X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    SolarPolar wrote:
    A to ostatnie zdjecie na dzisiejszy wieczor - odbijanie po cycu:-) .

a wyglada jakby spiewal:-)
    Chyba ziewal a zazwyczaj wygladal jak na pierwszym zdjeciu - rozdarty 24 h minus kilka godzin na sen i cyca. A teraz to takie grzeczne i pogodne dziecko.

kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

To ja 2 miesiące po urodzeniu 3 dziecka, dupy nie urywa... ale lubię siebie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 00:45

kapturnica, kkisia, Sabina, Niuta, malgos741, dorbie, megan8, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta ale przecież twoje juz rośnie :D 1/4 ciazy juz za tobą :)

Jak piszesz ze nie odpuszczać to tak tez zrobie :) wlasnie mi sie przypomniało ze dokładnie 5 lat temu był ten sex co zaowocował ciaza :D fajnie byłoby zrobic powtórkę ;)
    Mowia ,ze czasem podczas choroby latwiej zajsc w ciaze..A dziecie i tak zanim od ciebie zacznie szamac mija troche Wiec nie ma co szans marnowac.
    Wiem i z jednej strony sie ciesze ,ze pierwsza dycha juz za mna..I w sumie dosc szybko zleciało

kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha, zalapalam sie na foty.. Maluchy sliczne- wiadomo, ze zaraz po wyjeciu to kazdy jak kartofel wyglada, ale szybko sie prostuje..

Polar- brzuch wcale nie wyglada na 40 kg! Cos tu sciemniasz!

Ja wrocilam od gina, zrobil mi na szybko to jego PRL-owe usg, bo mi cos szyjka sie skrocila- mlody glowa na dol wisi..
    No i tadam! Kazal mi przejsc na pol etatu, bo trafil akurat na moje skurcze, te Toni Braxton ;) Do tego ta szyjka go troche przystresowala, powiedzial, ze mam tyle nie latac, wiec od jutra pracuje na pol gwizdka..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif

Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, Sabina, malgos741, Zofia8, gosia7122, Arwena, Mega, Bozia3, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jeszcze duzo wiecej niz troche .A Ty jeszcze nie wiesz Moze akurat załapało 8)
    ech jakos tak czuje ze gowno z tego i tym razem ,brzuch zaczyna bolec jak do @
    No zobaczymy jak nie wyszlo teraz to nastepny monitorowany zrobie ;)

moremi lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

To ja 2 miesiące po urodzeniu 3 dziecka, dupy nie urywa... ale lubię siebie :-)
    i calkiem slusznie

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar ale ty fajna babka jesteś :)

mamatrojki80, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ech jakos tak czuje ze gowno z tego i tym razem ,brzuch zaczyna bolec jak do @
    No zobaczymy jak nie wyszlo teraz to nastepny monitorowany zrobie ;)
    Ty wiesz ,ze te przeczucia to mozna czaeem o kanta rozbic..Ja tez czulam @ ba nawet przez gina bylam uswiadomiona ze uja z tego a jednak malizna rosnie I mam nadzieje zdrowo 8)

Aasiula, kkisia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwalę moim młodym. Pierwsze zdjęcia z porodówki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:39

mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Niuta, malgos741, dorbie, Zofia8, anna maria, gosia7122, Arwena, megan8, Mega, Bozia3, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ha, zalapalam sie na foty.. Maluchy sliczne- wiadomo, ze zaraz po wyjeciu to kazdy jak kartofel wyglada, ale szybko sie prostuje..

Polar- brzuch wcale nie wyglada na 40 kg! Cos tu sciemniasz!

Ja wrocilam od gina, zrobil mi na szybko to jego PRL-owe usg, bo mi cos szyjka sie skrocila- mlody glowa na dol wisi..
    No i tadam! Kazal mi przejsc na pol etatu, bo trafil akurat na moje skurcze, te Toni Braxton ;) Do tego ta szyjka go troche przystresowala, powiedzial, ze mam tyle nie latac, wiec od jutra pracuje na pol gwizdka..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif
    O matko to juz zaraz? Jak ten czas leci! Zwolnij zwolnij , niech maly sie tam jeszcze porozpycha.

+ 40 to calosc nie tylko brzuch. :-)

kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Polar ale ty fajna babka jesteś :)
    Bylam , teraz juz tak nie wygladam - zaczynam dojrzewac do laserow, botoksow i psychicznie czuje sie zle - ze to juz koniec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama3 wygladasz świetnie, ba zajebiście!

Polar na zdjęciu z odbijającym synem wyglądasz jak dziewczyna - nastolatka :) Po prostu genialnie :)

mamatrojki80, kkisia, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z pierwszej ciazy nie mam ani jednego zdjecia brzucha ;(

Jak tak pokazujecie te zdjecia to ja jutro zeskanuje moje i tez wam wrzuce

Aasiula, SolarPolar, Arwena, Mega, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie mamy takich elektrycznych smyczy - jak któraś na zbyt długo znika albo istnieje podejrzenie doła się ja siłom na forum sprowadza i pionizuje ;)
    Wacia <3

Iwone, Aasiula, paszczakin, kkisia, SolarPolar, Arwena, Mega, Simba, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mama3 wygladasz świetnie, ba zajebiście!

Polar na zdjęciu z odbijającym synem wyglądasz jak dziewczyna - nastolatka :) Po prostu genialnie :)

Dzięki Sabinka :-)

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Bylam , teraz juz tak nie wygladam - zaczynam dojrzewac do laserow, botoksow i psychicznie czuje sie zle - ze to juz koniec.
    eee tam Polar w ciONzy jeszcze bedziesz co ty:) Bardziej zaciskaj poslady to ci zmarchy sie wygladza.To działa hyhyhyhyh ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:37

kkisia, SolarPolar, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    O matko to juz zaraz? Jak ten czas leci! Zwolnij zwolnij , niech maly sie tam jeszcze porozpycha.

+ 40 to calosc nie tylko brzuch. :-)

no wiem, ale nawet- bardzo zgrabnie ma tej fotce sie prezentujesz..

a ja zwalniam, jak przykazano- rodzic moge po swietach dopiero.. no i na furaka czekamy, do mojego furaka to fotelik dzieciecy tylko bokiem wchodzi ;)

Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moje najmłodsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 00:54

Sabina, mamatrojki80, SolarPolar, paszczakin, Aasiula, kkisia, malgos741, Niuta, Zofia8, gosia7122, Viv78, megan8, Mega, BISCA, Simba, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawię na trochę te foty dla Moremi i innych :-)

Zofia8, megan8, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwon- po pierwsze zapomnialam pogratulowac pieknego psa- kocham owczarki niemieckie a ten jest cudny.

Rozumiemie ze to zdjecia Twoich chlopcow - wygladaja na dorodnych! No i blizej im do mojej zaby:-)

Iwone, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7711 7712 7713 7714 7715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ