35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Dorbie , to ja w takim razie też jestem androgennna:) Dorbie a ile się już leczysz ? Ciekawe czy z ta luteina mi pomoże.
To jest moja 3 cia ciąża, mam 2 synów 15 i 10 latIwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:hm...
bzykoserca ja wymyśliłambo wkurwiało mnie serduszkowanie
Mama, ale ja odbieram to w ten sposób, że bzykoserca to określenie tych serduszek na wykresie, a nie czynność. Czynnośc to seks.
Jak tak jednak przeanalizować, to już nie jest takie karkołomne, bo samo serce, to niby co ma znaczyć? Że zjadłam lizaka w kształcie serca? Wyznałam miłość? Przytuliłam się (o wlaśnie - od przytulania nie ma dzieci)? Czyli bzykoserca jednak mają sens.megan8, Sabina, Reni, kapturnica, Aasiula, Mega, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Serduszkowanie potrafi wkurzyć
Mama, ale ja odbieram to w ten sposób, że bzykoserca to określenie tych serduszek na wykresie, a nie czynność. Czynnośc to seks.
Jak tak jednak przeanalizować, to już nie jest takie karkołomne, bo samo serce, to niby co ma znaczyć? Że zjadłam lizaka w kształcie serca? Wyznałam miłość? Przytuliłam się (o wlaśnie - od przytulania nie ma dzieci)? Czyli bzykoserca jednak mają sens.Reni, moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nie mówi się zaczerwieniłam, tylko zawstydziłam
megan8 wrote:ja sobie nie poużywam ,bo się na dole zaczerwieniłam"
po tej ciąży to okres jak w zegarkumegan8, Bozia3, kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
oo to to właśnie autora miała na myślimoremi wrote:Serduszkowanie potrafi wkurzyć
Mama, ale ja odbieram to w ten sposób, że bzykoserca to określenie tych serduszek na wykresie, a nie czynność. Czynnośc to seks.Sabina, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Serduszkowanie potrafi wkurzyć
Jak tak jednak przeanalizować, to już nie jest takie karkołomne, bo samo serce, to niby co ma znaczyć? Że zjadłam lizaka w kształcie serca? Wyznałam miłość? Przytuliłam się (o wlaśnie - od przytulania nie ma dzieci)? Czyli bzykoserca jednak mają sens.
Niech sobie każdy używa określeń takich jakie mu pasują. Ja pisałam o swoim podejściu. Określenia pt. "seduszkowanie z mężusiem", "Przytulanki" i inne tego typu nie są dla mnietylko tyle.
prof. psychologii Bogdan Wojciszke twierdzi, ze takie infantylizowanie tej sfery zycia seksu-intymności świadczy o pewnym wstydliwym podejściu do tematu i ja się z tą opinia zgadzam. No to się powymądrzałam...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pomalutku naucze się tutaj poruszać
Dorbie to szybko się udało, ja tabletek nigdy nie brałam, po obserwacji swojego ciała zawsze wiedziałam kiedy. Dlatego tez troszeczkę liczyłam na to ze nie będzie problemów , a jednak się przeliczyłam:(
moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
i tu masz rację
ja też nie lubię takiego zdrabniana
i wkurza mnie też nadużywanie bzykoserc (bo dotyczy to tylko wykresu a nie samej czynności penetracji, spółkowania, chędożenia czy po prostu rżnięcia)
mamatrojki80 wrote:Niech sobie każdy używa określeń takich jakie mu pasują. Ja pisałam o swoim podejściu. Określenia pt. "seduszkowanie z mężusiem", "Przytulanki" i inne tego typu nie są dla mnietylko tyle.
prof. psychologii Bogdan Wojciszke twierdzi, ze takie infantylizowanie tej sfery zycia seksu-intymności świadczy o pewnym wstydliwym podejściu do tematu i ja się z tą opinia zgadzam. No to się powymądrzałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:01
megan8, mamatrojki80, Sabina, Niuta, kkisia, moremi, Mega, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no dobra! Ola do tablicy
proszę odpowiedzieć na pytanie
jaki jest Twój stosunek do kupy dziecka: delicje czy broń biologiczna
karmienie piersią: dyskretnie czy z wywalonym cycem w centrum handlowym lub w tramwaju
jakie masz cycki?
co tam jeszcze laski w ankiecie było???
booooszzz znowu ten niemiec co mi wszystko chowa..gdzie nasze pytania!?
ola_35 wrote:Pomalutku naucze się tutaj poruszaćSabina, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i tu masz rację
ja też nie lubię takiego zdrabniana
i wkurza mnie też nadużywanie bzykoserc (bo dotyczy to tylko wykresu a nie samej czynności penetracji, spółkowania, chędożenia czy po prostu rżnięcia
Ja ogólnie miałabym opory, aby tak o tym tak głośno na forum pisać, dla mnie to prywatna i intymna sprawa. Kometa sorry, nie bulwersuje mnie to czy cos takiego, po prostu mam inne podejście.
Jak już będę mieć wykres, to sobie sex zaznaczę i kto chcę ten zobaczy kiedy się z męzem kochałammegan8, kkisia, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no dobra! Ola do tablicy
karmienie piersią: dyskretnie czy z wywalonym cycem w centrum handlowym lub w tramwaju
jakie masz cycki?
booooszzz znowu ten niemiec co mi wszystko chowa..gdzie nasze pytania!?
Serio? haha Jak bardzo chcesz to Ci odpowiem:)Reni, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no dobra! Ola do tablicy
jakie masz cycki?
booooszzz znowu ten niemiec co mi wszystko chowa..gdzie nasze pytania!?Reni, Sabina, kkisia, Iwone, moremi, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie chcę to wymóg!
a i jeszcze jedno pytanie
czy uważasz że mozna było zapobiec tragedii Kłapouchego?
ola_35 wrote:Serio? haha Jak bardzo chcesz to Ci odpowiem:)dorbie, Bozia3, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
już nie chciałam koleżanki wystraszyć
takie pytania to Bracie Andżeju na religii zapodasz okiej?
Heretyczka wrote:Reni zapomniałaś zapytać czy robi loda i czy połykaSabina, kkisia, moremi, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny