X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    SolarPolar wrote:
    A to ostatnie zdjecie na dzisiejszy wieczor - odbijanie po cycu:-) .

a wyglada jakby spiewal:-)
    Chyba ziewal a zazwyczaj wygladal jak na pierwszym zdjeciu - rozdarty 24 h minus kilka godzin na sen i cyca. A teraz to takie grzeczne i pogodne dziecko.

kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

To ja 2 miesiące po urodzeniu 3 dziecka, dupy nie urywa... ale lubię siebie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 00:45

kapturnica, kkisia, Sabina, Niuta, malgos741, dorbie, megan8, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta ale przecież twoje juz rośnie :D 1/4 ciazy juz za tobą :)

Jak piszesz ze nie odpuszczać to tak tez zrobie :) wlasnie mi sie przypomniało ze dokładnie 5 lat temu był ten sex co zaowocował ciaza :D fajnie byłoby zrobic powtórkę ;)
    Mowia ,ze czasem podczas choroby latwiej zajsc w ciaze..A dziecie i tak zanim od ciebie zacznie szamac mija troche Wiec nie ma co szans marnowac.
    Wiem i z jednej strony sie ciesze ,ze pierwsza dycha juz za mna..I w sumie dosc szybko zleciało

kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha, zalapalam sie na foty.. Maluchy sliczne- wiadomo, ze zaraz po wyjeciu to kazdy jak kartofel wyglada, ale szybko sie prostuje..

Polar- brzuch wcale nie wyglada na 40 kg! Cos tu sciemniasz!

Ja wrocilam od gina, zrobil mi na szybko to jego PRL-owe usg, bo mi cos szyjka sie skrocila- mlody glowa na dol wisi..
    No i tadam! Kazal mi przejsc na pol etatu, bo trafil akurat na moje skurcze, te Toni Braxton ;) Do tego ta szyjka go troche przystresowala, powiedzial, ze mam tyle nie latac, wiec od jutra pracuje na pol gwizdka..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif

Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, Sabina, malgos741, Zofia8, gosia7122, Arwena, Mega, Bozia3, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jeszcze duzo wiecej niz troche .A Ty jeszcze nie wiesz Moze akurat załapało 8)
    ech jakos tak czuje ze gowno z tego i tym razem ,brzuch zaczyna bolec jak do @
    No zobaczymy jak nie wyszlo teraz to nastepny monitorowany zrobie ;)

moremi lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

To ja 2 miesiące po urodzeniu 3 dziecka, dupy nie urywa... ale lubię siebie :-)
    i calkiem slusznie

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar ale ty fajna babka jesteś :)

mamatrojki80, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ech jakos tak czuje ze gowno z tego i tym razem ,brzuch zaczyna bolec jak do @
    No zobaczymy jak nie wyszlo teraz to nastepny monitorowany zrobie ;)
    Ty wiesz ,ze te przeczucia to mozna czaeem o kanta rozbic..Ja tez czulam @ ba nawet przez gina bylam uswiadomiona ze uja z tego a jednak malizna rosnie I mam nadzieje zdrowo 8)

Aasiula, kkisia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwalę moim młodym. Pierwsze zdjęcia z porodówki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:39

mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Niuta, malgos741, dorbie, Zofia8, anna maria, gosia7122, Arwena, megan8, Mega, Bozia3, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ha, zalapalam sie na foty.. Maluchy sliczne- wiadomo, ze zaraz po wyjeciu to kazdy jak kartofel wyglada, ale szybko sie prostuje..

Polar- brzuch wcale nie wyglada na 40 kg! Cos tu sciemniasz!

Ja wrocilam od gina, zrobil mi na szybko to jego PRL-owe usg, bo mi cos szyjka sie skrocila- mlody glowa na dol wisi..
    No i tadam! Kazal mi przejsc na pol etatu, bo trafil akurat na moje skurcze, te Toni Braxton ;) Do tego ta szyjka go troche przystresowala, powiedzial, ze mam tyle nie latac, wiec od jutra pracuje na pol gwizdka..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif
    O matko to juz zaraz? Jak ten czas leci! Zwolnij zwolnij , niech maly sie tam jeszcze porozpycha.

+ 40 to calosc nie tylko brzuch. :-)

kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Polar ale ty fajna babka jesteś :)
    Bylam , teraz juz tak nie wygladam - zaczynam dojrzewac do laserow, botoksow i psychicznie czuje sie zle - ze to juz koniec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama3 wygladasz świetnie, ba zajebiście!

Polar na zdjęciu z odbijającym synem wyglądasz jak dziewczyna - nastolatka :) Po prostu genialnie :)

mamatrojki80, kkisia, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z pierwszej ciazy nie mam ani jednego zdjecia brzucha ;(

Jak tak pokazujecie te zdjecia to ja jutro zeskanuje moje i tez wam wrzuce

Aasiula, SolarPolar, Arwena, Mega, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie mamy takich elektrycznych smyczy - jak któraś na zbyt długo znika albo istnieje podejrzenie doła się ja siłom na forum sprowadza i pionizuje ;)
    Wacia <3

Iwone, Aasiula, paszczakin, kkisia, SolarPolar, Arwena, Mega, Simba, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mama3 wygladasz świetnie, ba zajebiście!

Polar na zdjęciu z odbijającym synem wyglądasz jak dziewczyna - nastolatka :) Po prostu genialnie :)

Dzięki Sabinka :-)

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Bylam , teraz juz tak nie wygladam - zaczynam dojrzewac do laserow, botoksow i psychicznie czuje sie zle - ze to juz koniec.
    eee tam Polar w ciONzy jeszcze bedziesz co ty:) Bardziej zaciskaj poslady to ci zmarchy sie wygladza.To działa hyhyhyhyh ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:37

kkisia, SolarPolar, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    O matko to juz zaraz? Jak ten czas leci! Zwolnij zwolnij , niech maly sie tam jeszcze porozpycha.

+ 40 to calosc nie tylko brzuch. :-)

no wiem, ale nawet- bardzo zgrabnie ma tej fotce sie prezentujesz..

a ja zwalniam, jak przykazano- rodzic moge po swietach dopiero.. no i na furaka czekamy, do mojego furaka to fotelik dzieciecy tylko bokiem wchodzi ;)

Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moje najmłodsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 00:54

Sabina, mamatrojki80, SolarPolar, paszczakin, Aasiula, kkisia, malgos741, Niuta, Zofia8, gosia7122, Viv78, megan8, Mega, BISCA, Simba, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawię na trochę te foty dla Moremi i innych :-)

Zofia8, megan8, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwon- po pierwsze zapomnialam pogratulowac pieknego psa- kocham owczarki niemieckie a ten jest cudny.

Rozumiemie ze to zdjecia Twoich chlopcow - wygladaja na dorodnych! No i blizej im do mojej zaby:-)

Iwone, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7711 7712 7713 7714 7715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ