35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mega niestety kurwa tak bywa. Co zrobisz?
Na pocieszenie i na urodziny:
http://www.iv.pl/images/11085608687129805334.jpg
Dokładnie tak!
Witam, co mnie podkusiło żeby do 4.00 przy telewizorze mulić, już za stara jestem na takie zarywanie nocy
Mega wszystkiego dobrego, nie smutaj
Kkisia, wszystko będzie ok.
Serdeczności dla wszystkich forumowych sióstr
A w tych telewizjach śniadaniowych to już takie pierdy opowiadają, problemy dosłownie z dupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:18
moremi, macduska, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
A mnie nastroj ch**wy.. Wczoraj zaliczylam zjazda hormonalnego i nagle zobilo mi sie wszystko zle, az zaczlam przeciekac.. Nawet muzyka, ktora luby puscil mnie wkurwiala.
Noce ostatnio tez jakies dziwne- niby spie, ale jakis to meczace. Dzis rano pol godziny rozwazalam czy wstac z lozka i isc do fabryki.
No i przed chwila zadzwonil gin, ze cukier znowu po godzinie wyszedl do dupy. Nie wiem ile, ale zasada taka sama- ok na czczo, ok po 2 godzinach, a po jednej do dupy. Wkurza mnie to, bo kto jak kto, ale ja o ten pieprzony cukier dbam od lat, tylko to glupie rzyganie mi wszytko rozwalilo..
No nic, diabetolog ma do mnie zadzwonic, ja i tak jestem od 3 tygodni na diecie cukrzycowej, wiec pewnie nic zmieniac nie musze.. Przynajmniej sobie glukometr kupie, sprawdze, czy te wszystkie cuda teoretycznie niskoglikemiczne, ktore wynajduje sa naprawde niskoglikemiczne.. -
Kurcze, Wy tu od rana w poniedziałek narzekacie, u mnie w pracy od rana klienci narzekają. Nie wyrażam na to zgody! Nie, nie, nie!
macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ja nie narzekam! cieszę się, że mamy poniedziałek
to będzie sądny tydzieńmoja wizyta u lekarza i Dastusiowa
oprócz tego, że z nerwów żołądek mi się trzęsie i mogę zapodać pawia na zawołanie wszytko jest pienkne, aż dupa mienknie
wiosna się czai za rogiem, potem wakacjemamatrojki80, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, gosia7122, iwcia77, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co to miało qrwa być? sie pytam?!
czy coś to wniosło?
a idź pan w chuj z takimi dyskusjami
sie baby dowiedziały
żaalmamatrojki80 wrote:W tvn jak zwykle inteligentna dyskusjadobrze, ze nie trafiłam na mój "ulubiony" duet Wellman-Prokop...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:28
mamatrojki80, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie! tak?!
a wlasnie bede! i co mi zrobisz? nic nie zrobisz!
w ogole cos wisi w powietrzu dzis.. pracuje przy 5 pasmowej ulicy, jak szlam rano do pracy na skrajnym pasie 2 sie walnely. Na 4 pozostalych pasach w miare pusto, a matoly w samochodach za nimi stoja i trabia.. i ku**wa serenada trabienia, zamiast wrzucic migacz i zjechac na sasiedni pas..
Nie powiem, mialam ochote podejsc do nich i kazdemu z kopa w zad strzelic.. ich szczescie, ze bylam po drugiej stronie ulicy..moremi, macduska, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Nawet nie mam czasu zaglądać na forum, bo z pieskiem gorzej jak z dzieckiem. Wymaga całodobowej opieki
Luna po kilku dniach zachowuje się zupełnie inaczej. Zaczyna nam coraz bardziej ufać i zaczynamy szkolenie. Pierwsze to była nauka czystości w domu. W pierwszy dzień pomimo że wychodziło się z pieskiem co półtorej godziny na dwór, dwa razy zrobiła nam niespodziankę. Na szczęście szybko się uczy i na następny dzień już w domu nie zrobiła wcale.
Teraz uczymy pieska chodzić na smyczy, a pod koniec spaceru puszczamy ją na chwilę wolno i biega po ogrodzie. Na razie chodzi na krótkiej smyczy, ale już jutro przywiążę jej linkę i będę chciała uczyć ją chodzić przy nodze.
Mam problem z pokarmem suchym, bo nie chce go, chyba że zaleję go małą ilością mleka. Na razie w większości gotuję dla pieska i spróbuję znaleźć jakieś chrupki które zaakceptuje.
Po naszych obserwacjach pieska, wnioskujemy że nie był zbyt dobrze traktowany. Ten pies wszystkiego się boi.Na widok smyczy chciała uciekać, ale po kilku wyjściach nauczyła się, że tak trzeba. Najbardziej jednak boi się mężczyzn i mój mąż ma problem żeby pieska do siebie przekonać. Codziennie jest coraz lepiej, ale czy piesek zapomni poprzedniego właściciela? Oby jak najszybciej.
Dziś na spacerze wystraszyła się psa za naszego ogrodzenia. Z piskiem uciekła pod drzwi. Dopiero po dość długim głaskaniu się uspokoiła.
Reni, moremi, macduska, ania.g, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, gosia7122, iwcia77, BISCA, megan8, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccf21d723ca9.jpg
a mój m też się uśmiał
heheeh dobre, dobremamatrojki80, macduska, anna maria, Arwena, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość