35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:I gówno kupiłam, wrrrr... podjeżdżam pod blok umówiona na 18 już mam wysiadać a pan dzwoni i mówi że dziś mu jednak nie pasuje. Kij go obchodziło że już pod blokiem stoję i przejechałam 35 km do niego. Obiecał że jak będę nadal zainteresowana to mi przywiezie ten wózek (zobaczymy). Ale lepszy numer dziś mnie spotkał. Nie chciałam wracać bez wózka, więc zajrzałam na olx w tel i wyszukałam taki sam wózek po drodze do domu. Dzwonię do gościa i mówi że aktualne, jak podał adres to zaczęłam się zastanawiać ale myślę nie to nie możliwe...Podjeżdżamy pod wskazany adres a ja zaczynam pękać ze śmiechu i mówię do męża że nie wiem czy chcę tu wysiadać. Mąż pyta ale o co ci chodzi. A no o to chodzi że w tym domu mieszka mój były facet który był moim pierwszym. Mąż patrzy i nie dociera nadal. Więc już dusząc się ze śmiechu mówię " w tym domu straciłam dziewictwo!" Mina męża bezcenna
W każdym razie wysiedliśmy. Wyszedł mój były i udaje że mnie nie poznał i zasuwa do mnie per pani
no ja rozumiem że minęły 22 lata ale miał taką minę że doskonale wiem że mnie poznał. Wracając do wózków jak dla mnie zbyt zużyte jak na tą cenę. Więc szukam dalej wózka CYBEX TOPAZ albo CYBEX ONYX.
no nieźleania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kurde..ale ty bylas w sierpniu w ciazy...nic nie rozumiem
tzn ze ta ciaza sierpniowa moglaby pozamaciczna?
kto mi to jakos wytlumaczy ?
Iwcia powiedziala , ze niekoniecznie bo jeden mogl byc jeszcze drozny , a teraz oba zapchaneiwcia77, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aniag. - ale zbieg okolicznosci
szok :)chociaz fajnie tak spotkac eksa po latach
W każdym razie cały czas chce mi się śmiać z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 23:05
iwcia77, moremi, Mango lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Fajnie, tym bardziej że strasznie zdziadział
W każdym razie cały czas chce mi się śmiać z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 23:15
moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to tym lepiej , wtedy dociera do Ciebie , ze na szczescie juz nie jest "twoj"
iwcia77, Mega, moremi, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Oj męczyłam się z nim ze dwa lata, puszczał mnie na lewo i prawo a ja zielona i głupiutka byłam. W końcu sama go pogoniłam więc może dlatego teraz do mnie na "pani"
z drugim eksem jest kosa i nawet kilka razy udawal ze mnie nie widzi jak sie mijalismy ( a to on mnie rzucil)
ania.g, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale jak sie zapychaja jajowody? same? co jest przyczyna ?
Czasami stany zapalne , czasami sluz
olewam na pare dni ten temat
pinczkinis mnie boli
A zapomnialam wam powiedziec ze chlop sie smial , ze mam byc grzeczna bo mi zaszyjaIwone, ania.g, moremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Ok, pora się zwijać. Zaraz wcisnę Marcelowi kaszkę przez sen i idziemy spać. Może w nocy moja Roxi będzie znów nadawać psim kodem
Dobrej nocy i spokojnej nocy.iwcia77, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ok, pora się zwijać. Zaraz wcisnę Marcelowi kaszkę przez sen i idziemy spać. Może w nocy moja Roxi będzie znów nadawać psim kodem
Dobrej nocy i spokojnej nocy.kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Czasami stany zapalne , czasami sluz
olewam na pare dni ten temat
pinczkinis mnie boli
A zapomnialam wam powiedziec ze chlop sie smial , ze mam byc grzeczna bo mi zaszyja -
Iwcia z tym ulewaniem mamy to samo.tylko póki co bez dodatkowego wrzasku. Póki przybiera ok to mam się tym nie przejmować.zobaczymy za tydzień. Jak nie to jakieś zageszczacze do mleka się stosuje. Tyle ze zageszczaja tez i "drugie wyjście"
iwcia77 lubi tę wiadomość