35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:to moj to byl mikrus bo zaledwie 2800 ale urodzony wg moich obliczen w 37tygodniu.
Ważne, ze zdrowy był, ja swoje odcierpiałam przez tego kolosa, z brzucha mi go wyszarpali przez jego gabaryty, kilka dni po strasznie cierpiałam.kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajne bąbelki
mój jak sie urodził to tez do ślicznych nie należał ale w drugiej dobie jak pojechał w grupie na usg to został wybrany najładniejszym noworodkiem
wrzucę kiedyś fotkę
Ech, owu jeszcze przede mną, chyba w piątek/ sobotę powinna być tylko ta moja chorobapowinnam odpuścić, nie? Ech
kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Fajne bąbelki
mój jak sie urodził to tez do ślicznych nie należał ale w drugiej dobie jak pojechał w grupie na usg to został wybrany najładniejszym noworodkiem
wrzucę kiedyś fotkę
Ech, owu jeszcze przede mną, chyba w piątek/ sobotę powinna być tylko ta moja chorobapowinnam odpuścić, nie? Ech
Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Napisalam do niej..Kurde jakbym mogla zrobic czary mary i miec juz takiego bąbela Mrrr sie mi marzy
A ja kuzwa to se moge pomyziac ,cycki hyhyhyhykkisia, Natka_79, Sabina, kapturnica, Mega, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A to ostatnie zdjecie na dzisiejszy wieczor - odbijanie po cycu:-) .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 21:08
kkisia, Iwone, Aasiula, Sabina, kapturnica, mamatrojki80, Niuta, malgos741, dorbie, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Napisalam do niej..Kurde jakbym mogla zrobic czary mary i miec juz takiego bąbela Mrrr sie mi marzy
1/4 ciazy juz za tobą
Jak piszesz ze nie odpuszczać to tak tez zrobiewlasnie mi sie przypomniało ze dokładnie 5 lat temu był ten sex co zaowocował ciaza
fajnie byłoby zrobic powtórkę
Zofia8, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kapta, Ty juz lepiej nie narzekaj :-)Ty juz mniejszego babla masz w brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:23
SolarPolar, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, Sabina, Zofia8, gosia7122, Arwena, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jeszcze troche Kapta i bedziesz tulic ,mozesz zawszee pomyziac brzucho
A ja kuzwa to se moge pomyziac ,cycki hyhyhyhy
Hehe, no właśnie. Ale miejmy nadzieje ze te cycki to tak tymczasowo i zaraz tez będziemy myziac brzuchyAasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość