35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:SolarPolar wrote:A to ostatnie zdjecie na dzisiejszy wieczor - odbijanie po cycu:-) .
a wyglada jakby spiewal:-)kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Kapta ale przecież twoje juz rośnie
1/4 ciazy juz za tobą
Jak piszesz ze nie odpuszczać to tak tez zrobiewlasnie mi sie przypomniało ze dokładnie 5 lat temu był ten sex co zaowocował ciaza
fajnie byłoby zrobic powtórkę
Wiem i z jednej strony sie ciesze ,ze pierwsza dycha juz za mna..I w sumie dosc szybko zleciałokkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ha, zalapalam sie na foty.. Maluchy sliczne- wiadomo, ze zaraz po wyjeciu to kazdy jak kartofel wyglada, ale szybko sie prostuje..
Polar- brzuch wcale nie wyglada na 40 kg! Cos tu sciemniasz!
Ja wrocilam od gina, zrobil mi na szybko to jego PRL-owe usg, bo mi cos szyjka sie skrocila- mlody glowa na dol wisi..
No i tadam! Kazal mi przejsc na pol etatu, bo trafil akurat na moje skurcze, te Toni BraxtonDo tego ta szyjka go troche przystresowala, powiedzial, ze mam tyle nie latac, wiec od jutra pracuje na pol gwizdka..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gifAasiula, kapturnica, mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, Sabina, malgos741, Zofia8, gosia7122, Arwena, Mega, Bozia3, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jeszcze duzo wiecej niz troche .A Ty jeszcze nie wiesz Moze akurat załapało
No zobaczymy jak nie wyszlo teraz to nastepny monitorowany zrobiemoremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ech jakos tak czuje ze gowno z tego i tym razem ,brzuch zaczyna bolec jak do @
No zobaczymy jak nie wyszlo teraz to nastepny monitorowany zrobieAasiula, kkisia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
To i ja się pochwalę moim młodym. Pierwsze zdjęcia z porodówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:39
mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Niuta, malgos741, dorbie, Zofia8, anna maria, gosia7122, Arwena, megan8, Mega, Bozia3, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ha, zalapalam sie na foty.. Maluchy sliczne- wiadomo, ze zaraz po wyjeciu to kazdy jak kartofel wyglada, ale szybko sie prostuje..
Polar- brzuch wcale nie wyglada na 40 kg! Cos tu sciemniasz!
Ja wrocilam od gina, zrobil mi na szybko to jego PRL-owe usg, bo mi cos szyjka sie skrocila- mlody glowa na dol wisi..
No i tadam! Kazal mi przejsc na pol etatu, bo trafil akurat na moje skurcze, te Toni BraxtonDo tego ta szyjka go troche przystresowala, powiedzial, ze mam tyle nie latac, wiec od jutra pracuje na pol gwizdka..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif
+ 40 to calosc nie tylko brzuch.kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzkoda, że nie mamy takich elektrycznych smyczy - jak któraś na zbyt długo znika albo istnieje podejrzenie doła się ja siłom na forum sprowadza i pionizuje
WaciaIwone, Aasiula, paszczakin, kkisia, SolarPolar, Arwena, Mega, Simba, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Bylam , teraz juz tak nie wygladam - zaczynam dojrzewac do laserow, botoksow i psychicznie czuje sie zle - ze to juz koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:37
kkisia, SolarPolar, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:O matko to juz zaraz? Jak ten czas leci! Zwolnij zwolnij , niech maly sie tam jeszcze porozpycha.
+ 40 to calosc nie tylko brzuch.
no wiem, ale nawet- bardzo zgrabnie ma tej fotce sie prezentujesz..
a ja zwalniam, jak przykazano- rodzic moge po swietach dopiero.. no i na furaka czekamy, do mojego furaka to fotelik dzieciecy tylko bokiem wchodziSabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a to moje najmłodsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 00:54
Sabina, mamatrojki80, SolarPolar, paszczakin, Aasiula, kkisia, malgos741, Niuta, Zofia8, gosia7122, Viv78, megan8, Mega, BISCA, Simba, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwon- po pierwsze zapomnialam pogratulowac pieknego psa- kocham owczarki niemieckie a ten jest cudny.
Rozumiemie ze to zdjecia Twoich chlopcow - wygladaja na dorodnych! No i blizej im do mojej zaby:-)Iwone, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość