35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no wiem, ale nawet- bardzo zgrabnie ma tej fotce sie prezentujesz..
a ja zwalniam, jak przykazano- rodzic moge po swietach dopiero.. no i na furaka czekamy, do mojego furaka to fotelik dzieciecy tylko bokiem wchodzi
Wyglądasz świetnie
Za rok bedziesz nam robić zestawienia - brzuchol z Adasiem i brzuchol z Julką na tym samym etapie ciążyZobaczysz
Aasiula, SolarPolar, paszczakin, kkisia, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Iwon- po pierwsze zapomnialam pogratulowac pieknego psa- kocham owczarki niemieckie a ten jest cudny.
Rozumiemie ze to zdjecia Twoich chlopcow - wygladaja na dorodnych! No i blizej im do mojej zaby:-)
Na poprzedniej stronie był mój średni syn. Powyżej moja najmłodsza "córcia" Luna- owczarekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:48
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mama3 wygladasz świetnie, ba zajebiście!
Polar na zdjęciu z odbijającym synem wyglądasz jak dziewczyna - nastolatkaPo prostu genialnie
No i po czekoladzie mam gigantyczna zgage!!!!Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Odpoczywaj, odpoczywaj...
Wyglądasz świetnie
Za rok bedziesz nam robić zestawienia - brzuchol z Adasiem i brzuchol z Julką na tym samym etapie ciążyZobaczysz
hehe Sabinka, obys miala racjeSabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Sabcia jeszcze dwa lata temu bylam zadowolona z wygladu ( pomimo nadwagi)a teraz odkrywam starosc w sobie - moze dlatego tak mi psycha siada.
No i po czekoladzie mam gigantyczna zgage!!!!
Solar, tobie kopa w dupe zaraz zasadze- moze bys tak na wiosne zaczela odkrywac mlodosc w sobie?Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Solar, tobie kopa w dupe zaraz zasadze- moze bys tak na wiosne zaczela odkrywac mlodosc w sobie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:54
Sabina, Mega, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajne zdjęcia
A ja Wam pokażę siebie z moim pierworodnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:23
Aasiula, Sabina, mamatrojki80, Iwone, anna maria, kkisia, SolarPolar, malgos741, gosia7122, Niuta, Arwena, Viv78, megan8, Mega, BISCA, Simba, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny