35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorka, super sie odezwalas! Gratulacje slicznej coreczki, na bank bedzie zdrowa- co to za diagnozowanie syndromu na podstawie lekkiego zwiotczenia miesni
Bardzo sie o Ciebie martwilysmy!moremi, Dorka.1979, Aasiula, malgos741, kkisia, dorbie, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tutaj pierwszy raz i nie wiem czy dobrze trafiłam:)Mam 35 lat i staram się o drugie dziecko, wprawdzie na razie tylko ok 6 miesięcy , ale mam już strasznego doła, że się nie udaje. Postanowiłam tutaj zagladnąć żeby nie być sama, może chociaż mi to psychicznie pomoże. Pierwsza ciaża za pierwszym razem. Teraz trudności. Od dwóch miesięcy monitorowany cykl . Pierwszy cykl 24 dniowy , w 13 dniu pęcherzyk 19,3cm , w 15 dniu było ciałko żółte (niestety miesiączka po 10 dniach). W drugim cyklu podobnie w 12 dniu pęcherzyk 19,2, w 15 dniu najprawdopodobniej nie pękł-ciałko żółte krwotoczne -minimalna ilość płynu w zatoce. Nie wiem co o tym myśleć?
dorbie, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Już już ale napiszę później, bo jadę do internisty po skierowanie do sanatorium
Skoro mam dzisiaj urlop to muszę ten dzień wykorzystać.
Dzięki Ci Boże za metro i tramwaje!malgos741, Sabina, moremi, Simba, kkisia, Mega, Zofia8, gosia7122, iwcia77, Aasiula, Arwena, peppapig, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaglądam z roboty a tu co?
Dorka- Natalia cudo pikne moje gratulacje... I nie rób tak więcej bo się martwiłysmy o ciebie
Siostrzyczko a ty co tak zniklas ... Następna....Sabina co się nie odzywa....
Sabina, kkisia, Mega, Dorka.1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No dobra - skonczyla sie Simba-wonderwoman.
Zaczynam bac sie wyjazdu mojej mamy - to jutro.
Twixy sa coraz bardziej aktywne, coraz czesciej i GLOSNIEJ domagaja sie atencji, sa coraz CIEZSZE a ja nadal mam tylko DWIE rece. W dodatku kurwajapierdoledlaczegojawhyme dostalam okresu.
Witalam sie?
Jak nie, to KURWA TRUDNO!!!!moremi, Sabina, kkisia, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, gretka, iwcia77, Aasiula, Reni, Arwena, Parka, peppapig, Bozia3, SolarPolar, mama78 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Twixow nie będzie, bo podają jedno
Kurwa żałują!
Ja i tak wiem, że ty teraz sobie strzelisz dzieciaka z ivf, a później twixy wyjdą " od niechcenia"
Ale, ale. Czy to oznacza, że nie musisz robić insemki? SuperSimba, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, dorbie, Mega, iwcia77, Aasiula, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:No dobra - skonczyla sie Simba-wonderwoman.
Zaczynam bac sie wyjazdu mojej mamy - to jutro.
Twixy sa coraz bardziej aktywne, coraz czesciej i GLOSNIEJ domagaja sie atencji, sa coraz CIEZSZE a ja nadal mam tylko DWIE rece. W dodatku kurwajapierdoledlaczegojawhyme dostalam okresu.
Witalam sie?
Jak nie, to KURWA TRUDNO!!!!Simba, kapturnica, dorbie, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!