35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, tak czasami niestety bywa. Ja nie chciałam czekać, bo u mnie pęcherzyk dalej rósł i nie zapowiadało się na poronienie. Tyle że po łyżeczkowaniu bedziesz musiała poczekać ten jeden miesiąc.
To trzymam kciuki, żeby dzisiaj poszło.dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam, witam Szanowne koleżanki
Ostro tu wczoraj było,ale przynajmniej normalnie, przecież to nasza ziemska rzeczywistość.
Dorbie - trzymaj się ciepło;
Kkisia - zdrówka
Ja ledwo co mówię, chrypka mnie zaatakował, ale jak to mój monż stwierdził "Boże jaka cisza w domu, toż to balsam dla moich uszu" - tak jakbym tylko gadała i gadała, no ja nie wiem o co mu chodzi
Miłego dzionka Wam wszystkim, ja jeszcze dziś i jutro i dwa dni urlopumoremi, malgos741, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
jakoś dziś o godzinę wcześniej wstałam bez budzika.... wiosna idzie czuję to
Dorbie
Macu a jak dziś się czujesz?kkisia, Aasiula, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry
Dorbie, kurcze, tez sadzilam, ze u Ciebie samo ruszy.. No ale moze rzeczywiscie lepiej juz nie czekac..
Ania- historia z eksem niezla.. Ja bym sie chyba nie powstrzymala i zapytala, czy serio mnie nie poznaje. W zbyt wielu powazniejszych zwiazkach przed lubym nie bylam, ale powiedzmy ze dwoch eksow chetnie bym spotkala- fajne chlopaki byli, ciekawa jestem, jak im sie zycie ulozyloNo ale przypadkiem raczej na nich nie wpadne..
Kisiek, jak wy i tak planyjecie IVf to moze rzeczywiscie szkoda sie meczyc i jeszcze laparo robic. Czy wolalabys odetkac i naturalnie znowu sie starac?moremi, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Ania, historia jak z telenoweli.
Kkisia, może warto się zastanowić czy robić laparo. Jak samopoczucie dzisiaj?
Asiula jak szyja biedulko?
U mnie bez zmian. Dzwoniłam do gina mam być na 12 w klinice. Się zobaczy.
Miłego dnia.kkisia, Mega, Aasiula, ania.g, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Co dzisiaj? Możesz uchylić rąbka?
Ps. Macice w stopce się popsułymalgos741, macduska, Mega, Aasiula, dorbie, ania.g, kapturnica, Reni, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Witam.
Ania, historia jak z telenoweli.
Kkisia, może warto się zastanowić czy robić laparo. Jak samopoczucie dzisiaj?
Asiula jak szyja biedulko?
U mnie bez zmian. Dzwoniłam do gina mam być na 12 w klinice. Się zobaczy.
Miłego dnia.macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry bry bry
Teściowa już sie napracowała...niestety...wiec od rana marudzi mi za uszami.....
Młoda chora, została dzisiaj w domu, ale do szkoły muzycznej popołudniu zajrzeć musimya jutro ma wycieczkę i bidula nie pojedzie. W ogóle chyba znowu jakis wirus panuje bo wczoraj u niej w klasie tylko 11 osób było, tylko dlatego ze mieli dwie klasówki, ciekawe jak dzisiaj...
Miłego...
DorbieAasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Reni, to dzisiaj? Trzymam kciuki! Wiem, że Ty facetka, ale masz jeszcze
to ja też trzymam kciuki
i za Dorbie
a ja się zbieram, bo jednak pociągiem jedziemy. gość z blabla odpisał że ma komplet miejsc i niestety się nie zabierzemy. niby mam 1,5 godz. ale wiecie... moze być małoMega, paszczakin, dorbie, moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość