35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Ej,laski, piszę z pociągu. Mój narzeczony od dziś chyba uwielbia
ze mną jeździć PKPmamy cały przedział dla siebie i właśnie zrobiłam mu loda
hahaha. Jestem as
dobrze że nikt nie wlazl
Simba, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Ej,laski, piszę z pociągu. Mój narzeczony od dziś chyba uwielbia
hahaha. Jestem as
dobrze że nikt nie wlazl
moremi, kapturnica, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, Arwena, kicia 123, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ej,laski, piszę z pociągu. Mój narzeczony od dziś chyba uwielbia
hahaha. Jestem as
dobrze że nikt nie wlazl
Kometa, i love you.
I co znaczy, że dopiero od dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:44
ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Przepraszam Was dziewczyny, następnego dnia po urodzeniu, przyszła na obchód taka stara raszpla ( czytaj stóletnia pediatra) i nagadała mi parę rzeczy na temat zdrowia Natalki i z tego wszystkiego, z tych nerwów nie dość że pokarm straciłam to jeszcze usunęłam konto bez słowa wyjaśnień.
Natalka urodziła się 13 lutego o 16:28 w 37 t 3d ciąży,ważyła 2920 i miała 50 cm długości. Poród trwał 5 godzin pierwsza faza i 5 minut druga. Był wywoływany i sala na cesarkę czekała do ostatniej chwili, bo łożysko było tak stare że obawiali się o zanik tętna małej. Jak zobaczyłam łożysko po porodzie to się przeraziłam.
Za trzy tygodnie bedziemy mieli wyniki genetyczne, bo ta pizda powiedziała że podejrzewa zespół downa, bo miała lekko wiotkie mięśnie górnej części ciała, a poza tym to żadnych innych oznak.
Gratuluję serdecznie!!! I ciesże się, że wszystko w porzadkuDorka.1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to bawcie sie dobrze Kometka.. a rodzina wie juz o slubie, czy tak z zaskoku ich zapraszacie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Gdybym mogła, to juz bym się pakowała. Ale wiesz... Ja za darmo nie robię
- wspaniale towarzystwo (moje)
- wspaniale towarzystwo do kwadratu (twixy)
- dobra kuchnie (moja)
- nieograniczony dostep do calej palety alkoholi roznych (tu wpisac producentow)
- wycieczki krajoznawcze z przewodnikiem (Dzejms)
- wiosne
Pakujesz sie?kapturnica, moremi, kkisia, Mega, Sabina, anna maria, iwcia77, Aasiula, Reni, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Proponuje:
- wspaniale towarzystwo (moje)
- wspaniale towarzystwo do kwadratu (twixy)
- dobra kuchnie (moja)
- nieograniczony dostep do calej palety alkoholi roznych (tu wpisac producentow)
- wycieczki krajoznawcze z przewodnikiem (Dzejms)
- wiosne
Pakujesz sie?kkisia, Simba, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dorka gratulacje
No i wyjasnienia szybko - jak to Natalka? Przeca Henrietta miala bycIwone, Simba, Mega, kkisia, mamatrojki80, moremi, Sabina, malgos741, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:To Ty w dni plodne tak marnujesz drogocenne nasienie:-)???
zakładam, że już po zawodach,choć tempka nisko. Aaaa co se bedziem żałować
nie można ciągle dzieci robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:54
dorbie, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dorka dobrze ze sie odezwalas, córcia piękna, gratulacje jeszcze raz :-*
dorbie, kkisia, mamatrojki80, Sabina, Dorka.1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość