35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEllo. Zyje, jakby co. Dentysta, okulista,ginekolog, potem dentysta i jeszcze dentysta. Tak na razie wygladaja moje ferie w Gd.
Za to pogoda rozpieszcza, dzis prawdziwa wiosna.
A Adasia urodzony latacz, lot przetrwal rewelacyjnie.
Pozdrowka dla wszystkich laseczek, tych z brzuchami i tych co na nie czekajaSabina, macduska, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, paszczakin, kkisia, caffe, Iwone, Mega, Arwena, BISCA, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Hmm, nie wiem, nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby komentowac wzrost dziecka- jakby to od Was zalezalo.. Olej buractwo..
Z tym asprektem zdrowotnym to rzeczywiscie gorzej. Nie mam pojecia ile dzieci rosna rocznie, ale jak mowisz, ze tak sie zdarza, to moze mozna to jakos "suplementowac", zeby ewentulane braki wypelnic?Wady postawy nie ma. Jak bedę widzieć, że nadal tak smiga ku górze, to zapytam lekarza, czy moge jej jakoś pomóc. No bo wzrostu przecież nie zatrzymam, ale czujnym być trzeba
Edit. Problem jest jeszcze taki, jak ktoś mi dziecia komentuje to ja mam ochotę przegryźć krtań. Więc wiesz, może być ciekawie i trup może się ścielić gęstoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:53
Aasiula, SolarPolar, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:u mnie mlody tak szybko rosl i mial tzw bole wzrostowe Ale to nie ejst grozne..Tylko powinno sie pilnowac odpowiedniej dawki wit d i wapnia..
Mój pierworodny skoczył w ciągu 3 miesięcy chyba z 11 cm.
Buty zimowe kupowaliśmu 3 razy w sezonie.Aasiula, Sabina, kkisia, Iwone, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hmm, nie wiem, nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby komentowac wzrost dziecka- jakby to od Was zalezalo.. Olej buractwo..
Z tym asprektem zdrowotnym to rzeczywiscie gorzej. Nie mam pojecia ile dzieci rosna rocznie, ale jak mowisz, ze tak sie zdarza, to moze mozna to jakos "suplementowac", zeby ewentulane braki wypelnic?Ciekawi mnie ile mam teraz
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Sabcia ja wiem ze wysokim ludziom zawsze jest latwiej i lepiej sie prezentuja . I czesciej zajmuja kierownicze stanowiska
Dziekuję za wspacie laski. Jednak macierzyństwo bywa obciążające - wszystkim się człowiem za bardzo martwimacduska, SolarPolar, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Teraz to źle. Mi to przeszkadza, bo często spotykam się z reakcjami jak powyżej, lub co gorsza, ludzie oczekuja, że będzie się zachowywać jak 6-latka ona jeszcze tak naprawdę mała. I wtedy mam ochote komuś wypluć zęby.
Mi to przeszkadzało, że jestem wielka. Zawsze od wszystkich wieksza. Od zawsze. Taką miałam nadzieję, że Młoda wystrzeli później lub nie wystrzeli. No ale cóz. Ja wiem, że wzrost nie jest najważniejszy, ale martwię się, że za szybko rośnie. W ciągu roku skoczyła 13cm! 13! Dasz wiarę? Aż się boję, żeby nie miała problemów ze stawami czy osteoporozą. Bo niestety to się zdarza u zbyt szybko rosnących dzieciAasiula, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Edit. Problem jest jeszcze taki, jak ktoś mi dziecia komentuje to ja mam ochotę przegryźć krtań. Więc wiesz, może być ciekawie i trup może się ścielić gęsto
a to akurat rozumiem w 100%
od tego sa rodzice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 21:00
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello. Zyje, jakby co. Dentysta, okulista,ginekolog, potem dentysta i jeszcze dentysta. Tak na razie wygladaja moje ferie w Gd.
Za to pogoda rozpieszcza, dzis prawdziwa wiosna.
A Adasia urodzony latacz, lot przetrwal rewelacyjnie.
Pozdrowka dla wszystkich laseczek, tych z brzuchami i tych co na nie czekaja
ale Ci zazdroszcze tego Gdanska, troche mi sie teskni.. najbardziej za morzem!Aasiula, macduska, kkisia, malgos741, Sabina, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza jak bedziesz miec Kwilke to sprawdzisz mi procenty
Ciekawi mnie ile mam teraz
27!
mua? pewnie 77?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 21:10
kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:To Ty pracujesz na razy 4?! Normalnie mama silaczka.
Będę pracować od czerwca, muszę 2 tematy zdrowotne załatwić. Dramatu nie ma, dobra organizacja czyni cudamęża mam kochanego, spokój ekonomiczny... jak się uda to fajnie, a jak nie to włosów z głowy rwać nie będę :-)ważne, żeby zyć w zgodzie z sobą.
SolarPolar, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabinka a mnie zxawsze przezywali mała bo zawsze byłam najmniejsza..
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam czym się pochwalić bo takiego brzuszka nie miałam ale wszystko przede mna ... mam nadzieję
mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017