, dobre ;)

mamatrojki80, macduska, anna maria, Arwena, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 7664 7665 7666 7667 7668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ