35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mega wybacz, Zapomnialam o urodzinach Twojej córki
najlepsze życzenia dla Weroniki
szczęścia, spełnienia marzeń i rodzeństwa przed kolejnymi urodzinami
bardzo mi sie to podoba, dzięki
Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wlasnie Helka wsowa swoj pierwszy chlebek ryzowy,tak smiesznie tymi dziaslami operuje jak te babcie bezzebne;-)a sapi i mruczy chyba jej smakuje:-)
Sabina, SolarPolar, gretka, Aasiula, Zofia8, kkisia, Arwena, paszczakin, gosia7122, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam w tel zdjecie ze zdjecia jak mialam beben i potem to co wyciagneli. Zastanawiam sie dlaczego u Was takie slodkie piekne maluchy a u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:03
BISCA, mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kapturnica, agp, kkisia, paszczakin, malgos741, anna maria, gosia7122, megan8, Mega, Simba, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mam w tel zdjecie ze zdjecia jak mialam beben i potem to co wyciagneli. Zastanawiam sie dlaczego u Was takie slodkie piekne maluchy a u mnie rozdepyana zaba.
[[/url]Zacna żaba z niego wyjeta
Chcem takom, może być rozdeptana pokocham jak własną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:08
Aasiula, kapturnica, kkisia, mamatrojki80, malgos741, anna maria, Mega, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to moja żaba, jakąs godzine po wyjęciu z brzucha, jeszcze nie myta
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:50
kapturnica, kkisia, mamatrojki80, SolarPolar, anna maria, gosia7122, megan8, Mega, BISCA, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość