35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mówiłam
ja mam zawsze pod górę!
paszczakin wrote:to jakis wyjatek takim razie, albo sie cos zmienilo- za moich czasow na watku IVF zadna babka nie miala punkcji bez narkozy. Co wiecej, kilka chcialo i nie wywalczylo..paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A Morek ile z twojego przepisu wychodzi tych racuchow ?
Bo dzieciaki chca dzis na obiad
i wizyte w klinice u gina nr 1 mam we wtorek na 18,20
a u gina nr 2 w srode na 11,45
czyli jeszcze tydzien niepewnosci
Kkisia, a Ty pewnie też lada moment w ciąży będzieszkkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie wiem. Pewnie bym z dwóch porcji robiła
Kkisia, a Ty pewnie też lada moment w ciąży będziesz
Dzieki
Bede a co se bede zalowactylko chyba jednak dopiero z Reni i Basica
moremi, mamatrojki80, Aasiula, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
już sama nie wiem co bym wolała
jak napisałaś na żywca to miałam taką rzeź przed oczami, że zachciało mi się narkozy
paszczakin wrote:a wolalabys pod narkoza? one wlasnie pisaly, ze narkozy najbardziej sie boja i chcialy w znieczuleniu miejscowym..Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Mi doktor powiedziala, ze ma byc jak miesiaczka
Moze tez dlatego, ze ten pecherzyk sie sam wchłaniał, ciąza nie obumarła, tylko się nie rozwijała, nie wiem, myśle, ze to róznie u róznych kobiet jest
Gretka mam nadzieję że wszystko będzie ok.
agp gratulacje dla Ciebie,niech zdrowo rośnie.
U mnie prawdziwa wiosna ,9 stopni i piękne słońce,szkoda tylko że moja córcia nie cierpi wózkiem jeżdzić a nosić cięzkokkisia, mamatrojki80, gretka, Sabina, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kochane,
poradźcie, czy badanie FSH i LH z krwi trzeba zrobić na czczo??
Przyszła dzisiaj @ bez wywoływania, a w piątek wizyta u gina (miał wtedy przepisać coś na wywołanie), jutro muszę zrobić to badanie to będzie wynik na wizytę, w sumie dobrze się złożyło
Arweeeeenaaaaa! A jak u Ciebie?kkisia, moremi, mamatrojki80, Sabina, Aasiula, Mega, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:już sama nie wiem co bym wolała
jak napisałaś na żywca to miałam taką rzeź przed oczami, że zachciało mi się narkozy
Reni, ale to nie jest taka głęboka narkoza jak do operacji gdy intubacja jest potrzebna, ja miałam narkozę ginekologiczną do łyżeczkowania, znieczulenie miejscowe tez pewnie przeżyjeszustawią Ci taki parawan może i nie będziesz widziała co się poniżej pasa dzieje, ważne żeby Cię nie bolało. Zresztą czego się nie zniesie w tej sytuacji
moremi lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Rodzaj owłosienia
Ale można miec niedomogę lutealną i inne hormony ok
Ja w poprzednie ciąze od razu za pierwszym cyklem zachodziłam, miałam plamienie w okresie spodziewanej miesiaczki.
Dorbie , to ja w takim razie też jestem androgennna:) Dorbie a ile się już leczysz ? Ciekawe czy z ta luteina mi pomoże.
-
nick nieaktualnyA ja teraz do histero mialam normalna narkoze , tak zdecydowal anestozjolog
a przewaznie robia ze znieczuleniem w kregoslup nie wiem czemu u mnie bylo inaczej
Reni narkozy sie nie boj , ja taka zwylka mialam do kolonoskopi , dostalam zastrzyk i film mi sie urwalmamatrojki80, moremi, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Ola, jak jesteś juz z nami to zmieniaj awatar
Te blond dziunie z odętymi usteczkami trochę na nerwy działają
Miło nam, że zechciałaś dołączyć do tego szacownego grona i jeszcze milej jak już poznasz dziewczyny i będziesz się tu udzielać
Z tym jak widzę nie będziesz miała problemów
Ostrzegam na wstępie, że tutaj znajdziesz porady i pocieszenie, ale jak trzeba to i do pionu Cię ustawimy jak będziesz na pyst, to znaczy na duchu upadać
Ps. Nie widzę u Ciebie zadatków do stosowania zdrobnień i dobrze. Dzidziolinkom, fasolinkom i innym groszkom mówimy stanowcze nie!kkisia, mamatrojki80, gretka, kapturnica, Sabina, gosia7122, Aasiula, Mega, Arwena, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ola, jak jesteś juz z nami to zmieniaj awatar
Miło nam, że zechciałaś dołączyć do tego szacownego grona i jeszcze milej jak już poznasz dziewczyny i będziesz się tu udzielać
Ostrzegam na wstępie, że tutaj znajdziesz porady i pocieszenie, ale jak trzeba to i do pionu Cię ustawimy jak będziesz na pyst, to znaczy na duchu upadać
Ps. Nie widzę u Ciebie zadatków do stosowania zdrobnień i dobrze. Dzidziolinkom, fasolinkom i innym groszkom mówimy stanowcze nie!
"serduszkowanie" też mnie denerwuje.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:"serduszkowanie" też mnie denerwuje.
Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
hm...
bzykoserca ja wymyśliłambo wkurwiało mnie serduszkowanie
moremi wrote:A bzyki? Czy bzykoserca (to, to już jakieś karkołomne jest, ale ja się nie znam)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 13:23
moremi, mamatrojki80, Sabina, megan8, kkisia, gretka, Bozia3, Aasiula, Mega, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ola, jak jesteś juz z nami to zmieniaj awatar
Ps. Nie widzę u Ciebie zadatków do stosowania zdrobnień i dobrze. Dzidziolinkom, fasolinkom i innym groszkom mówimy stanowcze nie!
Zmieniętylko na razie nie za bardzo jeszcze umiem się tutaj poruszać
A nie powiem żebym była bystra w cudach techniki:)
Sabina, moremi, kkisia, gretka, gosia7122, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
ja sobie nie poużywam ,bo się na dole zaczerwieniłam"
po tej ciąży to okres jak w zegarkumoremi, kkisia, Iwone, Reni, Bozia3, anna maria, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość