35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie są śliczne i mają śliczne dzieci
albo brzuszki ciążowe
Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:
A o sterylizacji butel pisalalm tylko jako o przykladzie do porowniania braku konsekwencji- nie ze wzgledu na kota.. Ze po hak sterylizowac jedno, jak na drugim i tak bakterie sa..macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Nie
jutro go zmierzę bo nawet nie wiem ile teraz ma, ubrania na 110 cm.
Ja tez tak miałam, ona tez musi?
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A ile masz wzrostu? ja 162 cm
A moja córka ma już 117cm i waży 24 kg. Wyglada na dużo starszą niż jest.
Ja wiem, że to jest duperela, ale ale tak mnie wkurwia to gadanie, naprawdę? Tylko 4 latka? A taka duża... Tak, taka jest duża. I przykro mi, że jak ja będzie wystawać gdzie nie stanieIwone, kapturnica, Aasiula, Arwena, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę na kompie wejść na stronę. Co za cholera. A takiego długiego posta wypociłam.
Morka za ten numer z testem zasługujesz na kocòwę jak nic.
Agp gratulacje.
Mega nie smutaj.
Polar naprawdę nie masz podstaw czuć się staro.
Sabina, kapturnica, malgos741, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:wiesz, równie dobrze nie wolno byłoby okna otwierać żeby syf do domu nie leciał. Myślę, że nie ma co popadać w skrajności. Nie oznacza to, ze Tobie sugeruję, że w nie popadasz
nienie,ja tylko takiego adwokata diabla stosuje.. bo ja najchetniej to bez tej calej sterylizacji obeszla, ale nie chce byc chuj nie matkadlatego pytam Was i szukam logiki
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja 180.
Ja wiem, że to jest duperela, ale ale tak mnie wkurwia to gadanie, naprawdę? Tylko 4 latka? A taka duża... Tak, taka jest duża. I przykro mi, że jak ja będzie wystawać gdzie nie stanie
No to ma po kim być wysokagadanie olej, moja Helenka ta 5 letnia córa jest zawsze najmniejsza i najszczuplejsza więc wiem co czujesz.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja 180.
Ja wiem, że to jest duperela, ale ale tak mnie wkurwia to gadanie, naprawdę? Tylko 4 latka? A taka duża... Tak, taka jest duża. I przykro mi, że jak ja będzie wystawać gdzie nie stanie
Sabcia ja tam uważam, że wysoki wzrost to zaleta.
Na koncertach wszystko widać.kapturnica, Aasiula, SolarPolar, Iwone, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nie mogę na kompie wejść na stronę. Co za cholera. A takiego długiego posta wypociłam.
Morka za ten numer z testem zasługujesz na kocòwę jak nic.
Agp gratulacje.
Mega nie smutaj.
Polar naprawdę nie masz podstaw czuć się staro.macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże teraz się uda. Nie odzywałam się od wczoraj bo:
Jak wam wiadomo pojechałam na 12 do gina.
Zdjął mi szwy i ... wyjał ten cholerny balonik. Przeżycie bez znieczulenia- bezcenne... Dostałam na wszelki wypadek Biseptol bo gin bał się zakażenia i ewentualnie jeszcze krwotoku.
Zadzwonił do mnie jeszcze zeby zrobić sobie dzisiaj morfologię i mu wysłać.
Po południu jeszcze byliśmy we troje z Pierworodnym u ortodonty, więc jak wróciłam 0 21 do domu to juz mi się niewiele należało.
dzisiaj rano pojechałam na morfologię , sama, we mgle jak mleko- a nadmieniam, że jest to wyprawa ( 40 km w jedną stronę), wstąpiłam do sistry odpocząć i wróciłam około południa.
Jako, że moja mama pojechała do siosry na kilka dni- zrobiłam cokolwiek do jedzenia i padłam dosłownie.
Dziećmi się jakoś trzeba zająć- duze bo duze ale uwagi potrzebują...
Dom coraz bardziej zarasta brudem już nie mam serca mówić mężowi o sprzątaniu bo i tak wieczorem jest zielony ze zmęczenia.
Morfologia wyszła dobra - nie ma leukocytozy, co nie zmienia faktu, że nadal mam zawroty głowy i jak wstaję to " widzę ciemność".
Sabina, kapturnica, malgos741, paszczakin, mamatrojki80, Arwena, SolarPolar, Iwone, kkisia, Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość