35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Nie wiem, czy doczytalas ale moj M chce bysmy starali sie mniej wiecej do konca roku. Nawet byl ze mna u gina, Precyzyjniej mowiac, czekal w poczekalni.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorbie, mam do Ciebie pytanie natury zawodowej: w styczniu leczylam zab kanalowo (zakonczone sukcesem). 20 lutego dentysta mi go wypelnil, duzo sie przy tym nameczyl, bo musial odbudowywac (czy mogl przedobrzyc?). Od tego czasu ten zab, czy raczej jego okolice (dziaslo mam podraznione, plukam rumiankiem) mnie b.b.delikatnie cmia i mam jakies opory by gryzc ta strona. Czy to kwestia przyzwyczajenia, bo ten zab mialam juz niemal plaski a nawet wklesly a teraz wyglada tak jak za dawnych czasow ? Czy zaczekac i jak nie przejdzie zglosis sie do dr?Zofia8
-
BISCA wrote:Dzieki Paszcza za te wszystkie informacje. Nie wiem nawet czy do punkcji narkoza czy znieczulenie miejscowe. Pamietam, ze Ciebie bardzo bolalo. Dowiem sie szczegolow w piatek 13- tego (?!?!?!) bo mam ostatnia wizyte przed IVF. O co mam sie jezcze zapytac ?
Ej, mnie bolalo, bo mnie konowal krzywo znieczulil- ze niby jajnik mialalm gdzie indziej niz sie spodziewal. Fefnascie tysiecy usg mialam i nigdy nikt nie narzekal
Co zapytac? Zapytaj dokladnie o daty- bo np start jest 2/3 dzien okresu, ale u mnie na ulotce pisalo, ze jak sie @ rozkreci wieczorem, to sie nie liczy i pierwszy dzien jest jutroi nie wiedzialam, kiedy isc..
Potem beda Ci mowic na biezaco co i kiedy brac, wiec nie ma raczej stresu.
BISCA, kkisia, Sabina, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no dobra! Ola do tablicy
proszę odpowiedzieć na pytanie
jaki jest Twój stosunek do kupy dziecka: delicje czy broń biologiczna
karmienie piersią: dyskretnie czy z wywalonym cycem w centrum handlowym lub w tramwaju
jakie masz cycki?
co tam jeszcze laski w ankiecie było???
booooszzz znowu ten niemiec co mi wszystko chowa..gdzie nasze pytania!?
Reni proszę
kupa -broń biologiczna
karmienie -dyskretnie
resztę zostawiam do wiadomości mojej i meża:)
A co do karmienia piersią, jestem już ekspertką,po moich przebojach z córką. Jak coś chętnie w tym temacie pomogę.Sabina, kkisia, Iwone, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ola, jak nie powiesz jakie masz cycki to sie odpowiedz nie liczy
musimy wiedziec, czy tereski, czy grupe z wieksza powierzchnia do kochania zasilaszBISCA, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Mnie tez trudno:-)
Nadajesz z miasta Kraka?
yes. mam chwilę przerwy w zabawianiu rodziny opowieścią o tym jak to ślub planujemy.
zrobiliśmy jeden objazd, przerwa obiadowa i teraz czekamy jeszcze na gości, a wieczorem mamy już autobus do domu. nie ma co przesadzać z długością odwiedzin u "teściów", no nie?
p.s. tak- autobus. pociągom mówimy nie. i nie dlatego, że się nimi może nieprzyjemnie jeździale zdecydowanie za długo i za drogo.
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobra, ja uciekam laski.
jakoś tak się średnio czuję po wczorajszym ugoszczeniu nas. flaszka czekała i trzeba ją było zrobić... i jakaś niedospana jestem, bo siedzieliśmy i dyskutowaliśmy do drugiej w nocy prawie.
miłego dnia życzępaszczakin, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:yes. mam chwilę przerwy w zabawianiu rodziny opowieścią o tym jak to ślub planujemy.
zrobiliśmy jeden objazd, przerwa obiadowa i teraz czekamy jeszcze na gości, a wieczorem mamy już autobus do domu. nie ma co przesadzać z długością odwiedzin u "teściów", no nie?
p.s. tak- autobus. pociągom mówimy nie. i nie dlatego, że się nimi może nieprzyjemnie jeździale zdecydowanie za długo i za drogo.
To sie bedzie dzialo w tym autobusie:-)
moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a kto to pisał jeszcze wczoraj, że my to chyba jesteśmy po jednych pieniądzach? hmm?
poza tym: tu jest wątek o seksie jako jednego ze sposobów na zachodzenie w cionżę. no tak, czy nie? tu wszyscy piszą o seksie. że uprawiają. i że często. a najczęściej to w płodne. może i bez szczegółów, stwierdzając poprostu sam fakt. no może i mi się wyrwało z tym lodem w pociągu eheheh ale - czy mnie kto tu zna i będzie mnie na ulicy wytykał palcami?! hehehe
zresztą- nie takie rzeczy tu pewnie pisano i czytano.
Co nie zmienia faktu, że nie chcę o tym trąbić dookołaluuuz....
iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorbie jak się czujesz? Bardzo Cię zalalo? Cieszę się, że natura sama podziałała
Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dorbie, mam do Ciebie pytanie natury zawodowej: w styczniu leczylam zab kanalowo (zakonczone sukcesem). 20 lutego dentysta mi go wypelnil, duzo sie przy tym nameczyl, bo musial odbudowywac (czy mogl przedobrzyc?). Od tego czasu ten zab, czy raczej jego okolice (dziaslo mam podraznione, plukam rumiankiem) mnie b.b.delikatnie cmia i mam jakies opory by gryzc ta strona. Czy to kwestia przyzwyczajenia, bo ten zab mialam juz niemal plaski a nawet wklesly a teraz wyglada tak jak za dawnych czasow ? Czy zaczekac i jak nie przejdzie zglosis sie do dr?
ale moze masz źle dopasowana powierzchnię albo to jakis nerwoból
-
dorbie wrote:Wiesz, ja nie jestem stomatologiem,pomyliłaś mnie z kimś
ale moze masz źle dopasowana powierzchnię albo to jakis nerwoból
Mandra jest dentystka
Ale ona ma teraz Stasia, wiec nie bardzo zaglada..Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny