35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:no tak Zosia,po pierwsze spac nie mogę tzn conoc budze sie na siku o 4 i potem do 7 leżę,
sikam więcej
kłucie w prawym jajniku
ochota na ryby
bez herbaty ze świezego imbiru cytryny i miodu nie mogę
piersi odrobinę pelniejsze
to chyba wsioTeraz juz mniej ale rybke wlasnie wciaglam hehehe
Aasiula, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie Simby tylko Sabiny
mózg mi się zlasował po narkozie....
edit. i jeszcze dłuuugą chwilę się zastanawiałam co wy piszecie????
o raaany, źle ze mną
Reni wróciła?iwcia77, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:to masz jak ja..Na poczatku ciazy moglam jesc ryby na okraglo..Chyba kwasow nam brakuje
Teraz juz mniej ale rybke wlasnie wciaglam hehehe
kwasy ,kwasami ,ale ja prawie codziennie piję smoothie z porządną dawka nasion chia -
Magda* wrote:no proszę
kwasy ,kwasami ,ale ja prawie codziennie piję smoothie z porządną dawka nasion chia
chyba bysmy mogly sie Magda razem stolowactyle, ze u mnie chia siedzi zazwyczaj w risotto
Magda*, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:tja,rozumiem stewia faktycznie bardzo specyficzna,ale wiesz da się przyzwyczaić
kokosowy=palmowy?to chyba zalezy bo nie kazdy palmowy to kokosowy,ale raczej sie na niego nie skuszę
dokladnie tak jak piszesz- kokosowy to jeden w grupie palmowych.. ale ze olej i cukier palmowy kojarza sie zle, to w uzyciu jest nazwa kokosowy..A jeszcze lepiej (u nas na slodyczach jest) coconut blossom sugar. Bo to z kwiatkowWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:12
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ej laski, a ja mam dzisiaj takiego streso-nerwa przez pół dnia że zaczęłam wydłubywać nasionka dyni z pestek, a szczerze powiedziawszy bym się poprostu wina napiła. a ni ma.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:ej laski, a ja mam dzisiaj takiego streso-nerwa przez pół dnia że zaczęłam wydłubywać nasionka dyni z pestek, a szczerze powiedziawszy bym się poprostu wina napiła. a ni ma.
To trzeba zakupic Kometka, chuopa wyslan na ten przyklad. Pij poki mozesz, za tych, co nie mogaAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:ej kometa,nie stresuj :*
cus dla ciebie
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11016096_10152577640366851_416356920405622178_n.jpg?oh=cde076fdb5a5d6e35a917e876460defe&oe=558CD140
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:49
Magda* lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a oczywiście zanim cokolwiek zrobimy jakiś ruch to i tak musze czekać średnio 30-50 minut zanim mój m nie skończy grać w grę żeby mógł co innego zrobić na kompie. wykończę sie dzisiaj.
ooo, Kometka, to pierwsze, co powinniscie zrobic jeszczce przed slubem, to sobie drugi komp (tablet/laptop) sprawic.. Bo jeden komp na pare to w dzisiejszych czasach pierwszy gwozdz do rozwodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:28
Aasiula, Zofia8, moremi, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj bede marudzic i do dupy wszystko
Mój neurolog znow mnie w kołnierz wsadził
Kręgi szyjne znow sie spieprzyly:(
I z dlatego zawroty wróciły i serducho nawala
Jak ja mam w te ciONze zachodzić jak ja ledwo łażę
Kiepski dzien mam kuzwa mac
Ja pierd.... stara pipa ze mnie juz
-
ComeToMeBaby wrote:bo jak akurat gra to przez prawie godzinę nie może się zająć niczym innym tylko napierdalaniem w klawisze albo w myszkę. i nic do niego nie dociera w tym czasie.
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif
chlopy..ComeToMeBaby, moremi, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość