35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Masakra czasem wymiękam ale szybko sie podnoszę i walczę dalej
Ja miałam usuwane migdałki
O widzisz, ja idę 6 marca. Idę prywatnie bo na NFZ kolejka, mam nadzieję, ze to coś da bo ta przyjemność dokładnie 1910 zł kosztuje, ale już nie chcę czekać
-
Kometa, spokojnie. Idź po winko.
Asiula, też się uspokoj. Przecież w ciąży jesteś.
Kkisia jest już? Arwena?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:04
Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Morus aj lowju
Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, macduska, kkisia, Parka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:O widzisz, ja idę 6 marca. Idę prywatnie bo na NFZ kolejka, mam nadzieję, ze to coś da bo ta przyjemność dokładnie 1910 zł kosztuje, ale już nie chcę czekać
na gardło
Zabieg nie należy do przyjemnych bo to jest wyrywanie bardziej niż wycinanie i to w znieczuleniu miejscowym tylko ale da sie wytrzymać
Natomiast moja Kolezanka choruje jeszcze bardziej po usunięciu niż przed
Rożnie z tym bywa niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:05
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:U mnie po usunięciu przestałam chorować
na gardło
Zabieg nie należy do przyjemnych bo to w znieczuleniu miejscowym tylko ale da sie wytrzymać
Natomiast moja Kolezanka choruje jeszcze bardziej po usunięciu niż przed
Rożnie z tym bywa niestety
Ja będę miała ogólne, i teraz nie usuwa się skalpelem tylko jakimś nożem laserowym chyba :-)taki mi coś lekarz tłumaczył.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:ComeToMeBaby wrote:nie no Zoska, ja nie z tych
jego komp kosztował gruuuube pieniądze. jego komp to takie prawie 3 moje. a i mój do najtańszych nie należał. także ten...
To poczulby strate:-)
nie nie
ja mu nie chcę na złość robić tylko chcę żeby poszedł mi po wino.
pytam go: jak z tym winem? odpowiedział: no już kończę i zaraz pójdę.
hhehehe nie muszę się sama zwlekać. dobry człowiek pójdzie mi po winko... -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:jenyś... te historie migdałkowe mnie przerażają nieco...
Napij się mocniejszego alkoholu to sobie odkaziszrano było forum weterynaryjne, a teraz laryngologiczno-neurologiczne
zapomniałam o chirurgii plastycznejsorry nie mogłam się powstrzymać
hahahhahhaha
Lecę swoje rozstępy oblukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:13
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja będę miała ogólne, i teraz nie usuwa się skalpelem tylko jakimś nożem laserowym chyba :-)taki mi coś lekarz tłumaczył.
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:tez mialam miec w ogolnym ale przed samym zabiegiem lekarz powiedzial ze szkoda obiazac organizm narkoza i wybral miejscowe .
Mój nie ma nic do powiedzenia, wystarczy, ze mi 3 razy na trzeźwo w brzuchu grzebali... w gardle bym nie zniosła na zywca
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny