35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś grzańca piję, wczoraj poszła butla winka...
Mega wszystkiego najlepszegoComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
w "ugotowanych" na tvn koles ma koszulkę z napisem paszczak... ? Paszczak wiesz coś o nim?
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, megan8, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytanie do eksperta w dziedzinie leczenia niepłodnosci:
"Witam,
mam dość krępujące dla mnie pytanie-czy przed punkcją oraz tranferem należy być całkowicie wydepilowaną w okolicach intymnych tak jak do zabiegu laparoskopi?"
Ja nie wiem- naprawdę nie można się tego dowiedzieć inaczej????Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:02
ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, paszczakin, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja idę do mojego m po dolewkę wina
i wypominam mu że miał nam transport znaleźć a nie znalazł tylko znowu gra, a ja znalazłam na blabla i co z tym zrobimy. mówi ok- to rezerwuj, bo ja WŁAŚNIE miałem szukać, to dobrze że znalazłaś (i mnie bierze pod włos). mówi: take it easy bejb...
(bo chyba coś nerwowa dzisiaj jestem). to mu mówię (w sensie co by mnie uspokoiło): ty to mnie musisz dzisiaj chyba zbeszcześcić. a on mi na to: taaaak? a to nie utulić?a ja: nie. zbeszcześcić.
hehehehehhee
i pije dalej
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Serce mi się tłucze, i trochę mi słabo.
Nie wiem czy to jeszcze skutki zabiegu, czy nowych tabsów czy może mi się jakiś stan zapalny zaczyna...macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Macu a nie możesz zadzwonić do gina i się spytać ?
Nie odbierał telefonu jak dzwoniłam, ale dzwoniłam tylko raz.
Jak mi nie będzie się poprawiać to jutro go złapię w gabinecie.ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Pytanie do eksperta w dziedzinie leczenia niepłodnosci:
"Witam,
mam dość krępujące dla mnie pytanie-czy przed punkcją oraz tranferem należy być całkowicie wydepilowaną w okolicach intymnych tak jak do zabiegu laparoskopi?"
Ja nie wiem- naprawdę nie można się tego dowiedzieć inaczej????
hahahahahah bo może to dla niej takie niewygodne.
normalnie to by się tak na wszelki wypadek wydepilowała/ ogoliła i nie zadawała gupich pytań.
ale widocznie jakby mogła to by uniknęła tego procederu, więc szuka odpowiedzi.macduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie odbierał telefonu jak dzwoniłam, ale dzwoniłam tylko raz.
Jak mi nie będzie się poprawiać to jutro go złapię w gabinecie.Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017