35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uciekam dziewczynki spac po tych lekach od neurologa to mi oka uciekaja
Milego wieczoru wam zycze
KKisia trzymaj sie
Wciulek Ty tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:01
ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, macduska, paszczakin, kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:w "ugotowanych" na tvn koles ma koszulkę z napisem paszczak... ? Paszczak wiesz coś o nim?
jakas parka blogerow kuchennych tak sie zwie.. juz mnie kuras tu kiedys straszyla, ze na fejsbuku jestemkkisia, kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Nie bardzo
Mialam pelne znieczulenie a wczesnie jakiegos tabsa
I gardlo mnie boli , brzuch tez
dziwne zwyczaje w tej twojej klinice panują,
dziewczyna z łóżka obok mojego - po lekkim znieczuleniu chciała wyjść wieczorem po zabiegu-- nie ma mowyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:56
kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Asiula dobrze ,ze zyczylam ci wiele zdrowia, bo widze , ze bardzo jestes w potrzebie , bo limit ci sie konczy
bidulko
kiksia- no i witaj z powrotem w domkui ciesze sie , ze zabieg sie udal
Ivo dzis ma dzien wymiotny ...co zje to zwymiotuje/ulejea glodny jak diabli, drze sie jak stare gacie
drogie bravo co robic? , dobrze , ze jutro do pediatry idziemy, bo zaczyna mnie juz wszystko martwic : tradzik niemowlecy, kolki, kupki, wymioty ..normalnie korba
kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
No Iwcia ja Ci się nie dziwię.. Przy takim maluchy to skąd ma niby człowiek wiedzieć, co robić...
Mam nadzieje, ze lekarz jutro pomoże..
macduska, kkisia, iwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziwne zwyczaje w tej twojej klinice panują,
dziewczyna z łóżka obok mojego - po lekkim znieczuleniu chciała wyjść wieczorem po zabiegu-- nie ma mowymacduska, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:noo i to przetrzymywanie na próżno i powtórne skierowanie na laparo..Jakas dziwna sytuacja
ale jak można człowieka po pełnym znieczuleniu do domu w ten sam dzień wypisac????
nam-( mi i tej dziewczynie) pozwolili wstać dopiero o 22.00- i to przy asyście położnych.moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie jak lekarz w klinice powie ze robimy in vitro bez laparo to chyba bym sie nawet ucieszyla
nie musialabym isc znowu za 2 tygodnie do szpitala
a jak powie ze chce laparo to znowu miesiac w plecy
nic nie zmienie
A i lekarka powiedziala ze jajowody na bank niedrozne bo nie widac jak sie kurcza
a akurat mialam na stole jajeczkowaniekapturnica lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Juz juz
Melduje sie z mojego prywatnego domowego wyra
Histeroskopia sie udala , polipa wycieli
ale zeby nie bylo wesolo to 9 marca wracam do szpitala na laparoskopie
Bedzie dobrze:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:28
Zofia8
-
kkisia wrote:W sumie jak lekarz w klinice powie ze robimy in vitro bez laparo to chyba bym sie nawet ucieszyla
nie musialabym isc znowu za 2 tygodnie do szpitala
a jak powie ze chce laparo to znowu miesiac w plecy
nic nie zmienie
A i lekarka powiedziala ze jajowody na bank niedrozne bo nie widac jak sie kurcza
a akurat mialam na stole jajeczkowanietzn ze ta ciaza sierpniowa moglaby pozamaciczna?
kto mi to jakos wytlumaczy ?
Aasiula lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:ania jaką kupiłaś ???
W każdym razie wysiedliśmy. Wyszedł mój były i udaje że mnie nie poznał i zasuwa do mnie per pani
no ja rozumiem że minęły 22 lata ale miał taką minę że doskonale wiem że mnie poznał. Wracając do wózków jak dla mnie zbyt zużyte jak na tą cenę. Więc szukam dalej wózka CYBEX TOPAZ albo CYBEX ONYX.
iwcia77, megan8, Magda*, kkisia, moremi, Mega, Iwone, kapturnica, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Parka, Reni, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:I gówno kupiłam, wrrrr... podjeżdżam pod blok umówiona na 18 już mam wysiadać a pan dzwoni i mówi że dziś mu jednak nie pasuje. Kij go obchodziło że już pod blokiem stoję i przejechałam 35 km do niego. Obiecał że jak będę nadal zainteresowana to mi przywiezie ten wózek (zobaczymy). Ale lepszy numer dziś mnie spotkał. Nie chciałam wracać bez wózka, więc zajrzałam na olx w tel i wyszukałam taki sam wózek po drodze do domu. Dzwonię do gościa i mówi że aktualne, jak podał adres to zaczęłam się zastanawiać ale myślę nie to nie możliwe...Podjeżdżamy pod wskazany adres a ja zaczynam pękać ze śmiechu i mówię do męża że nie wiem czy chcę tu wysiadać. Mąż pyta ale o co ci chodzi. A no o to chodzi że w tym domu mieszka mój były facet który był moim pierwszym. Mąż patrzy i nie dociera nadal. Więc już dusząc się ze śmiechu mówię " w tym domu straciłam dziewictwo!" Mina męża bezcenna
W każdym razie wysiedliśmy. Wyszedł mój były i udaje że mnie nie poznał i zasuwa do mnie per pani
no ja rozumiem że minęły 22 lata ale miał taką minę że doskonale wiem że mnie poznał. Wracając do wózków jak dla mnie zbyt zużyte jak na tą cenę. Więc szukam dalej wózka CYBEX TOPAZ albo CYBEX ONYX.
Ale historia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:50
ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8