35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Szyja boli dalej ,glowa napierdalabo to juz nie mozna nazwac bolem ;/
a cycki to mi zaraz eksploduja ,dotknac ich nie moge i tak od ovu to trwa.
Reniek
Dorbie
Milego dnia wszystkim zyczedorbie, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Paszczaku sama nie wiem
nikt mi nie da gwarancji , ze laparo udrozni jajowody
zapytam mojego lekarza
a na program sie kwalifikujecie? czy komercyjnie musisz? bo jak sie kwalifikujecie to korzystaj, poki nie ucieli..moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak, z tego co pamiętam to dzisiaj.
to ja też trzymam kciuki
i za Dorbie
a ja się zbieram, bo jednak pociągiem jedziemy. gość z blabla odpisał że ma komplet miejsc i niestety się nie zabierzemy. niby mam 1,5 godz. ale wiecie... moze być mało
to bawcie sie dobrze Kometka.. a rodzina wie juz o slubie, czy tak z zaskoku ich zapraszacie?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo nocy prawie krwawienie, teraz plamienie.
Ale od wczoraj boli mnie szyjka i jest krótka szeroka, rozpulchnione ujście.
A wczoraj rano było twarda, długa i wysoko.
Boli mnie głowa, mam nudności, cycki bola jak w skurczach od wczoraj.
Więc może to już? Może..., trzymajcie kciuki.
Ale wolne na jutro wzięłammalgos741, macduska, Iwone, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, Parka, peppapig lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak, z tego co pamiętam to dzisiaj.
to ja też trzymam kciuki
i za Dorbie
a ja się zbieram, bo jednak pociągiem jedziemy. gość z blabla odpisał że ma komplet miejsc i niestety się nie zabierzemy. niby mam 1,5 godz. ale wiecie... moze być małomalgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Po nocy prawie krwawienie, teraz plamienie.
Ale od wczoraj boli mnie szyjka i jest krótka szeroka, rozpulchnione ujście.
A wczoraj rano było twarda, długa i wysoko.
Boli mnie głowa, mam nudności, cycki bola jak w skurczach od wczoraj.
Więc może to już? Może..., trzymajcie kciuki.
Ale wolne na jutro wzięłam
Moze goraca kapiel, ale tak ostroznie?
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde czyli dalej tylko jakies skromne plamienie??Byłas na usg??
Nie fajnie myślałam ,ze może juz po wszytskim Trzymaj siemoremi, malgos741, paszczakin, Iwone, kapturnica, kkisia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moze goraca kapiel, ale tak ostroznie?
Dorbie, może faktycznie umów się dzisiaj do jakiejś kliniki. Ja nfz poszłam do prywatnej kliniki. Personel miły, miejsce ciche i spokojne, bez tłumów ludzi, dyskretnie, a po zabiegu położyli mnie z dziewczyną, która miała laparo.
Mąż czekał na mnie w poczekalni obok.
Wtedy stwierdziliśmy, że jeżeli będę w ciąży, to tam będę rodzić.dorbie, macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, gosia7122, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, tak czasami niestety bywa. Ja nie chciałam czekać, bo u mnie pęcherzyk dalej rósł i nie zapowiadało się na poronienie. Tyle że po łyżeczkowaniu bedziesz musiała poczekać ten jeden miesiąc.
To trzymam kciuki, żeby dzisiaj poszło.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:I to tak, ze plamienie miałam tylk rano w środę, potem wieczorem w sobotę ale z taką krwistą wydz, i teraz po nocy była krwista ale na papierze i teraz delikatne plamienie. Może dziś, pliiiizzzzz!
dorbie, malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, gosia7122, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:U mnie pęcherzyk od pon do piątku zmalał o połowę, więc jeszcze am nadzieje...
dorbie, MartaDidi lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tylko uważaj, żeby do zakażenia nie doszło.
A mnie właśnie przed tymi trzema szpitalami u nas odstrasza to, że ja tam byłam na stażach, zajęciach i wiem jaka to rutyna te łyżeczkowania. A na klinikę pryw nie bardzo mnie stać, tzn pieniadze by sie znlazły, ale...priorytety
Dzięki dziewczyny :-)za wsparcie. Zobaczymy...malgos741, paszczakin, moremi, Zofia8, anna maria, Iwone, Aasiula, kapturnica, Reni, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kciuki dla Dorbie i Reni
Dziś dalsze polowanie na wózek. Mam nadzieję że już żadnego eksa nie spotkampaszczakin, moremi, anna maria, Iwone, Aasiula, dorbie, Reni, kkisia, Mega, gosia7122, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Spoko, nie kombinuje za bardzo.
A mnie właśnie przed tymi trzema szpitalami u nas odstrasza to, że ja tam byłam na stażach, zajęciach i wiem jaka to rutyna te łyżeczkowania. A na klinikę pryw nie bardzo mnie stać, tzn pieniadze by sie znlazły, ale...priorytety
Dzięki dziewczyny :-)za wsparcie. Zobaczymy...dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!